Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

08 March 2010, 15:03:31 #900 Son düzenlenme: 08 March 2010, 15:11:01 Tuareg55
1 sene sonra maratonda maç izledim ve gördümki şirinler gerçekten stadı kontrol ediyor...merak ederdim maratona sesimiz nasıl gidiyor diye.yalandanmı çabalıyoruz diye.tribündergideki deplasmana gelmiş adamlar bile şirinlerin sesini maç boyu duyduk diyorsa demekki iyi yoldayız.Maratondaki amcalar  maç boyu şirinlerden tezaruhat bekliyor.şirinler maraton dediğinde gözlerindeki heyecanı görmenizi isterim.maratonu sadece şirinlerin tezaruhatlarıyla  coşkulanmasıı güzel ve ilginç birşey.

SAMSUNLU ORUMA 55

yazıklar olsun böyle hakemlere sonra başlıyorlar avrupada bizim hakemlerimiz niye fazla olmasın diye siz daha türkiyede maçı yönetemiyosunuz avrupada nsl yönetceksiniz !!!!

King1965

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 08 March 2010, 15:03:31
1 sene sonra maratonda maç izledim ve gördümki şirinler gerçekten stadı kontrol ediyor...merak ederdim maratona sesimiz nasıl gidiyor diye.yalandanmı çabalıyoruz diye.tribündergideki deplasmana gelmiş adamlar bile şirinlerin sesini maç boyu duyduk diyorsa demekki iyi yoldayız.Maratondaki amcalar  maç boyu şirinlerden tezaruhat bekliyor.şirinler maraton dediğinde gözlerindeki heyecanı görmenizi isterim.maratonu sadece şirinlerin tezaruhatlarıyla  coşkulanmasıı güzel ve ilginç birşey.

Sen ne hanı bızle gelıordun..? AGa..

ı

SAMSUNLU ORUMA 55

orhan yaptığı penaltı kasti değil hatta kolunuda çekti ama top değdi kasti değildi hakem penaltıyı verdi ve gol oldu daha sonra samsunsporun penaltı pozisyonu vardı ama oda kasti değildi adanalı futbolcunu eline ceza sahası için değdi ama hem samsunun hem adananın penaltı değildi ama hakem orhanın eline koluna çarptığı pozisyonu penaltı verdi adananınkini vermedi oktayın penaltısı doğru maç 1-1 ken ofsayt yokken ofsayt kararı verildi çekin o pis elinizi üzerimizden sadece YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ HAKEMLERE.....

Sonuna Kadar 55

Bu maçı katleden hakemin allah belasını v.... hırsızlık diye buna denir, emeklerimizi çaldı şer...siz. 2 net pozisyonumuzu ofsayt diye kesmesi kırmızı kart penaltı ve tüm takdir haklarını Adana lehine kullanması bu sonu hazırladı. açıkcası 14 kişiye karşı 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldık. :(

YaşarDoğu

King Of The North

Hala şoktayım o kadar inanmıştık ki maçı izlediğimiz kahvehanenin sahibi bile ibretle baktı bize.Başkentin göbeğinde 50 kişiyle kırmızı beyaz yapmamız mükemmel oldu özellikle 1-1 den sonra. Yazık oldu hakem katletti maçı resmen.Hırsız pisliklerden kurtaramadık yakayı.

Forvetim

bu bir kazaydı geçti bitti artık yapacak bişey yok haftaya kaldığımız yerden seriye devam inşallah şimdi daha da hırs bastı bu pisliklere inat

55(tuncay)55

hepsi ******* bunların bizim türk hakemlerden hiç bişe olmaz

Samsun55ramazaN

Mustee13

http://blog.milliyet.com.tr/Samsunspor_durduruldu/Blog/?BlogNo=232698

AlıntıSAMSUNSPOR'U DURDURDULAR

Son 5 maçtır yenilmeyen ve harikalar yaratan bir zamanların 5. Büyüğü Samsunspor, Adanaspor maçında hakem tarafından hak emilerek durduruldu. Durdurulması gerekiyordu, çünkü tehlikeli olmaya başlamış ve "Bizim gizli güçlerimiz var!!!" diyenleri ürkütüyordu.. Galatasaray ve FB'nin Avrupa liglerinden elenmesine, özellikle Galatasaray'ın Atletico Madrid maçında İtalyan hak-emen tarafından katledilişine bugünkü Samsunspor-Adanaspor maçındaki hak-emen katledişi kadar öfkelenmemiştim..

