Spor55 - Atilla Cebeci

Başlatan King Of The North, 09 February 2010, 11:10:02

« önceki - sonraki »

King1965

Burak

Ama AKS konusunda ki görüşlerinize katılıyorum Sahipleri muhtemelen SAMSUN da yaşayan ordulular sürekli ordudan haberler falan normalde izlemem AKS yi ama bu topic Atilla Cebeci ' yle ilgili olduğu için ona yönelelim ben zaten zaten SAMSUN da basın diye birşey yok ben size soruyorum SAMSUN un en büyük gazetesi haber de özledik büyük başkan pankartını gördünüz mü!!! Arena gazetesinin spor bölümünde SAMSUNSPOR hariç her takım var ben yerel gazeteleri elimde en fazla 5 dk tutabiliyorum maalesef gerçek bu Atilla Amca olmasa yerel kanal bile izlemeyeceğim bu ülkede evlilik programları yemek adı altında milleti yerin dibine sokma yarışmaları binbirtürlü şebeklikler reyting rekorları kırarken eleştirilecek bu programı mı buldunuz diye sorarım size kim ne derse desin SAMSUNSPOR ve Basın denildiği zaman akla gelen tek isim ayrıca emin olun ilk gördüğüm yerde bu eleştirilerinizi(olumlu - hakaret içermeyen) iletmeye çalışacağım kendisine.Bu adamda olmasa yayla uşaklarına talim ederizzzzzz arkadaşlar

minci

Burda yapılan eleştiriler hiçbir zaman Atilla Cebecinin şahsıyla ilgili değil. Samsun halkı ve Samsunspor taraftarı çok daha kaliteli programları hakediyor. Eleştiriler daha kaliteli programların yapılması için hem Atilla Cebeciye hemde AKS Tv yönetiminedir. Arkadaşlar beğenmiyorsan izleme diyebilirler ancak başka seçeneğimiz ne yazıkki yok. İzlemek zorundayız.  Benim önerim yaptığı programı kendisinin ayrıca izlemesi ve özeleştiride bulunması. Umarım doğruyu güzeli bulur.

King Of The North

Alıntı yapılan: dukeburak - 28 February 2010, 20:29:08
Ama AKS konusunda ki görüşlerinize katılıyorum Sahipleri muhtemelen SAMSUN da yaşayan ordulular sürekli ordudan haberler falan normalde izlemem AKS yi ama bu topic Atilla Cebeci ' yle ilgili olduğu için ona yönelelim ben zaten zaten SAMSUN da basın diye birşey yok ben size soruyorum SAMSUN un en büyük gazetesi haber de özledik büyük başkan pankartını gördünüz mü!!! Arena gazetesinin spor bölümünde SAMSUNSPOR hariç her takım var ben yerel gazeteleri elimde en fazla 5 dk tutabiliyorum maalesef gerçek bu Atilla Amca olmasa yerel kanal bile izlemeyeceğim bu ülkede evlilik programları yemek adı altında milleti yerin dibine sokma yarışmaları binbirtürlü şebeklikler reyting rekorları kırarken eleştirilecek bu programı mı buldunuz diye sorarım size kim ne derse desin SAMSUNSPOR ve Basın denildiği zaman akla gelen tek isim ayrıca emin olun ilk gördüğüm yerde bu eleştirilerinizi(olumlu - hakaret içermeyen) iletmeye çalışacağım kendisine.Bu adamda olmasa yayla uşaklarına talim ederizzzzzz arkadaşlar

Allah aşkına iletin yav, dün gene maç bitti 10-15 dakika sonra geldi tribüne, coşkumuzu izleye :(meyeğiz TV'den gene.

celebi

King Of The North

Alıntı yapılan: celebi - 01 March 2010, 16:42:50
SESİNİ DUYURAMADIN AMA ZEKİ ;)

Dün akşam taraftar sitem ediyormuş dedi, yayında kırmızı beyazı artırmış, Adana maçı öncesi ve sonrası canlı bağlantı yapacakmış ama tribün kısmında gene çok zayıftı, coşkumuzu izleyemedik gene maalesef >:(

King1965

King Of The North

Erken yapsa da şu an heyecan duyucu bir program yapmıyor ama Adana maçı öncesi ve sonrası canlı bağlantı yapacakmış, bişeyler olacak gibi inşallah.

selahattin55

03 March 2010, 14:15:11 #98 Son düzenlenme: 03 March 2010, 14:27:52 selahattin55
atilla cebeci belli bir kısma hitap eden yalakanın biri.taraftara eşit mesafede değil.kartal ve sakaryada bazı sorular sorduk söylediklerinin hiç bi,ri çıkmadı benim için tırı vırı ve gereksiz birisi.aks de onları seyrederken insan yoruluyor.şahsen ben artık seyretmiyorum.atilla bizim camiada olmasada olur.sercanı şu takıma yakıştırıyorsa haberlerinde samsunsporun başarılı futbolcusu diye biliyorsa bunda art niyet var diyorum.

Ertuğrul Sağlam

Artık bu konunun başka bir bölüme taşınma zamanı gelmedimi?
Samsunspor.biz Forumu bölümünü her açtığımda bu konuyu görmek kınağı getirdi...

fatih55ankara

atilla ismini duymaktan ben de bıktım.samsun a yakışmıyor böyleleri.samsunspor da top bile toplatmıcan böylelerine

King Of The North

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 03 March 2010, 15:45:47
Artık bu konunun başka bir bölüme taşınma zamanı gelmedimi?
Samsunspor.biz Forumu bölümünü her açtığımda bu konuyu görmek kınağı getirdi...

Okumaz geçersin kardeşim, madem beğenmiyorsanız çıkın siz yapın programı da izleyelim hep beraber zevkle,adamı ve programı izlenebilir hale getirmek lazım biraz sabır, Samsunsporumuz için 5 hafta öncesine kadar küme düşer deniyordu şimdi Süper Lig istiyor herkes, elimizde bu adam var başka seçeneğimiz yok,Samsunsporumuzu izleyebileceğimiz başka programımız yok maalesef.

King1965

Atılla cebecı bu sene samsunspor Duser Demıstı... Bu sezon dedı bunu sımdı neyden bahsedıyorr

King Of The North

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 04 March 2010, 15:31:11
Atılla cebecı bu sene samsunspor Duser Demıstı... Bu sezon dedı bunu sımdı neyden bahsedıyorr

Ben de düşeriz demiştim bu gidişle, bunda art niyet aramaya gerek yok. Ligin 2.yarısı takımımız coştu Allah nazardan saklasın.

LisandroLopez

Evet doğrusu bende düşeriz demiştim çünkü ilk yarıda inanılmaz kötü bi performans çizdik..