Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

King1965

arkadaslar suan ole bır ınancım varkı bu ınancım superlıg ınancı sebebı takımımzı bırbırıne baglı bırbırlerının acıgını kapatan kalemızde dev gıbı kalecımz var herkez ACABA dıor NE DERSIn DIor BELKI dıor Yanı Cıkmamıza Inancı tum Herkezın Arttı Bıze Sıhırlı degnek degdı TuRK futbolu Bole Sevdayı senelerce aradan sonra bınde bır gorur .. samsunsporumuz yarın kotu hava kosulunda mac yaparsa eger yıne taraftar stada gelır yagmur camur fırtına dındıremez ıcımız dekı sevdayı bu saatten sonraa.. .Samsunsporum al artık bu macı super lıge cık bu sene ben lıg a dakı maclarına gıtmekden bıkmadım ancak oynadıgın rakıpler rakıp dııllerrr  :'( :'( :'(

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: cem 55 - 06 March 2010, 11:48:08
bu para konusuna o kadar takılmayın beyler bolu maçına gelenler bilir maç öncesi ve sonrası futbolculardaki inançı her gol sonrası deli gibi birbirlerine koşup sarılmalarını hele ahmet sahin penaltıyı kurtardıktan sonra bütün takımın ahmete bi koşusu sarılışı var görmeyenlerin görmesini isterdim 2 sene önce kocaeli geçen sene diyarbakır para pul yokken süper lige çıktılar  kimse parasının kalmayacagını bi şekilde parasını tahsil edecegini biliyo  bu takımın havaya girme meselesi ve taraftarda şehirde takımda havaya girdi bu saatten sonra parayı fazla takmazlar hele şu içerdeki adana buca maçlarını alıp 7 de 7 yapalım taraftar şehir öder bu aslanların parasını

haklısın ama bu son haberlere göre içime bu kuşku düştü

55(tuncay)55

ama ne olursa olsun bu takım bu sene bu kolpa ligden kurtulacak süper lige çıkacağız

kumköylü ahmet

babasamsunlu sen bolu macinda cok rahattin tamam bu macda para krizi var bolu macini dinlerken aklimdan sen gecdin cunku ben senin gibi rahat degildim heycandan gidiyodum peki bu mac oncesi para krizi var ama dedigin gibi mac canli yayinda ve seyircide coook olacak insallah turgut yok gibi onun yerine kim oynar ilerde bilemiyorum senin bu mac icin gözlemin nedir? ???

Mustee13

arkadaşlar para krizi yok abartmayın derim ben...sadece araba sözü vardı anlaşma suya düştü. yönetim sözü verdi.
ayrıca hüseyin hoca ve isa hoca ayar çeker takıma.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 06 March 2010, 12:20:00
babasamsunlu sen bolu macinda cok rahattin tamam bu macda para krizi var bolu macini dinlerken aklimdan sen gecdin cunku ben senin gibi rahat degildim heycandan gidiyodum peki bu mac oncesi para krizi var ama dedigin gibi mac canli yayinda ve seyircide coook olacak insallah turgut yok gibi onun yerine kim oynar ilerde bilemiyorum senin bu mac icin gözlemin nedir? ???

bu maçta da oldukça rahatım..neden bilmiyorum ama  Rize maçından beri maç önceleri hep rahattım..kazanacağımızı düşündüm..ve öyle de oldu..bu  maç zor değil bence ..artılarımız oldukça fazla.belirttiğim nedenlerden dolayı... bir hakem kazası felan olmazsa -ki boluda bu kazaya ramak kalmıştı-
yine rahat alacaz..ama işte hafta içi gelişmeler çok önem kazanacak bu sefer..paralar ödenirse buca ya da dünyanın kaç bucak olduğunu gösteririz diyorum...

