Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Valla mehmet abi hiç dikkat edemedim ben ama lille macindaki olayi duydum serefszler iste en iyi yaptiklari sey entrikalar ve bilmezlikten gelmeler.

Sercan

Allah için Aks tv'ye bir bakın.Adamın mail adresinde ne yazıyor >:( >:( >:(

ozturkali61@hotmail.com >:( >:(

alperen

YaşarDoğu

Kocaeli deplasmanında iken Tribündergi üye alımı yapmış.Bizdeki şansa bakar mısın bekle bekle sonra sen git Kocaeline adamlar üye alımı yapsın.Enazından Samsunsporumun galibiyeti ile dönmem mutlu etti beni.Neyse bundada vardır bi hayır...

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 19 February 2010, 00:00:42
atletico tribünlerinde, ilk devre g.sarayın gol yediği kalenin arkasında o.ç. aponun posteri asılı. koy lan şunlara g.s.!

Şimdi anlamışsındır umarım ''oflu'' TÜRKün TÜRKten başka dostu yoktur.Göğsünde ayyıldızlı şanlı bayrağımızı taşıyan her takım bizim takımımızdır.İnşallah o şerefisizin resmini oraya asan ecenebileri hala desteklemiyorsundur.

Oflu

19 February 2010, 06:19:16 #4130 Son düzenlenme: 19 February 2010, 16:32:54 Oflu
vay o.ç. Vaay >:(

Gör4düm golü ve o .bnenin resminide gördüm, kesin maca provakasyon icin gelen pkkli köpeklerin isidir bu  >:( >:(
Yinede o resmi oraya sokmamalari lazim  >:( >:(

supernatural_55

Berat'ın febede lisansı çıkmış altyapılarında oynamaya başlamış.malum gazete de çok iyi bir şeymiş gibi yazı yazmış >:( >:(

Ollivanders

supernatural_55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 20 February 2010, 02:22:56
cok da tınnnn.

öyle de babuş bunlar sayesinde artık alt yapıdan oyuncu çıkartmadaki başarımız,değerimiz de yok oluyo işte benim sinirlendğm nokta bu.tabi ilerde kulübe sağlanabilecek katkıdan muaf kalmak da cabası
gerçi babası çok mutlu çocuğun ya neyse demiyorum bişey ona da....

sersa

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 20 February 2010, 02:26:18
öyle de babuş bunlar sayesinde artık alt yapıdan oyuncu çıkartmadaki başarımız,değerimiz de yok oluyo işte benim sinirlendğm nokta bu.tabi ilerde kulübe sağlanabilecek katkıdan muaf kalmak da cabası
gerçi babası çok mutlu çocuğun ya neyse demiyorum bişey ona da....
Babası da koyu ts li ve trabzonlu.

**KaR6**

Alıntı yapılan: denge gazetesiKırmızı-Beyazlı taraftarlar, Hacettepe maçı biletlerini bugün Nuri Asan Tesisleri'nden yarın ise stat gişelerinden temin edibelecek. Taraftarlar müsabakayı kapalı 20 TL, maraton 10 TL ve kale arkası 5 TL karşılığında izleyebilecek
ÖNLEMLER ALINDI
Samsunspor Yönetim Kurulu, Hacettepe karşılaşmasına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle maç biletlerinin bugünden itibaren satışına izin verileceğini söyledi. Pazar günü yaşanacak yoğunluğu göz önünde bulunduran Kırmızı-Beyazlı yönetim kurulu, taraftarlarının Nuri Asan Tesisleri'nden biletlerini temin edebileceklerini söyledi.

YOĞUN TALEP VAR
Maç günü yaşanması muhtemel karmaşalığında böylelikle önüne geçmeyi hedefleyen yönetim kurulu, ayrıca bilet fiyatlarınıda belirledi. Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre yarın oynanacak zorlu Hacettepespor karşılaşmasında taraftarlar müsabakayı kapalı tribün 20, maraton tribünü 10 ve kale arkası tribününden ise 5 TL karşılığında izleyebilecek.

Jnr.Serkan

20 February 2010, 16:08:20 #4136 Son düzenlenme: 20 February 2010, 16:11:39 Tuareg55
erciyes bucayı yeniyor...kartalda bucayla 1-1
yine rakiplerimiz puan alıyor ne şans bu ya...manchester-everton maçınıda izleyin harika maç oluyr :D

Ertuğrul Sağlam

Bugün oynanan A2 ligi maçında SAMSUNPOR'umuz 3-0 tirabzonspor

sadece55

abowww ezmişiz :) hamsiye  koyanlar parmak kaldursun:)

KareAs55

20 February 2010, 16:35:24 #4139 Son düzenlenme: 20 February 2010, 16:37:17 Samsunlu5595
Ben Gidiyorum Bilet Almaya :D :D