Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

King1965

Arkadaslar BıLmıyorum ama ınternet uzerınden Online Menegerlik oyunu Var Ve ben bu sene basladım toplam 12 mac oynandı ve kotu gunler gecırıyordu takımım takımımda samsunspor A.ş son haftalarda transferler yapmıstım.. Belki aranızda oynayan da vardır menegerzone adlı oyun.. Takımım ust uste galıbıyetler alıyordu bu haftada almıs ust uste 5. galıbıyetımı aldım bende  :o :o Yanı Rast GeLmıs Ama .. cok ILGINC.. INSALLAH BU BASARILARIM DA DEVAM EDER.. 7-0 KAZANMISIM Samsunsporumu ıyı temsıl ettıgımın bılıncındeyım hobı olarak basladım hedef superlıg :D

SamsunSpor_üni

Kelimlerin bittiği yorum yazmaya bile sözcüklerin bulunamadığı o kadar güzel günler geçiriyoruz ki Allahım nazarlardan saklasın SamsunSporumuzu...
Futbolcularımıza Taraftarlarımıza bu takıma gönül veripte bu takımı destekleyen herkese binlerce kez teşekkür ediyorum...
Takımımız önümüzdeki haftalarda kendi evimizde oynayacağımız maçları aldığı takdirde emin olun ki play off a kalacaktır.Ve ben yüreğimden gelen sesin belki çok istediğim veya görmek istemeyi hisssettiğim için yazıyorum ama ben İNANIYORUM  ki SAMSUNSPORUMUZ geliyorrrr......Bizim şu ligte tek rakibimiz yemin ederim ki kendimiz yeter ki inanalım yeter ki yürekten isteyelim!!!

jean

bu maci alipta karsiyaka puan kaybederse o zaman kesin olarak playy off iddiasina giriiyoz hersey bu maca bagli hala erken diyorum playy offtan konusmak icin en azindan alt siralardan kurturlduk bu cok guzel maci bolu macindaki gibi yine 2-0 alacaz ins

doðan

play of neden olmasın;
bizler inandık sizde inanın sloganı işte bu yüzden söylenir,
ADANA en zor maçına geliyor çünkü bu takım artık adam ısırıyor ısırmakla kalmıyor artık ısırdığını da koparıyor .
şimdi bize düşen hafta sonu stadımızı doldurmak takımıza destek vermek ;
birdeeeee

LÜTFEN
herkes maça gelirken atkısını beresini , formasını KIRMIZI - BEYAZ nesi varsa giyip gelsin
trübün kırmızı olsun beyaz olsun rengarenk olsun :)))

SamsunSpor_üni

inşallah abicim inşallah bolu maçı için ben demiştim boluya kesin 2 golumüz var diye saolsunlar beni yanıltmadılar ve öyle oldu şimdi adana için de diyorum ki 3 tane rahat atarız eminim bundada yanılmayacağım:)

ufuk_nku

King1965

bnde bolu ıcın 2 demıstım oldu hacettepeye 4 cakarız dedım oldu Gıdıor bakalım ole bunada 3 cakarız.. :D  Neyse cakma bı yana bu sene harbı cıkıcaz tum herkez ınanmıs hocalarım bıle ınanmıs buna ben de gıdıcem dıorlar bu hafta maca

kaptan 55

Alıntı yapılan: doğan - 01 March 2010, 16:18:41
play of neden olmasın;
bizler inandık sizde inanın sloganı işte bu yüzden söylenir,
ADANA en zor maçına geliyor çünkü bu takım artık adam ısırıyor ısırmakla kalmıyor artık ısırdığını da koparıyor .
şimdi bize düşen hafta sonu stadımızı doldurmak takımıza destek vermek ;
birdeeeee

LÜTFEN
herkes maça gelirken atkısını beresini , formasını KIRMIZI - BEYAZ nesi varsa giyip gelsin
trübün kırmızı olsun beyaz olsun rengarenk olsun :)))

bizim orası zaten kıpkırmızı bide bunu genele yayabilsek.

bu arada 200 tane konfeti siparişi verdim.umarım stada sokabiliriz.

Ollivanders

sokarız insallah abi konfetileri guzel olur valla :)

doðan

aynen öyle genele yaymak lazım kastım da o zahten ; konfetilere gelince siz sokarsınıııııııızz; halledersiiniiz ; renk cümbüş devam daha buca gelecek :)))

King1965

yaa konfetı neden sokulmasın kı gecen hafta bızım trubunde vardı.:S

Dartagnan

abi hem konfeti dagitilip hemde kucuk kagit parcalar ayarlasak ne guzel olur yaa:D Ama tabi grup calismasi olmasi lazim :P

kaptan 55

hacettepe maçında bizim çocuklar kesilmiş kağıtları bile sokamamışlar konfetide hayli zorluk çıkarırlar ama hallederiz.

BİZ SAMSUNSPOR'luyuz.

zoru başarırız imkansız zaman alır.

kaptan 55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 01 March 2010, 16:42:29
abi hem konfeti dagitilip hemde kucuk kagit parcalar ayarlasak ne guzel olur yaa:D Ama tabi grup calismasi olmasi lazim :P

yavuz siz kağıtları kesmeye başlayın :Dbu hafta organize bi şekilde hepsini halledicez.maç gününe kadar netleştiririz herşeyi.

mehmet yılmaz

Ben de başlıyorum kağıt kesmeye :) Süper olur. Ula nasıl bir heyecan sardı yahu! Pazar sabahın köründe gideceğim stada.