Manisa'dan Rafael için 1,5 milyon Dolar!!!

Başlatan AllydeenleaR, 26 August 2006, 14:36:27

« önceki - sonraki »

Tamer55

evet bu yönetim satacak harhalde bari bir kaç transfer yapsalar

veis

rafaelde ne buluyorsun alleenderrr.inan başımıza bu saatden sonra anelka kesilecek benden uyarması.cenk kadro dışı. o paranın yarısına cenk alınır bari buna katıl topragım.

Tribün_ali

cok iyi para onun yerine cenki albiliriz

veis

cenk ankarasporla görüşüyor başkan neyi bekliyor.

AllydeenleaR

cenk e teklif yapsak kesin gelir ama bu yönetimin teklifi cenk e gülünç gelir kesin sonra da teklif yaptık gelmedi derler

cenk gelsekse rafael gitsin ama gelecekse :!:

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "veis"cenk ankarasporla görüşüyor başkan neyi bekliyor.

başkan cenk başka takımla anlaşsın diye bekliyor

recai

Alıntı yapılan: "allydeenlear"
başkan cenk başka takımla anlaşsın diye bekliyor

Cenk bu takıma mumkun degil gelmez.. Samsunluluk biyere kadar.. Adam 2 lig niye gelsin 1. ligde oynamak varken..

hasselbaink

Cenk'in geleceğine ben de ihtimal vermiyorum; bunun özel sebeperi olabileceği gibi Lig A'da oynamak istememe düşüncesi de olabilir.

Ayrıca Rafelle ilgili maraton.com.tr'den bir haber;
AlıntıVESTEL MANİSA'YA SÜPER GOLCÜ!..  
30 Ağustos 2006 19:20  

Vestel Manisaspor'da kalp spazmı geçiren Meduna'nın sezonu kapatma olasılığını düşünerek golcü arayışını sürdüren yönetim, Ajax'ın Yunanlı santrforu Angelos Charisteas'la anlaşma zemini arıyor.

Bu arada yönetimin Samsunsporlu Rafael defterini kapatmadığı bildirildi. Karadeniz kulübünün 1.5 milyon dolar istediği bu oyuncuya Manisa'nın 750 bin dolar önerdiği, uzlaşma sağlanması halinde transferin gerçekleşebileceği belirtildi. Alternatif isimler arasında İtalya'nın Siena takımı oynayan Arnavut golcü Bogdani ile Bayern Leverkusen'de oynayan Ukraynalı Voronin de yer aldığı açıklandı.

hasselbaink

kaynak ajansspor

AlıntıVestel'de Rafael için girişimler sürüyor

Vestel Manisaspor'da, Samsunspor'un, siyah-beyazlı ekibin kadrosuna dahil etmek istediği Rafael Marques Mariano'ya karşılık, Serkan Dökme ve Tufan Esen'i istediği öğrenildi..

31 Ağustos 2006,   19:42

Vestel Manisaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Semih Vardarer, transfer etmek istedikleri Rafael için girişimlerini sürdürdüklerini söyledi.

Vardarer, Samsunspor'un, Rafael ile Serkan Dökme ve Tufan Esen takasını önerdiği belirterek, ''Tufan Esen'i kiralık olarak, Serkan Dökme'yi ise bonservisiyle vermeyi istiyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor'' diye konuştu.

Serkan Dökme 2000-01 sezonunda Altay'dan gelmiş ve yanılmıyorsam üç sezon bizde oynamıştı. Çok katkısı olduğu söylenemez ama Lig A standartları için orta sahanınn ortasında iş yapabilir diye düşünüyorum. Tufan ise genç ve enerjik bir oyuncu... Yine de para da alabilsek iyi olacak Manisa'dan.

Yarın son gün; bakalım ne olacak?

Amsterdamli

Serkan Dokmeyi kac liraya Manisaya verdikde simdi Rafaele karsilik geri aliyoruz?

Tufanda kiralik gelecekmis, oh ne ala.

Rafaeli boyle bedavaya veremeyiz, kusura bakmasinlar. Para bastirip aldik ona gorede degeri var.

Cok istiyorlarsa 1.5 milyon dolar saysinlar, okadar.

ngonge

hakkaten saçma sapan bir takas olur. hele ki serkan dökme en son ihtiyacımız olan oyuncu. ortasahadaki vasıfsız başıboş koşturan oyuncularımıza bir yenisi daha eklenir.

baha55

vestel basda olmak üzere  bazı takımlar  transfer döneminin uzatılması ile ilgili  basvuru yapmıslar federasyona..federasyonda  yarın sabah toplanacak ve büyük ihtimalle  kabul edecek..yani yarın son gün değil sanırımm..

veis

bugün rafael satılmazsa bu sene oynamaz herne pahasına olursa olsun satmalıyız ama yerine cenk alınmalı.

veis

rafaele takılmayalım anelka gibi başımızı agrıtır