Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

Akyol

Sinan Akyol

Beyler  Hepinizin kazanmak adına yazdıklarınızı okudum.Takımınıza inanmanız gayet doğal. Yalnız bazı yazılardaki yanlışlıkları düzeltmek isterim.1. si stadı dolduramadığımızla ilgili... Ortalama 4400 kişi izlemiş maçlarımızı ve yine ortalama 20 tl'ye! Üstüne üstlük 1 kişi bile içeri bedava girmez bizde.Toplu bilet dağıtımı falanda yoktur.8 yaşındaki çocuk bile bilet almak zorundadır.Eğer bunu sizdeki durumla kıyaslarsak ortalama 5 liradan 17.600 kişilik bir gelir elde edilmektedir. Şehir girişinde otobüs ile gelecek olan taraftarlar bekletilip maç başlamasına kısa bir süre kala stada götürüleceği için başka yere girebilmeniz mümkün değil.Keşke girseniz ;) Bu maçın önemi büyük ve biz bunu biliyoruz. Samsunspor'u yenip lig sonunda neresi olursa sonucu kabul edeceğiz. Hepinize hayırlı yolculuklar. Sonucta bu bir oyun ve iddaalı olmak güzel.

kaptan 55

beyler sırf dernekler ve grupların sayısı bize ayrılan yeri fazlasıyla doldurmuş durumda münferit olarakda gelecek olanlar olacaktır muhakkak.bize ayrılan 450 kişilik yer bize yetmicek.

umarım bu işe bir çözüm bulurlar.

kaptan 55

27 February 2010, 12:03:23 #333 Son düzenlenme: 27 February 2010, 12:05:25 kaptan 55
Alıntı yapılan: Sinan Akyol - 27 February 2010, 11:36:10
Beyler  Hepinizin kazanmak adına yazdıklarınızı okudum.Takımınıza inanmanız gayet doğal. Yalnız bazı yazılardaki yanlışlıkları düzeltmek isterim.1. si stadı dolduramadığımızla ilgili... Ortalama 4400 kişi izlemiş maçlarımızı ve yine ortalama 20 tl'ye! Üstüne üstlük 1 kişi bile içeri bedava girmez bizde.Toplu bilet dağıtımı falanda yoktur.8 yaşındaki çocuk bile bilet almak zorundadır.Eğer bunu sizdeki durumla kıyaslarsak ortalama 5 liradan 17.600 kişilik bir gelir elde edilmektedir. Şehir girişinde otobüs ile gelecek olan taraftarlar bekletilip maç başlamasına kısa bir süre kala stada götürüleceği için başka yere girebilmeniz mümkün değil.Keşke girseniz ;) Bu maçın önemi büyük ve biz bunu biliyoruz. Samsunspor'u yenip lig sonunda neresi olursa sonucu kabul edeceğiz. Hepinize hayırlı yolculuklar. Sonucta bu bir oyun ve iddaalı olmak güzel.

öncelikle sitemize hoşgeldin kardeşim bir kaç gündür yazılarını keyifle okuyoruz formumuza gelip renk kattığın için teşekkürler.boluspor camiasıyla yıllardır süregelen rekabetimize bu güne kadar hiç bir maçda(ne bolu'da ne SAMSUN'da)gölge düşmemiştir.tabi ki münferitde olsa ufak olaylar muhakkak olmuştur ama bununda önüne kimse geçemez.sonuçda bir iki kişinin yaptıkları tüm camiaya maal olamaz.bu maçda çıkacak hiç bir sonuç sürpriz olmicak biz çok formdayız ve tabikide kazanan taraf olmak istiyoruz umarım biz kazanırız.
gelen taraftarlarımızı en iyi şekilde ağırlayacağınızdan hiç kuşkumuz yok.

grubunuza ve takımınıza bizden sonraki bütün maçlarınızda şimdiden başarılar dileriz.

kumköylü ahmet

Bolu macindan coook korkuyorum zaman yaklasdikca heycan artiyor.Bu maci futbolcular alip insallah Hüseyin Kalpar Hocamiza Dogum Günü Hediyesi Verecek.Insallah Alacagiz

