Spor55 - Atilla Cebeci

Başlatan King Of The North, 09 February 2010, 11:10:02

« önceki - sonraki »

delacoste

Ya bide en komigi ne.Adam güya Süpriz yapcak arada caktirmadan birisini ariyor.sonra hocaya diyor biri seninle konusmak istiyor.halbuki adam aramadi:)
En gzelide telefondaki diyor ben aramadim ki:)))

King Of The North

kadifekaleli

ya arkadaşlar bu şehirde sinema televizyon mezunu bir allah kulu yok mu illaki vardır ama gerçi o da samsunsporu tutmaz atila evet rüzgara göre hareket ediyo ama o da olmasa biz samsunsporla ilgili haber dahi göremicez aks denen kanal ünyespordan orduspor dan daha çok bahsediyor ne diyeyim . bir de şu cep telefonu ile konuşması yokmu canlı yayında mesaj geliyo bari sesini kıs yok abi bir gün okan bayülgen farkedicek diye korkuyorum rezil kepaze oluruz şerefsizim adam tam malzeme türkçe diksiyon sıfırın altında ama ne yapıcaksın hiç yoktan iyidir :)) sloganıda müthiş Samsunda Doğdum Samsunda yaşıyorum Samsunsporla ölecem :)))

kadifekaleli

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 23 February 2010, 17:51:21
Şu başlığı komple okusa çok ders alacak.

adam o başlığı görebilmesi için internete girebilmesi gerek acaba internet kullanabiliyormu????

King1965

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 24 February 2010, 13:26:45
adam o başlığı görebilmesi için internete girebilmesi gerek acaba internet kullanabiliyormu????

;D ;D ;D ;D

King Of The North

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 24 February 2010, 14:54:25
Bunların hepsini Bolu'da kendisine aktaracağım

Boluya almayin la onu, siz cepden cekin sizin cekdikleriniz daha iyi onun görüntülerinden

King Of The North

Zaten bizim çektiklerimizi yayınla diyecez başkası kurtarmaz onu ;D

King1965

King Of The North

Bolu'da Atillayı gören söylesin Allah aşkına düzgün çeksin düzgün yapsın şu programı, bana denk gelirse söyleyeem ne varsa...

silopilimuhsin

programda samsunspor amblemi olsun ve taraftarda katılabilsin

Nuri Asan

gitsin ayakları çeksin.monaj bile yapmaktan aciz bizi dünyaya rezil eden tivi programı.
kameraya rüzgar paneli bile takmak akıllarına gelmiyor.kendisi izlemiyormu bu çektiği görüntüleri hiç mi utanmıyor?4 yaşında oğlum odan daha iyi kamera çekiyor.bırakın bu işleri.berbat,rezil bir tv programı

LisandroLopez

Bence bu kadar aşağılamaya gerek yok SAMSUNSPOR adına yapılan tek tv programı bu ve bunu Atilla Cebeci yapıyor..
Tamam kalitesiz bi yayın ve program yapılabilir ama sonuçta ortada emek var..

minci

Koskoca şehirde iki cümle kurabilen, aksanı düzgün, konuşmasını, dinlemesini, davranmasını bilen bir adam yokmu? TVyi kendi dost ve akrabalarına selam yollamak ve onların reklamını yapmak için kullanma ve bana onları zorla izletme hakkını nereden alıyor. Kameramanı da ancak bu kadar kendisine benzer. Çekimler tam bir rezaletti. Görüntülerde yerdeki taşları izledik büyük bir keyifle! Geçen hafta  Hüseyin Kalparla yaptığı program ve çektikleri ile tam bir fiyasko idi. Program Sinan Hacıyunus ve Yusuf Ziya olmasaydı tam bir rezalet olurdu. Acaba AKS TV yöneticileri bu programı izlemiyorlarmı? Nasıl izin verirler bir türlü anlamıyorum.

Burak

Ben şu kadarını söyleyeyim Atilla amca katıksız bir SAMSUNSPORLU dur kendisi benim komşumdur oğlu da yakın arkadaşımdır hemde üniversiteden ev arkadaşımdır kendisi 15 senedir bu işten çok büyük paralar kazanmamasına rağmen hala bu sevdanın peşinde gitmektedir hatta bazı ailevi sorunlar yaşamasına rağmen programa hiç ara vermeden yıllardır devam ediyor ve emin olun o programdan kazandığıyla geçinemez bile yorumlarınızı yaparken daha insaflı olun kendisi emekli aynı zamanda Atilla Cebeci 'ye laf söyleyeceğinize para vermeden yöneticilik yapanlara başlık açıp onlara saydırın derim