Maçın hakemi, "Adanalı" dizisindeki abartılı karakteri oynayarak, Adanalılığın erdemli duruşunu örseledi bence. Daha doğrusu, futbolumuza öteden beri zarar veren taraf bir duruşla birilerinin özgörevine su taşıdı..

Düşünün bir hafta önce, kendi sahasında yenilen Adanaspor, bu maçı da kaybetse kesin Playof şansı tehlikeye girecek, bir hafta sonra  Samsunspor değil Playof'u, haftaya Bucaspor'u kendi sahasında yendiğinde ligin üstünde deprem yaratarak direkt süper lige çıkış şansı yakalayacak..Eeee,  bu takım fazla olmaya başlamıştı, farklı galibiyetlerle doludizgin giderek Bolu gibi ligin en güçlü takımını da kendi sahasında 2-0 yenen Samsunspor'u  durdurmak geriyordu ve durdurdular..Kalpar saha kenarında kaypakça oynanan oyun karşısında haklı olarak çıldırıyordu..

Serkan Çınar , Engin Erdem, Mehmet Kağan Bingül  üçlüsü; " Ahmet , Adem Alkaşi , Ersin , Pavlik, Orhan , Oktay , Turgay, Turgut, Savaş (Dk. 83 Hakan ), Abdülaziz  (Dk. 88 Caner ), Sezer  (Dk. 77 Yücel )'den oluşan 14 kişilik   Samsunspor takımını perişan ettiler...

Samsunspor Hüseyin Kalpar ile ligin ikinci devresinde, müthiş bir takım oluşturmuş. Bu takım süper ligde inanın ilk on'a oynar, fakat birileri ona belli ki bu şansı önümüzdeki yıl vermeyecekler..Turgut , Abdülaziz , Oktay Delibalta ve Savaş'ın her atağı ofsayt diye kesildi..En çok dikkatimi çeken ikinci devrenin bitimine 5-6 saniye varken Samsunspor'un atağının kesilmesi, yani bitiş düdüğü..Bu noktada "bunlar iknci yarı Samsunsporu'u bitiir" dedim, nitekim de bitirdiler..Kaptan Turgay oyundan atılır atılmaz, Adanaspor galibiyet golüyle Samsunspor'u durdurdular...

Samsunspor, seneye süperlig takımlarının saldıracağı çok yetenekli saldırgan topçular var..Aslında sahaya çıkan 11'in tümü çok başarılı ve yetenekli..Ahmet Şahin topu oyuna sokması ve takımı atağa kaldırmasıyla dikkatimi çekti. Pavlik, Turgay, Turgut, Savaş, Sezer, Abdülaziz, ve de En az Arda kadar yetenekli  Oktay, gerçekten süperler..Seyircisi coşkusu var,  Atak var, prez var, 90 dakikaya yayılan güç var. Kısacası her şey var, fakat bir tek bir şey yok, 'Gizli güçlerimiz var' diyebilen  güçlere karşı  gücü yok..

Evet; Samsunspor, bir zamanlar adından ligin 5. Büyüğü diye söz ettiriyordu. Hiç unutmam o bilinen takıma karşı alınan 4-0'luk seri başarılar sonrası  Türkiye genellinde 'Beyler arkayı dörtleyelim' sloganını modalaştıran..Gerçekten, yapay oluşumlarla değil, doğal oluşumuyla bu ünvanı hak etmişti Samsunspor, fakat bilinen bir federasyon başkanının duruşu  ve bilinen oyunlarla Samsunspor durduruldu. Güçlü bir yapısı var ki; Malatya, Elazığ, Kocaeli ve Sakarya durumuna düşmedi...

