Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Mustee13

dündü maç, bugün a milli maçı vardı..

Turuncu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 03 March 2010, 23:44:47
Bugünki Ümit milli maçı izleyen oldu mu?
1-0 yenildik Turgut yedekti abi

erkutdem55

YaşarDoğu

İBB ile Ümit Millinin maçı vardı bugün ve 1-0 Ümit milliler kazanmış.

15. dakikada oyuna giren Turgut isimli biri var, TFF nin sitesinde yazıyor.Acaba dedim bizim Turgut mu oynadı?Ama bakıyorum esame listesine Turgut isimli başka oyuncu yok.Fotolarada baktım o kadar bir tane fotosu yok.Yedek kulübesi çekilmiş orda bile fotoğrafı yok bu Turgutun. :-\

Turuncu

abi ben yedek kulübesinde otururken gördüm oyuna girdiğini bilmiyorum
Alıntı yapılan: erkutdem55 - 04 March 2010, 00:01:44
Niye yenildiğimiz belli yani :)
:)

KotuCocuk55

3 maç üst üste kazanınca futbolculara ekstra prim veriliyor deniyordu..
Kazandığımız mersin ve rize maçlarından sonra kocaeli deplasmanında futbolcular bu şekilde motive edilmişti..

Şimdi hacettepe ve bolu maçının ardından adana maçıda üçüncü ve ekstra primi kazanma maçına denk geliyor.
Bu prim verilecek mi??? yönetimi sıkıştırmak lazım!!!

Bu arada bugün antremanı seyrettim,
Antreman notları!!!
abdülaziz ve sezer çift kale maçtaki en başarılı oyunculardı..
Ahmet şahin futbolcuların kendi arasında oynadıkları 5'te 5 oyununda 15 penaltının 10'unu kurtardı,hakkaten şaşırdım..

Stoperde hakan koçarslan-ersin(as takımda)   ve kenan-pavlik ikilileri farklı takımlarda oynadı..
hakan koçarslanı beğendim!
İkinci antremanını izlediğim ve beğendiğim pavlik'in çok pas hatası yaptığı ve oyun kuramadığını bir kez daha gözledim..

Çok sempatiyle bakıyorum kendisine ama bugün çok şaşırttı  beni antremanı izleyen herkez buda topçuysa bende çıkar oynarım dedi caner çolak için bende aynı şeyi düşünüyorum umarım yanıltır bizi..

Yeni forvet adem'i takip etmek lazım,fizik iyi ama çok pasif ve sessiz duruyor!!!

İkinci antremanın sonunda furbolcuların yorgun olduğu gözleniyordu..
Akşam antremanında murat takımdan ayrı düz koşu yaptı..

Sercan koşmaya devam ediyor,önümüzden geçerken biraz geri çekilirmisiniz konsantrem bozuluyor dedi,şaka yaptı tabi bize ama bir futbolcuyla bu şekilde muhattap olmak ne yalan söylim garip geldi.Genelde taraftar laf atar diye bilirdik ama bu sefer futbolcu bize takıldı.Güldük..

Kenan antremanı izlemeye gelen taraftara gelerek hoşgeldiniz dedi,selamladı..

Antremanı izlemeye özel feza koleji öğrencileri bir otobüsle geldi antreman sonunda futbolculara baklava ikram ettiler..

Dedim para var imkan var,biz o yıllarda tulumba alabiliyorduk :)))

Futbolcuların kendi arasındaki muhabbeti gayet iyi gözüktü,arkadaşlık gerçekten iyi
Ama antreman sahasında o kadar çok sivil adam vardıki antreman konsantresi çok düşüktü ve disiplinsizdi garip geldi..

erkutdem55

Çok güzel tespitler ve bilgiler.Teşekkürler kötüçocuk55

mehmet yılmaz

Antrenman notları notları :)

Sercan, aklı sıra sevimlilik yapıyor taraftara, düz değil boş koşuyor o... Açın Sercan'ın önünü :)

En iyi tatlı tulumbadır üstat, boş ver sen. ;)

Ahmet Şahin'in o kadar penaltı kurtarması süper birşey ama bizim oyuncuların o kadar penaltı kaçırması da haylü üzücü  :P

erkutdem55

Demek ki bir kupa maçında penaltılara kalsak 5'er penaltı 1-1 bitecek.13. penaltılarda falan atan kazanır :)

YaşarDoğu

05 March 2010, 00:33:00 #4284 Son düzenlenme: 05 March 2010, 00:50:07 YaþarDoðu
AlıntıABD de sözde Ermeni soyunu kırdığım Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi'nde kabul edildi.

Ankara, Washington Büyükelçisi Namık Tan'ı Türkiye'ye çağırdı.

Tasarının ka bulünün hemen ardından Türk hükümetinden bir açıklama geldi.

Açıklamasında, kabul edilen tasarının üzüntüyle karşılandığını belirterek, ''Türk ulusunu işlemediği bir suçla itham eden bu tasarıyı kınıyoruz. Washington Büyükelçimiz Namık Tan bu gelişme çerçevesinde bu akşam istişareler için Ankara'ya çağırılmıştır'' denildi.

AlıntıABD Temsilciler Meclisi
ABD Temsilciler Meclisi ABD Kongresi'nin iki yasama organından biridir. Toplam sandalye sayısı 435 olan Temsilciler Meclisi her iki yılda bir yapılan seçimlerle yenilenir. Temsilciler Meclisi'nin üyeleri seçildikleri eyaletleri temsil ederler. Her eyaletten seçilen üyelerin sayısı o eyaletin nüfusuna bağlıdır. Her 10 yılda bir yapılan nüfus sayımına göre eyaletlerin Temsilciler Meclisi'ne yolladıkları üye sayısı değişebilmektedir.

