Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

forza_devil

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 01 March 2010, 16:31:32
bizim orası zaten kıpkırmızı bide bunu genele yayabilsek.

bu arada 200 tane konfeti siparişi verdim.umarım stada sokabiliriz.

maç gününden bir gün önce yöneticilerle herangibi biriside olabilir irtibata gecin bu sayede sorun cıkmaz.. görsellik adına cok hoş olur ayrıca zararsızda emniyetin neden enpati kazanmak istesin samsun halkından anlamıyorum gecen hafta hacettepe macında sbç'nin konfeti kağıt gibi parçalra el koymuş stata sokmamışlar anlamsız bi görev bilinçi bu konuda samsun emniyetini hoş görüye davet ediyorum ve daha fazla antipati toplamalarına hayır

Ollivanders

Yapacagız abi guzel seyler :) ben yapmaya baslıyorum :) dunyalar kadar yaparız:)

kaptan 55

ula hepimiz kafayı yemişiz bee :D

işimiz,gücümüz SAMSUNSPOR

kadifekaleli

Adana kebap var bu hafta menüde Şu Adanayı yenersek bide karşıyaka kaybetse bir iki maç değmeyin keyfimize giresun samsun maçını düşünemiyorum o zaman

Ollivanders

Abi ne yapalım biz onunla mutlu oluyoruz elimizden geleni yapmaya calısıyoruz :)

mehmet yılmaz

Okuldan kitap toplamaya başlayayım ben, hayır işi derim :) Bir nevi hayır işi zaten. Kaç yaşına geldik, mevzu Samsunspor olunca çocuktan beter oluyoruz. Bkz. Engin abi  ;D :P

celebi

olmadı bizim burada her cuma atık kağt toplanıyor istreseniz kargolayayım size :D

Ollivanders

Abi biz gelirken , sarkı dinlerken pankarta ne yazmamız gerektigini dusunuyorduk :)  manyagız yahu :)

kaptan 55

işte o zaman giresun stadını paylaşırız giresunspor'lularla belki de kale arkalarını veririz onlara. :D

5trawberry

Stadyumdan Poşet salıp içine attınız mı konfetileri tamamdır :)

İnşallah maçta(Samsun'da) olacağım !

Dartagnan

abi bu macta herkesin aklinda bi seyler hazir evde oturuyorken bari kagit kesmeye baslaym:D

SAMSUNLU ORUMA 55

eğer 3 puan alırsak bilin ki samsunspor play off a kalmak için savaşıyor bu yüzden bu maç önemli 6 puanlık bir maç....

mehmet yılmaz

Makasla zor olur, falçata bulalım  ;D :P

Bu arada o kadar çok yapmak lazım ki, her yere ulaştıralım tribünde. Maç canlı verilecek, reklam zamanı artık...

kaptan 55

bu hafta yıkıcaz bu stadı...

alem taraftar görsün..

Ollivanders

aynen abi buyuk birsey yapmak lazım valla takım sahaya cıkarken butun maraton bembeyaz mukemmel otesi olur ya