Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

kaptan 55

Dartagnan

abicim su blank note lar varya bunlari toptan satan yardim edebilecek kisiler var mi ki ? ucuzdan alabilirsek  isimiz daha kolay olur.Hemde yaninda kestiklerimizi de atariz.

pitbul055

Atkı şovda yapalım.maratonda herkeste atkı olsa aynı anda sallasak ne görüntü olur ama.Takım içinde ayrı bir motive olur.Hüseyin hocayıda çağıralım maç öncesi tiribüne

Sercan

Atkı olayını bazı klüpler bu işi çözmek içim ince bezden,ucuz maliyetli atkı yaptırıyorlar.Stada giren herkese veriyorlar istiklal marşında bile olsa harika görüntü olurdu.Yapar mı acaba bizim yöneticiler böyle birşey...

doðan

atkıyı her hafta giyip gelseler olurda bizimkiler gene verirler nasılsa  diye getirmezler yanında , bide içinde sevdası aşkı olan alır zaten ya dışarde 3-5 e satıyolar , gerçekten alamayan varsa onda da biz zaten ayrdımcı oluruz , ::))

Akyol

Arkadaşlar acele etmeyin çok daha büyük bir şey yapacaz  ;)  Herkesin yardımına ihtiyacımız olacak bu maçta her anlamda şov olmalı yarını bekleyin  :)

utku_01

Şu an için takımda cezalı yok sakatlar var biri sag kanatta oynayan kibong diger ise forvet hattında Emrah Bedir..Çıktıgımız her maçın kadrosu aynı kalede tolgahan savunmada anıl-recep-ersan-izzet orta sahada rahman-fevzi-Onur demirtaş ve metin ilyas mohammede ali 3lüsünden biri hücumda ise Emre aktaş ile Mbilla..Değişikligin oldugu yerde aynıdır ya ortasaha cıkar yada hücum defans hattı bozulmaz kolay kolay.Bu macda iki tane savunması güçlü takım karsı karsıya gelecek Samsunspor sağ kanattan tehlikeli olur Adanaspor ise Mbilla ile tehlikeli olur.Çok fazla gol olmaz savunmalar bu kadar güçlüyken ortasahaların becerisine göre skor en fazla 2-1 yada 1-2 olur ama kazanana kim oluur bilinmez...Buca macının sonucu ve atmosferi bu macınkini belirler o yuzden aksamı beklemek lazım...Saat 1de satışa cıkan biletlerde şu an itibari ile bitmiş durumda tvden izleme imkanı olanlar izlesinler macı o zaman sizlerde daha detaylı incelemiş olursunuz takımı

fatih55ankara

Ollivanders

Kardesim  degerlendirmelerin için tesekkurler ;)

Dartagnan

King1965

o maratonda Herkezın Atkısı Olsada Herkez aynı anda Sallaasa Costurur turkıyeyı beee  8) 8)

gkhn

Artık görsel bir şov yapmanın zamanı geldi düşünüyorum.İnanıyorum bu maçta da yapılacaktır...

King1965

Gecen Hafta Bizler yaptk sımdı maratonu gorelım::::)) bılmıorum bu haftada yapcazmı..  :o :o

esedullah

Bu hafta samsunda olmak vardı nasıl rahat rahat olacam bilmiyorum bu giresun denilen lanet yerde inaşallah yayın vardır

King1965