Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Şu ana kadar ki çabalar ve duyumlara göre,
Ankara 1 minibüs
İstanbul 3 otobüs
Bursa 1 otobüs
ss.biz 1 minibüs
sirinler 1 otobüs
mekansızlar 1 otobüs
sbc 1 otobüs
ve münferitler...

Bize ayrılan bölüm dolacak gibi...

jean

asoydass

bence oynayacağımız maçlar arasında en zor maçımıza çıkıyoruz ama ka-za-na-ca-ğız

Dartagnan

Alıntı yapılan: samsuni - 24 February 2010, 23:42:11
Şu ana kadar ki çabalar ve duyumlara göre,
Ankara 1 minibüs
İstanbul 3 otobüs
Bursa 1 otobüs
ss.biz 1 minibüs
sirinler 1 otobüs
mekansızlar 1 otobüs
sbc 1 otobüs
ve münferitler...

Bize ayrılan bölüm dolacak gibi...

abi bu kadar kisi olupta ses cıkmazsa ben daha deplasmana gıtmem heee:D sesleri hazirlayın sımdıden :D

Ollivanders

YaşarDoğu

celebi

Dartagnan

demediler abi bunlar sahte taraftar :D ben mı cok kaptırdım kendımı o da ayrı bı konu :D

Ollivanders

der miyim abi yapma ya :) ben pismisini yiyemiyordum da çiğini mi içecem :) uzak dursun

YaşarDoğu

Şaka biyana yumurta akı çok yararlı.Yalnız ben 1 defasında içmeyi denedim.bir tuhaf olmuştum.Önemli olan alışmak ;)

Ollivanders

YaşarDoğu

Boluya gelecek olan taraftarların beraberce bağırması lazım.Sadef in kaldırdığı arabalarda gelenler bildiğin çekirdekçi.Köşelere sıvıştıklarını hatıelıyorum Kocaelinde.Ordu daki gibi birlik olunması lazım beraberce bir Baba Hindi yaptık, birlikte tezahratlar , Kocaeli gibi olsun istemiyoeum.

Ollivanders

Kocaeli gibi olacağına 30 kisi olalim daha iyi :)

Dartagnan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 25 February 2010, 00:47:16
Kocaeli gibi olacağına 30 kisi olalim daha iyi :)

aynen korkum kocaelı gıbı olmak zaten.Eger ordada tek ses olamazsak kı bence o da zor gorunuyor o zaman ne zevk kalır ne bı sey ...

ahmetsefa55

abı aslında kocaelınde ıyı bagırırdık da 50. dakka da 2-0 oldu ondan sonra da kocaelı zaten dusuyo adamlara saygısızlık olmasın dıye bagırmadık  :P sadef yıne otobus kaldırcakmıs zaten bıse deıl boluya para kazandırıyolar ;D