Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

**KaR6**

orhan hücuma çıkıyosun, bir tane olumlu pasın yok, savunmada 5 metrekarenin ortasındasın tek başına penaltı yaptırıyosun, arkana adam kaçıyo gol yiyoruz, daha kesilmesi için ne yapması gerekiyor? bu adam bizim takımda oynayacak kadar iyiyse demek ki bişe bilmiyoruz biz arkadaş, yazı yaa, bu kadar önemli maçta böyle hatalar yapılır mı? bana 10 tane boş bindirme yapacagına 2 tane yap akıllı yap, asıl işini de iyi yap, yazık vallahi yazık..

LisandroLopez

Alıntı yapılan: asoydass - 07 March 2010, 17:47:57
yenemiyorsan yenilmeyi bir türlü öğrenemedik bunu başarsaydık en az 4-5 puan fazlamız olacaktı

Sonuna kadar katılıyorum bu yoruma yenemiyorsan yenilmeyi bir türlü öğrenemedik atamıyorsak mutlaka yiyecez böyle bi huyumuz var gidiyor yıllardır..
YAZIK OLDU.

furkan5534

furkan5534

6 sene oldu 6..  >:( hayla bu lig'deyiz.. bugünkü sonuçlar ne kadar işimize yarayacaktı.. :'(
walla bıktım bu lig'den,ben Samsunspor'umu Taraftarımı Överken ,salak insanlar toplulugu samsun dıe takım kalmadı dıyor 10 sene önceydı o samsun dıor deliriyorum artık utandıramıyoruz ınsanları bır turlu :( >:( bu serefsız hakemler sayesınde . . .

sersa

utku_01

Yeni eve geldim deplasman tribününden cekilern resimleri ve maratonun güzel kareografisini atarım birazdan.
Yapacagım yorumlarıda birazdan yaparım

Jnr.Serkan

celebi

furkan5534

aynen mükemmel göruntuler vardı.. yanlız bızım taraftarlar hakeme "hakem ananı *** *** " DErken Birde "iß** hakem" dıye bagarırken D spor Sesi kıstı sadece spıkerınsesı gelıodu :D

furkan5534

Alıntı yapılan: celebi - 07 March 2010, 18:16:45
her umutlandığımızad bu şekilde oluyorr

Sorma abi  :-\ Önce süperligden düşürmek için elınden gelenı yabtılar şimdiden cıkarmamak ıcın elınden gelenı yapıyorlar

sersa

Bank Asya 1. Lig'in 25. haftasında oynanan maçta Samsunspor, kendi sahasında Adanaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçı yöneten Serkan Çınar'ın verdiği kararların ardından saha içerisinde ve tribünlerde gergin anlar yaşanırken, maç sonunda Hüseyin Kalpar, hakeme yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Kazanabilme adına sahada ne gerekiyorsa futbolcularının yaptığını, arzu ve isteğin iyi olduğunu belirten Hüseyin Kalpar, "Maalesef 5'te 5 yapan bir takımı durdurabilme adına bazı girişimler olabilir diye düşünüyorum. Bunun hiç kimseye bir faydası yok. Mücadele edip kazanmak için kendisini ortaya koyan bir takımın yenilmesinde bana göre hakem faktörü güzel rol oynadı. İki takım da temiz bir maç oynarken seyirciye keyif verirken, hakem durup dururken yanlış kararlarla, doğru olmayan düdüklerle hem bizi
çileden çıkarttı, hem de tribünleri ayaklandırdı. Bunlarda aleyhimize oldu" yorumunu yaptı.

Verilmeyen fazla faul, çalınmayan düdük, yanlış kararlar olduğunu vurgulayan Kalpar,
iki takım sahaya yansıttığı güzelliğe çalınan yanlış düdüklerin gölge düşürdüğünü kaydetti.

Samsunspor'da kırmızı kart gören Turgay da iki takımın iyi mücadele ettiğini, ilk yarıda tartışılır, ikinci yarıda ise net bir penaltı olduğunu, kartlar konusunda tartışılacak noktaların bulunduğunu, galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ise çok zor bir karşılaşmayı kazandıklarını belirtti. Son haftalarda beş maç üst üste kazanmış, seyircisiyle bütünleşmiş muhteşem bir takımı yendiklerini ifade eden Kılıç, "Geçen hafta kaybetmesiydik, şuanda çok daha avantajlı durumda olacaktık. Her zaman olduğu gibi canla başla mücadele ettik. Her iki takımın maçı kazanacak şansları oldu. Ama kazanmasını biz bildik. Sahada son dakikalarda daha çok baskı kurduk. Artık ilk altı için yerimizi garanti etmiş gibi
görünüyoruz. Bütün gücümüzle ligi ikinci sırayı elde etmek için uğraş vereceğiz. İki penaltı bence doğruydu. Beraberlik bize yaramıyordu. İkinci yarıda atak oyuncusu soktuk. Gol atarak görevini yerine getirdi" diye konuştu.