kumköylü ahmet

06 March 2010, 12:34:38 #351 Son düzenlenme: 06 March 2010, 12:36:39 kumköylü ahmet
insallah zaten okadar seyircinin onunde kimse parayi filan takmaz oynayabilen ve oynayamayan oynamak icin elinden geleni yapacakdir insallahda alacagiz bugece uyku yok heycandan bakalim macida izleyecegiz insallah aliriz yaa
paralar ödenirse buca ya da dünyanın kaç bucak olduğunu gösteririz diyorum :-) oturtmusun lafi hehehe

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Mustee13 - 06 March 2010, 12:28:26
arkadaşlar para krizi yok abartmayın derim ben...sadece araba sözü vardı anlaşma suya düştü. yönetim sözü verdi.
ayrıca hüseyin hoca ve isa hoca ayar çeker takıma.

evet katılıyorum..para krizi maç sonrasına kalacaktır..kazanırsak futbolcular 150 bin lira daha prime hak kazanacaklar..bu hiçte küçümsenecek bir rakam değil..

samsunmania

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 06 March 2010, 12:35:59
evet katılıyorum..para krizi maç sonrasına kalacaktır..kazanırsak futbolcular 150 bin lira daha prime hak kazanacaklar..bu hiçte küçümsenecek bir rakam değil..

3 lü prim sistemi devam ediyor mu? İlki ödendi mi?

Cagdas Ünver

Turgut ve Murat hakkinda bilgisi olan varmi, oynayacaklarmi?

Umarim saha disindaki "sorunlar" Futbolcularimizi etkilemez.
Cok Kritik 4 mac var önümüzde.Mutlak Galibiyet sart.

Insallah kazaniriz.

55.hakan

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 06 March 2010, 12:49:04
Turgut ve Murat hakkinda bilgisi olan varmi, oynayacaklarmi?

Umarim saha disindaki "sorunlar" Futbolcularimizi etkilemez.
Cok Kritik 4 mac var önümüzde.Mutlak Galibiyet sart.

Insallah kazaniriz.

Murat değil de Turgut oynayacaktır kanımca Mr'ı temiz çıkmış iğne de olsa oynar.Tabi kesin bilgi bugün belli olur herhalde

Amesyo_Turbey

S.a Arkadaşlar.

Aslında haftalar öncesinden korkuyordum ben.Samsun altlardan tehlikeli şekilde geldiği belliydi.Zor maç olacağı kesin.Emre'nin yokluğunda gol yollarında çok sıkıntı çekeceğiz.İnş. Emre'nin sakat haberi yalandır.

Turbeyler Grubu dün karar aldı.Samsun'a organizasyon var.1 otobüsü geçeeceğini sanmıyorum.Tribünden ayrı bir tayfada 1 oto çıkarma yapıyormuş.Yekten gelenler ve Samsunda yaşan renkdaşlarla inş. güzel bir kitle yakalarız.

İyi olan kazansın demeyeceğim Buca maçı aklıma geliyor. :)
Samsun'a bizden sonraki maçlarında başarılar.

Mustee13

Hoş geldin aramıza...

Hoş gelirler...Kazasız belasız gelirler inşallah...

İyi oynayan hak eder... Dostluk kazansın...

samsunmania

Alıntı yapılan: Amesyo_Turbey - 06 March 2010, 12:57:27
S.a Arkadaşlar.

Aslında haftalar öncesinden korkuyordum ben.Samsun altlardan tehlikeli şekilde geldiği belliydi.Zor maç olacağı kesin.Emre'nin yokluğunda gol yollarında çok sıkıntı çekeceğiz.İnş. Emre'nin sakat haberi yalandır.

Turbeyler Grubu dün karar aldı.Samsun'a organizasyon var.1 otobüsü geçeeceğini sanmıyorum.Tribünden ayrı bir tayfada 1 oto çıkarma yapıyormuş.Yekten gelenler ve Samsunda yaşan renkdaşlarla inş. güzel bir kitle yakalarız.

İyi olan kazansın demeyeceğim Buca maçı aklıma geliyor. :)
Samsun'a bizden sonraki maçlarında başarılar.

Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

þimþek55