Samsunspor  futbolcu odağı/potansiyel gücü..Tekelın, Kumluğun, Koren'ın çocukları Karadeniz bölgesinin birinci lige çıkan ilk takımını, Balkan Şampiyonu tek takımını ve de İngiltere devlerinden Crystal Palace'i İngiltere'de farklı yenen tek Türk takımı....Yetişen futbolcu  değerlerini sıralamaya kalksak buradan UEFA'ya yol olur..Böylesi futbol varsılı  Samsun kenti, üzülerek belirteyim ki ilgi görmüyor. Konya ve Kayseri gibi iki bitişik kente federasyon devasa stat projeleri gündeme getirirken, Samsun ve Trabzon akıllara bile getirilmiyor..

Lütfen, Türk futbolunun kazanmasını istiyorsanız, akıllarınızı başınıza getirin!!!!

ŞEVKET ÇORBACIOĞLU

ŞUTLUYORUM

Kategori: Siyaset
Cinsiyetim: E
Çalıştığım Sektör: İnşaat
Eğitimim: Üniversite
Mesleğim: Mühendislik
Yaşadığım Ülke: Türkiye
Yaşadığım Şehir: Ankara
Web sitem: mynet
İlgi alanlarım: OKUMAK-YAZMAK-GEZMEK
Sevdiğim Kitaplar: EN KÖTÜ KİTAPLARDAN DA BİR ŞEYLER ALMAYI İLKE EDİN
Sevdiğim Müzikler: ANADOLU EZGİLERİ
Sevdiğim Filmler: SOSYAL İÇERİKLİ
Sevdiğim Yemekler: EŞİMİN YEMEKLERİ
Sevdiğim Mekanlar: DOĞA VE DOĞAN İLE İÇ-İÇE MEKANLAR
Üye olduğum dernek ve klüpler: TMBD-68 LİLER VAKFI-ARTVİN KÜLTÜR VAKFI-TMMOB/İMO
Yaptığım Sporlar: Atletizm, Basketbol, Futbol, Judo, Kayak, Su Topu

Kendisi blog yazarıdır. Tesadüfen buldum. Dışardan bakan birisi için güzel bir yazı olmuş.

Efsane Meskenler

08 March 2010, 19:08:44 #911 Son düzenlenme: 08 March 2010, 20:48:39 samsuni
Forza Şimşekler Tribün Resimlerinden Bir Kaçı

Bu Da Maraton Dan Bi Görüntü

55canturyahya55

sabah 7 de yola çıkıp tokat erbaadan geldim.(erbaada öğretmenlik yapıyorum.görev icabı erbadaydım.) açıkcası sabah yolda beni en çok karton şovu heyecanlandırdı ve bizim tribünümüzün biz samsunda değilken ne kadar geliştiğine şahit oldum.yolda aklıma şunlar geldi bu taraftar ne zaman havaya girse kötü bişeyler oluyordu.aklıma gelince korktum açıkcası.ama sadece bu şovu yaşamak için bile gidilirdi bu maça.şehre vardığımda yalnız olmadığımı anladım sivasda görevli bi arkadaşımında benim gibi bu maça geldiğini görünce tek olmadığımı anladım.şehir her zaman şikayet ettiğimizin aksine samsunspora ilgisiz değildi artık.stadda şirinler dahda güçlü çıkıyodu sesi ve belkş kızanlar olabilir ama gerçek anlamda söylüyorum hiçbir gruptan değilim ben ama samsunspor tribününün lideri kim ne derse desin şirinlerdi.onların tribün şovunu bence hiç bir grup yapamıyor maraton yanında başka gruplar varken şirinlerin şovunu bekliyor.bence diğer gruplarda onlarla uyumlu olmalı.Ama bu karton şov samsunspor tribününde yaşım 30 ve kendimi bildim bileli tribüneri takip ederim  samsunspor tribününün en mükemmel şovuydu emeği geçen samsunspor biz e teşekkürler bu siteyi sürekli takip ediyorum ve ne kadar yenilikçi fikirleri olduklarını görünce açıkçasıhelal den olsun demeden geçemiyorum.iyiki samsunspor biz var ve isterimki sonsuza kadar olsun.hakeme bişey demicem herkes niyetini gördü ağzımızı bozmaya gerek yok zaten maçta yeterince bozduk. ama sadece şunu demek istiyorum.sbç ve mekansızları inkar edemem onlarında emeklerine sağlık ama şirinler ve samsunspor.biz sizlere sonsuz teşekkürler.