Adanasporlu Fevzi ise iyi hazırlandıkları bir maçı geçen hafta kaybettiklerini, maçtan sonra demorilize olmadan saha çıkıp kazanmayı başardıklarını, artık diğer maçları kazanmak için odaklanacaklarını dile getirdi. (iha)

kavak_55

n anasını avradını ben ......  ofsay yokken ofsayt veriyolar nedir bu çektiğimiz hakemlerden resmen bizi yemeye geliyolar.allah ta onları yesin inşallah allah binkere belelrını versin senaryoyu haekm yazdı çok güzel uyguladı utanmadan birde kırmızı çıkardı embambaya 2 sarıyı gösteremedi ama kıçı yemedi geçen hafta 58 numaraları adamın dizine kırmaya bastı kırmızı vermediler ama bize gelince çok kolay kart verebiliyolar.hayırlısı olsun bucayı yeneriz inşallah.

mehmet yılmaz

Bir hafta boyunca maddi-manevi çabalar harcanarak güzel bir tribün koreografisi oluşturmaya çalışanlar arasında ben de vardım ve bundan dolayı gururluyum. Maraton ve kale arkasına 9.000 civarında karton konuldu. Bu iş için sabah erken saatlerde statta idik. Karşıdan gayet güzel göründüğünü, oldukça dikkat çekici olduğunu öğrenmek çok güzeldi.

Güzel olan bir başka şey tribünlerin doluluk ve katılım oranıydı. Şehrin nasıl bir futbol potansiyeli olduğunun bariz bir alametiydi tribünler.  Maraton kadar işini başarıyla yapan Şirinler de çok güzeldi mesela.  Maça gelenler sanki bir şampiyonluk maçına gelmiş gibiydiler...

Maçı kaybeden oyuncularımızın ayakta alkışlanması da güzellikler arasındaydı. Ancak sahada çirkin, kötü, başarısız, menfi olan en önemli faktör hiç kuşku yok ki hakem sıfatıyla orada bulunan Serkan Çınar'dı. Kasıtlıydı, planlıydı falandı... Bunların hepsi bir tarafa ama her şeyden önce çok kötü bir hakem olduğu açık. Standartları olmayan, hataya meyyal bir yönetim tarzı var. Bir hakem kırmızı kart göstermek konusunda bir standart sahibidir. Turgay'ın taş çatlasa sarı kart görmesi gereken faulüne kırmızıyı bu kadar rahat gösteren bir hakem bizim lehimize verdiği penaltıya ya da M'Billa'nın faullerine nasıl olur da aynı rahatlıkla kımızı kart veremez? Anlatmaya çalıştığımız şey bu, yoksa yenmek ya da yenilmek değil önemli olan; önemli olan "hak" denilen kavramın muhafazası, adaletin işlemesidir...  Bir şehrin hayal kurmasını bile istememek bu oluyor demek ki.

Sanki senaryosu önceden yazılmış bir oyunun rolünün dışına çıkmasına müsaade edilmeyen bir aktörü gibiydi Samsunspor. "Bu ligin ilk 6 sırası bellidir, fazla hamle yapmanıza, yükselmenize gerek yok" denildi sanki. Her şey bir oyalamadan ibaret gibi... Tıpkı Süleyman Abay'ın Konya'da yaptığı gibi yani. 

Hakem kötüydü ama yine de kazanamaz mıydık; hakemi de yenemez miydik? Zordu ama olabilirdi tabii ki. Öncelikle Murat Yıldırım'ın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu yokluğunda bir kez daha görmüş olduk. Sakın yenildik diye böyle düşündüğümü zannetmeyin, skorla hiç ilgisi yok. Oyunu çift yönlü oynayabilen ve takımın ciğer gücünü artıran Murat'ı çok aradık.  Üstüne bir de Savaş'ı -kaçırdığı çok kritik bir golün de etkisiyle olabilir- oldukça kötü oynarken gördük -ki maç öncesi en fazla güvendiğim oyuncuydu Savaş.  Abdülaziz de vasatı aşamayınca günlerinde olan Turgut, Oktay ikilisinin sürüklediği toplarla yüklenmeye çalıştık. Pozisyonlar da bulduk ve kesinlikle yenilmeyi hak etmedik ama Serkan Çınar'ın da yoğun gayretleri sonucu önce sayı olarak sonra da skor olarak üstün oldu Adanaspor.

Netice itibarıyla önemli bir fırsatı değerlendirmedik ve ışığını az da olsa gördüğümüz ilk 6 yolunda ciddi bir darbe yedik. Ancak umutsuzluğa gerek yok, sürprizi kovalamaya devam ederken esas hedef olarak önümüzdeki sezonu tutmalıyız.  Kadro iskeleti muhafaza edilip, 5-6 tane de sağlam takviye yapılırsa seneye emin olun Serkan Çınar'ı da yeneriz!..

mehmet yılmaz

Ollivanders