55Melek55

forza_devil

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 27 February 2010, 12:18:56
Bolu macindan coook korkuyorum zaman yaklasdikca heycan artiyor.Bu maci futbolcular alip insallah Hüseyin Kalpar Hocamiza Dogum Günü Hediyesi Verecek.Insallah Alacagiz

köylü kardeşim benimde tahminim bu yönde futbolcular daha azimli oynıcaklar kalbaz hocamıza doğum günü hediyesi vermek için...

fatih55ankara

bolu nun amigosu Sinan Akyol bey yanlış bir tespitte bulunmuşsun.sizde maraton 20 tl bizde 5 tl değil 10 tl düzeltim dedim.ayrıca samsun taraftarı maç 20 tl de olsa yine aynı sayıda gelir yani azalma olmaz.şunu da belirtim.bu sitedeki çoğu arkadaşımız kombineli olup kombinesi haricinde maçlara ayrıca biletlerle giren arkadaşlar da bulunmakta.bolu ya bizim maçtan sonraki maçta başarılar dilerim

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: salihcakir - 27 February 2010, 08:47:43
çok hayra alamet değil. jean'ın her berabere bitiririz yada kaybederiz dediği maçı kazandık. bu kez kazanacağız diyor. İnşallah bu kez bilir.

jean kazancağız demiyor salihim, inşallah kazanırız diyor :) temenni yani...

Zaman geçip de maç saati yaklaştıkça içimde galip geleceğimize dair daha güçlü bir his beliriyor. yeneceğiz bence.

SametYılmaz55

Kazanmaktan başka çare yok.KAZANACAĞIZ!!!!!!!!!!!

havzalı55

Bolunun yereL gazetesi köroğlu gazetesndeki habere göre; Samsunsporun 450 kişi geldiği yazılıyor. Ve Samsunspor yönetiminin hiç bir yazılı irtibata geçmediği 900 kişi istediği bulunmadığı yazıyor. boluspor basın sözcüsü böyle bir açıklama yapmıs :S

SamsunluReis

Tribün_ali

2 ihtimalli maç ya yenecez yada yenilecez beraberlik cıkmaz maçtan

Kais

Alıntı yapılan: hi4xi_ceza - 27 February 2010, 16:55:42
Bolunun yereL gazetesi köroğlu gazetesndeki habere göre; Samsunsporun 450 kişi geldiği yazılıyor. Ve Samsunspor yönetiminin hiç bir yazılı irtibata geçmediği 900 kişi istediği bulunmadığı yazıyor. boluspor basın sözcüsü böyle bir açıklama yapmıs :S
ya giricez ya giricez.oraya gidildikden sonra kimsenin dışarıda kalacağını sanmıyorum.450 kişilik yere 600-700 kişi sığar.bizde o kadar oluruz zaten.

GençKozluklu

27 February 2010, 18:30:59 #344 Son düzenlenme: 27 February 2010, 18:41:54 GençKozluklu
Arkadaşlar, Köroğlu diarı BOlu'dan selamlar. Bugün 15:30 gibi BOlu'ya geldim ve hemen futbolcuların kaldığı otele gittim. Antreman sonrasına denk geldiğim için futbolcular istirahat halindeydi. Bahattin hoca ve Nilşah'la birlte bir kaç futbolcu ve İsa hocayla görüştüm.

Saat 19:00 gibi tekrar gideceğim. Diğer oyuncularla birlikte Hüseyin hocayı da görebilmeyi ümit diyorum. Şimdilik bir kaç fotoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.

BOlu'da karşılaştığım bir kaç taraftar takımından doğal olarak galibiyet bekliyor. ORtam güzel. Formanla gezmen kimseyi rahatsız etmiyor. Bolu gerçek bir kardeş şehir gibi. yarın da her zaman ki gibi taraftarlar araasında dostluk içinde geçecek.

Görüşmek dileğiyle