Manisa'dan Rafael için 1,5 milyon Dolar!!!

Başlatan AllydeenleaR, 26 August 2006, 14:36:27

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

yönetim 2 milyon dolar istiyormuş
ama ben satılmasına karşıyım zaten caner ve gökhan pek iyi değil tek serkan la da olmaz bence satılmasın zaten gelen para hemen borçlara gidiyor bu saatten sonra transferde yapmayacklarına göre satılmasın

Tamer55

kendisi gitmek istiyepte satmasan küser bu futbol da oynamaz

ngonge

eğer yönetim 2 milyon dolar istiyorsa bu iş olur. 1.7-1.8 e falan anlaşırlar. bence gitsin. futbolcu mu yok.. serkan-caner 2.lige yeter.

Amsterdamli

Simdi bir toparlama yaparsak yabancilari toplam kaca sattik?

Gueye ?
Ayari ?
Maksic daha gitmedi
Rafael 1.500.00 diyelim

Aslinda bu 4u 3 milyon Dolardan asagi etmemeli.

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Simdi bir toparlama yaparsak yabancilari toplam kaca sattik?

Gueye ?
Ayari ?
Maksic daha gitmedi
Rafael 1.500.00 diyelim

ayari: 500
gueye: 1,300 e geldiğine göre 700 den aşşağı gitmemiştir inşallah

veis

beyler rafael gitmeli artık.hem seneye kimse almaz elimizde patlar.bide 1.lige çıkamazsak tutarsınız rafaeli.bence 2 topçu artı 1.250 dolar çok iyi.bu para hem transfer olurak iyi olur.2 adamda o parayla alır kadroyu geniiletiriz.rafael giderse transfer gerekir ve petkovada yer açılır.murat hacıoglu ankarayla 35 bin dolara anlaştı.rakam rafaelin yanında sıfır.onu alsak kötümü olurdu bide böyle düşünün

ngonge

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Simdi bir toparlama yaparsak yabancilari toplam kaca sattik?

Gueye ?
Ayari ?
Maksic daha gitmedi
Rafael 1.500.00 diyelim

gueye: 400.000 dolar bonservisle geldi, yıllık 400.000 dolar(yani geçen yıl yarım sezon 200.000 dolar) maaş aldı. gidişi belli değil.

ayari: 400.000 dolar bonservisle geldi, yıllık 160.000 dolar aldı, 400.000 euro ya satıldı.

rafael: marciel le ikisinin 1 milyon dolar ettiği söylenildi. ama maaşlar dahil mi yoksa sırf bonservis mi bilemiyorum.

AllydeenleaR

yani ayariden bir karımız yok
gueye dende büyük bir ihtimalle zarar etmişizdir

eğer rafael in yerine biri alıncaksa gitsin ama alınmıcaksa gitmesin çünkü çıkma şansımız az da olsa düşebilir

veis

evet tek derdimiz şuan ayarinin kaça gitdigi.bırakın bunları ya transfer olmazsa bidahaki 10 yıl takımımıza yabancı oyuncu alamayacagız çünkü 2.lig bile şuan bizi kabul etmiyor ve busene çıkdık çıkdık bidaha asla çıkamayız çünkü heyecan kalmaz ve futbulcu alamayız.

jean

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "veis"evet tek derdimiz şuan ayarinin kaça gitdigi.bırakın bunları ya transfer olmazsa bidahaki 10 yıl takımımıza yabancı oyuncu alamayacagız çünkü 2.lig bile şuan bizi kabul etmiyor ve busene çıkdık çıkdık bidaha asla çıkamayız çünkü heyecan kalmaz ve futbulcu alamayız.

kerdeşim napalım sende çok asi yaklaşıyorsun dediklerimize
ben sana katılmıyorum bursa ilk senesinde çıkamadı ama 2. senesinde çıktı bizim de başımıza zengin başlığı bilen biri gelsin şuan şampiyonluk garanti rakip dediklerimiz de dökülüyor

cem 55

bence rafael için kulubumuze teklif edilen para gayet iyi bı para ben satılması taraftarıyım.gecen seneden beri ben rafaelin futboluna ısınamadım ayagına top yakısmıyo teknıgıde zayıf boyuna gore kafa toplarındada basarılı bulmuyorum bence tek artısı yasının genc olması gelecege donuk futbolunu gelıstırebilecek olması.benim takımda kaleci konusunda kafamda soru isaretleri var kerem bana hıc mı hıc guven vermıyo ben rafaelden bosalacak yabancı kontenjanını maksıcle doldurmayı  gelecek paraylada orta sahada oyunu yonlendırecek top dagıtacak  kaliteli bı oyun kurucu alınmasını daha mantıklı buluyorum.bu arada baska bı baslıkta bu sene marcıelden patlama bekledıgımı belırtmıstım ama c.tesı gunu kocaelı macında butun takım gıbı o da benı cok buyuk hayal kırıklıgına ugrattı insallah performansını artırır ve takıma yararlı olur.

maraton

bence hemen satalım hatta isterlerse yanına maksiçi de promosyon verelim..bence ikisininde takıma hiçbir katkısı yok..serkan dönünce biz gol atarız yeterki ceza sahasına top getirebileli.iki orta saha artı para alsak hemen satalım ..yabancı çok matah birşey değil arkadaşlar hele bizim yabancılar bence gazi belediyeli forvet oynasın her maç en azından savaşır..satalım

veis

rafael geçen sene az çektirmedi bize beyler mecali yokdu topa vurmaya baksanıza manisanın teklifini duyunca menajeri geldi.adam sakat oldu.bumu samsunspor topçusu.bu adamı sattık sattık yoksa aynen anelka olur başımıza ve yanarıza.

veis

cenk erciyesde kadro dışı kaldı verelim rafaeli 1.5 milyon dolara alım cenki hem petkova yer açılır hem forvet cenkle ele 1 lige çıkartır.