ABD Temsilciler Meclisi'nin hemen hemen tamamı ABD siyasetinin 2 ana partisi olan Demokratik Parti ve Cumhuriyetçi Parti'den oluşur. Meclis başkanı Speaker of the House çoğunlukta olan partiden seçilir. Ayrıca Meclis komisyonlarının başkanları da çoğunluk partisinden seçilir. O yüzden azınlıkta olan partinin Temsilciler Meclisi kararları üzerindeki etkisi çok azdır. ABD'deki başkanlık sistemi Yasama ve Yürütme organlarını tamamen birbirinden ayırmıştır. Hükümet Meclis içinden değil, başkanlık seçimleriyle seçilir. Meclis seçimleri Başkanlık seçimlerinden ayrı olarak yapılır. Bunun sonucu olarak Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu elinde bulunduran parti ile hükümeti yöneten partinin iki ayrı parti olması mümkündür.

Temsilciler Meclisi alt meclis olarak görev yapar. Senato ise üst meclistir. Yasa önerileri her iki mecliste ayrı ayrı tartışılır ve oylanır. Eğer her iki mecliste kabul edilen yasa önerileri arasında farklar varsa bunlar bir ortak komisyon tarafından uzlaştırılır ve ortaya çıkan yasa önerisi ABD Başkanının onayına sunulur. Başkanın veto yetkisi vardır. Başkan bu yetkiyi kullanmayarak yasa önerisini imzalarsa yasa önerisi yasalaşmış olur.

Vikipedia

Vırak Obama yasayı kabul etmeyecektir.Ama temsilciler meclisinde  kabul görmesi bile sinir bozucu.Yıllardır dış siyasetimizde istediklerimiz olmuyor.Şu kefeni para etmezler inş. belalarını bulurlar.

**Konuyu lütfen partiye,, ülke içi siyasete indirgemeyin arkadaşlar.

Mustee13

ABD'nin Türkiye'den vazgeçmesi demektir bu. Eğer onaylanırsa zararı ABD ve Ermenistan görür.

erkutdem55

hayır sadece Türkiye zarar görür kimseye birşey olmaz

Mustee13

Türkiye kabul etmedikten sonra hiç bi şey olmaz..

YaşarDoğu

Yarın Kızıldereli tasarısı  meclise sunulursa şaşmam.

Çünki biz elimizdeki kozu zamanında oynamayıp eli kaybedenlerdeniz...

kaptan 55

05 March 2010, 13:39:06 #4289 Son düzenlenme: 05 March 2010, 17:39:14 kaptan 55
Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 04 March 2010, 20:35:52
3 maç üst üste kazanınca futbolculara ekstra prim veriliyor deniyordu..
Kazandığımız mersin ve rize maçlarından sonra kocaeli deplasmanında futbolcular bu şekilde motive edilmişti..

Şimdi hacettepe ve bolu maçının ardından adana maçıda üçüncü ve ekstra primi kazanma maçına denk geliyor.
Bu prim verilecek mi??? yönetimi sıkıştırmak lazım!!!

Bu arada bugün antremanı seyrettim,
Antreman notları!!!
abdülaziz ve sezer çift kale maçtaki en başarılı oyunculardı..
Ahmet şahin futbolcuların kendi arasında oynadıkları 5'te 5 oyununda 15 penaltının 10'unu kurtardı,hakkaten şaşırdım..

Stoperde hakan koçarslan-ersin(as takımda)   ve kenan-pavlik ikilileri farklı takımlarda oynadı..
hakan koçarslanı beğendim!
İkinci antremanını izlediğim ve beğendiğim pavlik'in çok pas hatası yaptığı ve oyun kuramadığını bir kez daha gözledim..

Çok sempatiyle bakıyorum kendisine ama bugün çok şaşırttı  beni antremanı izleyen herkez buda topçuysa bende çıkar oynarım dedi caner çolak için bende aynı şeyi düşünüyorum umarım yanıltır bizi..

Yeni forvet adem'i takip etmek lazım,fizik iyi ama çok pasif ve sessiz duruyor!!!

İkinci antremanın sonunda furbolcuların yorgun olduğu gözleniyordu..
Akşam antremanında murat takımdan ayrı düz koşu yaptı..

Sercan koşmaya devam ediyor,önümüzden geçerken biraz geri çekilirmisiniz konsantrem bozuluyor dedi,şaka yaptı tabi bize ama bir futbolcuyla bu şekilde muhattap olmak ne yalan söylim garip geldi.Genelde taraftar laf atar diye bilirdik ama bu sefer futbolcu bize takıldı.Güldük..

Kenan antremanı izlemeye gelen taraftara gelerek hoşgeldiniz dedi,selamladı..

Antremanı izlemeye özel feza koleji öğrencileri bir otobüsle geldi antreman sonunda futbolculara baklava ikram ettiler..

Dedim para var imkan var,biz o yıllarda tulumba alabiliyorduk :)))

Futbolcuların kendi arasındaki muhabbeti gayet iyi gözüktü,arkadaşlık gerçekten iyi
Ama antreman sahasında o kadar çok sivil adam vardıki antreman konsantresi çok düşüktü ve disiplinsizdi garip geldi..

sezer'in iyi olması sevindirici demek ki hoca söyledi ona bu hafta onbirde başlayacağını umarım sahadada iyi iş çıkarır.
sercan'a gelince ne zaman antremanlara,maçlara,SAMSUNSPOR'a konsantre olmuş ki,şakacı zibidi ???