Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alıntı yapılan: utku_01 - 07 March 2010, 23:22:59
Maç 1-1 oldugu zaman golun coşkusuyla o taraftan bize sövenlerden biride senmisin yoksa çok tahrik geldi çünkü en köşeden:) :)

Bu da iyiydi.Söven ben miyim?

beşnumara

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 07 March 2010, 23:22:10
Statta 16.400 koltuk var,18.000 nasıl olacak.
engin abinin ne demek stediğini anlamadın heralde

Alıntı yapılan: edmontdante - 07 March 2010, 23:14:03
Şöyle izah edeyim.2 .yarı oynadığımız tarafın ortasahadan itibaren taç çizgisini görmem mümkün değildi bulunduğumuz yerden (Maraton üst B.evleri tarafı).Şu anda ayak başparmaklarımı hissetmiyorum.Çünkü  90 dakika boyunca birbirimizin ayaklarını çiğnedik.Oturmayı bırak koltuk araları dahi doluydu bulunduğum yerde

erkutdem55

Evet kart gösterme şekli çok manidardı.Çok sert şekilde kartı çıkarmak istedi,hızlıca koşarak,önce sert çektiği için çıkaramadı hatta.Esas sıkıntı bu noktada zaten

edmontdante

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 07 March 2010, 23:24:00
her an bir pozisyon olsada birini atsam der gibiydi kartı gösterme tarzı.

Tamamen aynı fikirdeyim.Bir çok pozisyonda "Aha fırsatını buldum" der gibiydi düdük çalarken

Sercan

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 07 March 2010, 23:22:10
Statta 16.400 koltuk var,18.000 nasıl olacak.

Abi bizim stadda numara sistemi olmadığından.Genelde ek bilet veriliyor.Yani kapasitenin çok üstünde taraftar alınıyor.Bence 20000'e yakın taraftar vardı...

edmontdante

Ah be Savaş ,şu gol nasıl kaçar ya.Boş kale.Atsan her şey değişecek.Bu gece rüyama girer bu benim

erkutdem55

Ego kurbanı olduk,ben bu kadar adamı sallamam kırmızıyı çıkarırım.

utku_01

Alıntı yapılan: edmontdante - 07 March 2010, 23:24:37
Bu da iyiydi.Söven ben miyim?
Orasını bilemiyorum ama bir kişi hafızamda kaldı golden sonra duvarın üstüne cıkmıstı al al çekiyordu bize:) o kalabalıkta hareketlilikte duvardan düşmemesini ayrıca tebrik ediyorum o arkadaş yada abi kimse:)

beşnumara

bugün maçı izlemeye başladığımda izlediğim mekana adanasporlular da geldi.kırmızı kart pozisyonunda "yok yaaa yanlışlıkla çıkardı" falan dedi onlar da şaşkındı gerçekten.hakem fırsatını buldu kartı da verdi.bizim samsunlular federasyona ağırlığını koymaları lazım yoksa daha çoookk serkan çınarlar gelir geçer

Ollivanders

10 sene oncede boyleydi kardesim simdide degisen birsey yok . Agırlıgını koyanda yok.

edmontdante

Ya kardeşim neler oluyor deplasmanlarda.Tahrik en hafifi
Bu arada orasını bil sen yine de.Empati yapmasını iyi biliriz biz.

erkutdem55

Alıntı yapılan: edmontdante - 07 March 2010, 23:28:25
Ah be Savaş ,şu gol nasıl kaçar ya.Boş kale.Atsan her şey değişecek.Bu gece rüyama girer bu benim

sayın abim kalede üst ağlara da takınca 1 gol sayılıyor,yerden yuvarlayınca da 1 gol sayılıyor değil mi?Ben yanlış mı biliyorum?Şunu izah edebilir misin?Neden havadan vurulur?

utku_01

Alıntı yapılan: beşnumara - 07 March 2010, 23:29:26
bugün maçı izlemeye başladığımda izlediğim mekana adanasporlular da geldi.kırmızı kart pozisyonunda "yok yaaa yanlışlıkla çıkardı" falan dedi onlar da şaşkındı gerçekten.hakem fırsatını buldu kartı da verdi.bizim samsunlular federasyona ağırlığını koymaları lazım yoksa daha çoookk serkan çınarlar gelir geçer
Hakem trabzon bölgesindenmiydi bizim forumda biri yazmışta öyleyse bir art niyette aranabilir bu maçda

utku_01

Alıntı yapılan: edmontdante - 07 March 2010, 23:30:34
Ya kardeşim neler oluyor deplasmanlarda.Tahrik en hafifi
Bu arada orasını bil sen yine de.Empati yapmasını iyi biliriz biz.
Sizin Adanada karşılaştıklarınızla burdakini kıyaslarsak biz baştacı gibiydik hem maratondan hemde kale arkasının diger taraflarından devre arasında 30-40 tane su ikram edildi

Sercan

Alıntı yapılan: edmontdante - 07 March 2010, 23:28:25

Anaaaaa hiç sorma abi yanıma sadece Gaziantepspor'lu bir amca oturdu kahvede maçı izlerken.O adam bile nasıl sövdü.1-1 yaptıktan sonra öyle bir sevindimki.Boşuna sevinme 5'te 5 yaptınız ya yiyecekler sizi dedi.

Alıntı yapılan: utku_01 - 07 March 2010, 23:28:51
Orasını bilemiyorum ama bir kişi hafızamda kaldı golden sonra duvarın üstüne cıkmıstı al al çekiyordu bize:) o kalabalıkta hareketlilikte duvardan düşmemesini ayrıca tebrik ediyorum o arkadaş yada abi kimse:)

Eğer Samsun'da olsaydım en ağır hareketi çekerdim.Çünkü Adana deplasmanında yanımdan bir bıçak ve kocaman bir demir parçası geçmişti.Neden gelmediler o gün stadda tellere kadar yanımıza gelen ama bağırmaktan başka birşey yapamayan taraftar grupları.Bugün bu maç Adana'da olsaydı ve puan sıralamasında yerlerimiz tam tersi olsaydı.Sen o zaman görürdün nasıl deplasman olur.Gurur duyuyorum SAMSUNSPORUM'la.Canım memleketim benim...