Manisa'dan Rafael için 1,5 milyon Dolar!!!

Başlatan AllydeenleaR, 26 August 2006, 14:36:27

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

Manisa'dan Rafael'e resmi teklif
Vestel Manisaspor, Samsunspor'dan Brezilyalı golcü futbolcu Rafael'i resmen istedi. 30 Ağustos'ta sona erecek transfer sezonunu bir yabancı oyuncu daha transfer ederek kapatmak isteyen Vestel Manisaspor, Brezilyalı futbolcu Rafael için Samsunspor'a 1.5 milyon dolar önerdi. Samsunsporlu yöneticiler düşünmek için süre isterken, transferin en geç yarın netlik kazanacağı öğrenildi.

kadir55ist

selam
rafael bize lazım tekrar süper lige çıkarsak iyi bir paraya satabiliriz...

Tribün_ali

rafael bize süper ligdede lazım gelecegi parlak

55cem55

özellikle kocaeli maçından sonra rafael kesinlikle lazım..en azından koşan adam gol pozisyonuna girebilen bi adam...kocaeli maçında herkes topu bekliyor hiç koşan yok rafael o farkı kapatır kesinlikle

Forvetim

Rafi bu kadro da en göze batan isim ve bize çok faydası olacak, kocaeli maçında neden oynatılmalı bilen varmı, sakatmıydı yoksa. serkan özdemir de neden bu kadar ısrar edildi adam topla doğru dürüst buluşmadı bile ama rafiyle değiştirilmedi. ne yapılmak isteniyor.

Tribün_ali

jean

gitmùesin adam eksik zaten kalmasi lazim

veis

ben olsam rafaeli gönderir petkova yer açarım.manisadan 2 topçu artı para alırım.bu paraylada sivasdam mehmet yıldızı alırımki 5 tane rafael 2 tane caner eder.

AllydeenleaR

kardeş ben sana katılmıyorum
rafael i en çok eleştirenlerden biri benim ama takımda şuan bence serkan ve rafael den başka iyi adam yok(adnan da dahil)
rafael bize en çok lazım olan adam kesinlikle kalması lazım giderse gol yollarında büyük sıkıntı çekeriz belki çok skorer biri değil ama serkanın canerin önüne top indirebilir

veis

kardeşim dogrudur ama önce sol kanat işleyecekki oda iş yapsın.ben istanbulda oturuyorum.mehmet yıldız geçen sene istanbulsporda kiralıkdi inanın süper resmen rakibi dövüyor.hem manisan 2 topçudan biride sola olurdu.yoksa rafo kötü degil.okan koçda erhan albayrakda boşda artı ibrahim yavuzda bunların hepsi sol kanatçı.

veis

dahada önemlisi sola adam lazım ve 4 gün kaldı.okan koç ve erhan albayrak kadro dışı.ben mehmet yıldızı istanbulda oturdugum için yakından tanıyorum.istanbulsporda geçen sene kiralıkdı çok maçını seyrettim ve bu adam için altay sivasın kapısında yatıyor.

AllydeenleaR

zaten bizim aldığımız adamlar %90 menejerlerin gelip bu adamları alır mısınız dedikleri adanlar serkan rizden istenilmedi evren zaten hiç oynamadı ibrahim i hiç duymadım barış belki geçen sene bir iki maça çıktı

yanlış hatırlamıyorsam rafael ve marciel izlenilmeden alındı kasetten bakılarak

Clint_Eastwood

Rafael'in menejeri Samsun'da... Büyük ihtimalle Vestel'e gidecek...Bence büyük kayıp olur... Gökhan Kaba bile bu işler çok zor...

AllydeenleaR

rafael giderse mümkün değil çıkamayız

akınyılmaz

rafaele 1,5 mılyon dolar veiyorlarsa hemen satalım bir sanıye düşünmek bile geç olabilir.ama bence o parayı vermezler.