Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

furkan5534

Alıntı yapılan: kavak_55 - 06 March 2010, 16:58:40
bu maç çok kritik inşallah kazanırız en büyük dileğim bu adana geçen haftadan moralsiz inşallah gene moralsiz olurlar. murat ın oynamaması kötü ama yerine oynayacak futbolcumuz var ömür oynayabilir sezer de olabilir inşallah hayırlısı olur bu maçı alırsak ployf yolunda büyük adım atmış oluruz. ilk altıdaki adana  buca altay konya bunlar bize geliyor 4  de alırsak süper olur inşallah alırız bastır samsunum bu sevda bitmez. tüm taraftarlara çoooooook selamlar yarın sdad  tıklım tıklım olur inşallah sonsuz başarılar samsunsporum................

bıletler bıtmıs ztn.ek bıletler basılmıs hecandan oturamıorum çatlıcam yarın olsun artık offffff

Jnr.Serkan

portakalı soycaz tadına bakcaz adanayı evine puansın yollıcaz :)

europe_55

Off yaa...
Vakit cok yavas ilerliyor, bir an önce yarin olsa...

Insallah bu maci alacagiz!
1-0 olsun bizim olsun...
Bu arada yönetimimiz´i tebrik ediyorum, mali sorunlari cözdükleri icin...

55__Gurbet__55

son nefes55

Tribün_ali

Kombinem var zaten :) gerek yok bilete bu maç beraberlik havasında kokuyor inşallah yanılırım

þimþek55

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 06 March 2010, 18:52:08
Kombinem var zaten :) gerek yok bilete bu maç beraberlik havasında kokuyor inşallah yanılırım
inş

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: Amesyo_Turbey - 06 March 2010, 16:04:16
Burda birşeyler yazıpta Samsunlu arkadaşların forumunu kirletmek istemiyorum.Adanalı olarak senden utanıyorum.

bende sizin ilk maçta yaptığınız muameleden dolayı utanıyorum,kimseyi salak yerine koymayın yaptığınızın arkasında durun.:S

son nefes55

sizler stadda bızlerde gurbette tv başında olalım

Ertuğrul Sağlam

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 06 March 2010, 17:51:36
Konya Bizim Rakibimiz Değilmi berabere bitsin en iyisi  

Kesinlikle katılıyorum.
Play-off potasındaki ve icindeki her takım rakibimiz.
Dolayısıyla bu maclarin berabere bitmeleri en iyisi.
Ne kadar takım cekebilirsek asagi o kadar iyi.
Adana macindan sonra kaldi 9 hafta.
Ozellikle Adana macini almaliyiz,play-off icin ciddi ciddi konusabilmek icin.

Sevgiler.

SamsunluReis

1-0 olsun bizim olsun güzell vee çekişmelii bir maçç olacakk inş alırız...

Amesyo_Turbey

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 06 March 2010, 19:02:56
bende sizin ilk maçta yaptığınız muameleden dolayı utanıyorum,kimseyi salak yerine koymayın yaptığınızın arkasında durun.:S

Yaptıklarımızı yalanlayan yok.Misafir tribününe,bizleri kışkırtmak için giren her Ds'li yüzünden misafir taraftarla olayımız oluyor.En güzelini KSK yaptı.Eğer Adanaspor'un rakipini desteklemekse amacın atkını açmayacaksın.Ksk'lılarda bizi destekleyecekseniz atkımızı açmayacaksınız mantığını uyguladı.

Burda , Adana'da yaşananları hatırlatıp aklınsıra Samsunluları gaza getirmeye çalışmana acıyorum.Kaldı ki Samsunluların bir derdi varsa bizle zaten unutmazlar.Senin gibi Adanalının kendi şehrinin diğer takımı adına böyle yorum yapması ne kadar ezik olduğunun göstergesidir.

Samsunlu arkadaşlar kusura bakmayın bir daha boş boş yazan o kişiye yazıp , forumunuzu kirletmeyeceğim.

Yarın güzel şovlar yapacağınızı söylüyorsunuz , bizlerde merak ediyoruz.Tv başından izleyeceğiz , merakla bekliyorum.Tribünler dolacaktır ,  umarım dediğiniz kadar güzel şov olur bizlerde güzel bir görsellik izleriz.