þimþek55

Alıntı yapılan: 55canturyahya55 - 08 March 2010, 20:23:29
sabah 7 de yola çıkıp tokat erbaadan geldim.(erbaada öğretmenlik yapıyorum.görev icabı erbadaydım.) açıkcası sabah yolda beni en çok karton şovu heyecanlandırdı ve bizim tribünümüzün biz samsunda değilken ne kadar geliştiğine şahit oldum.yolda aklıma şunlar geldi bu taraftar ne zaman havaya girse kötü bişeyler oluyordu.aklıma gelince korktum açıkcası.ama sadece bu şovu yaşamak için bile gidilirdi bu maça.şehre vardığımda yalnız olmadığımı anladım sivasda görevli bi arkadaşımında benim gibi bu maça geldiğini görünce tek olmadığımı anladım.şehir her zaman şikayet ettiğimizin aksine samsunspora ilgisiz değildi artık.stadda şirinler dahda güçlü çıkıyodu sesi ve belkş kızanlar olabilir ama gerçek anlamda söylüyorum hiçbir gruptan değilim ben ama samsunspor tribününün lideri kim ne derse desin şirinlerdi.onların tribün şovunu bence hiç bir grup yapamıyor maraton yanında başka gruplar varken şirinlerin şovunu bekliyor.bence diğer gruplarda onlarla uyumlu olmalı.Ama bu karton şov samsunspor tribününde yaşım 30 ve kendimi bildim bileli tribüneri takip ederim  samsunspor tribününün en mükemmel şovuydu emeği geçen samsunspor biz e teşekkürler bu siteyi sürekli takip ediyorum ve ne kadar yenilikçi fikirleri olduklarını görünce açıkçasıhelal den olsun demeden geçemiyorum.iyiki samsunspor biz var ve isterimki sonsuza kadar olsun.hakeme bişey demicem herkes niyetini gördü ağzımızı bozmaya gerek yok zaten maçta yeterince bozduk. ama sadece şunu demek istiyorum.sbç ve mekansızları inkar edemem onlarında emeklerine sağlık ama şirinler ve samsunspor.biz sizlere sonsuz teşekkürler.
+ 1965

hakan55

Alıntı yapılan: 55canturyahya55 - 08 March 2010, 20:23:29
sabah 7 de yola çıkıp tokat erbaadan geldim.(erbaada öğretmenlik yapıyorum.görev icabı erbadaydım.) açıkcası sabah yolda beni en çok karton şovu heyecanlandırdı ve bizim tribünümüzün biz samsunda değilken ne kadar geliştiğine şahit oldum.yolda aklıma şunlar geldi bu taraftar ne zaman havaya girse kötü bişeyler oluyordu.aklıma gelince korktum açıkcası.ama sadece bu şovu yaşamak için bile gidilirdi bu maça.şehre vardığımda yalnız olmadığımı anladım sivasda görevli bi arkadaşımında benim gibi bu maça geldiğini görünce tek olmadığımı anladım.şehir her zaman şikayet ettiğimizin aksine samsunspora ilgisiz değildi artık.stadda şirinler dahda güçlü çıkıyodu sesi ve belkş kızanlar olabilir ama gerçek anlamda söylüyorum hiçbir gruptan değilim ben ama samsunspor tribününün lideri kim ne derse desin şirinlerdi.onların tribün şovunu bence hiç bir grup yapamıyor maraton yanında başka gruplar varken şirinlerin şovunu bekliyor.bence diğer gruplarda onlarla uyumlu olmalı.Ama bu karton şov samsunspor tribününde yaşım 30 ve kendimi bildim bileli tribüneri takip ederim  samsunspor tribününün en mükemmel şovuydu emeği geçen samsunspor biz e teşekkürler bu siteyi sürekli takip ediyorum ve ne kadar yenilikçi fikirleri olduklarını görünce açıkçasıhelal den olsun demeden geçemiyorum.iyiki samsunspor biz var ve isterimki sonsuza kadar olsun.hakeme bişey demicem herkes niyetini gördü ağzımızı bozmaya gerek yok zaten maçta yeterince bozduk. ama sadece şunu demek istiyorum.sbç ve mekansızları inkar edemem onlarında emeklerine sağlık ama şirinler ve samsunspor.biz sizlere sonsuz teşekkürler.

+1965 ŞİRİNLER..!!!