Milli takımda Hiddınk dönemi

Başlatan Pergani 55, 17 February 2010, 13:17:12

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Bir kumar oynayıp Ertuğrul Sağlam veya Yılmaz Vural'ın milli takımın başına getirilmesini isterdim

Ve Fatih Terim'e 260,000,00 TL maaş verilirken kıçını yırtanlar Hiddink'e 700,000,00 TL artı pirim şu bu verilmesine ne diyecekler acaba merak ediyorum doğrusu. Yılmaz Vural'ıda Ertuğrul Sağlam'ıda 100,000,00 TL aylığa bu takımın başına rahatlıkla getirirdin...

gozgoz yýlmaz

Bu arada ben yerliden yanaydım ve ilk tercihim de Hayrettin Gümüşdağ idi.  8) ;D Hatta facebookta sayfa açılmış, "Doktor Hayrettin Gümüşdağ Milli Takımın Başına Tek Yetkili Olarak Getirilsin" diye...

Kaya

Milli takımın başına kimi getirirseniz getirin bu oyuncu yapısı kendi kişisel performanslarına göre oynar yani o gün iyiyse iyi kötüyse kötü..

Hiddink in bize katacağı tek şey belli bir kadro yapısı olacaktır.Vazgeçmeyeceği vazgeçmemesi gereken oyuncularla bir kalıp kadro oluşturursa başarılı olur.Artık gerçek anlamda bi şablona ihtiyacımız var.

Sercan

Fatih Terim'e göre çok başarılı olur.İyi bir seçim yapmış federasyon.Ayrıca Hiddink fenerdeyken Aydınspor feneri 6-1 yenmiş..:)

ali ihsan

Kulüp takımlarında başarılı olacak tipte bir adam değil ama Milli Takımlar için biçilmiş kaftan.Milli takımlar kariyerine ve çalıştırdığı takımların öncesi ve sonrasına bakıldığı zaman fark ortaya çıkıyor diye  düşünüyorum.

FaTiH_HaN

Kim gelirse gelsin fatih terimden daha adaletli olacağı kesin kendi sırf kendi egoları yüzünden dünya kupasına gidemedik.

Ollivanders

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 18 February 2010, 11:30:08
Fatih Terim'e göre çok başarılı olur.İyi bir seçim yapmış federasyon.

Aliihsan abinin dediği gibi Hiddink in milli takimlardaki kariyeri parlak.Bu da hiddink in artı yonlerinden biri. Futbolculara guven verecek bir teknik direktor . Bence çok yerinde bir karar.

beşnumara

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 17 February 2010, 18:35:50
Bir kumar oynayıp Ertuğrul Sağlam veya Yılmaz Vural'ın milli takımın başına getirilmesini isterdim

Ve Fatih Terim'e 260,000,00 TL maaş verilirken kıçını yırtanlar Hiddink'e 700,000,00 TL artı pirim şu bu verilmesine ne diyecekler acaba merak ediyorum doğrusu. Yılmaz Vural'ıda Ertuğrul Sağlam'ıda 100,000,00 TL aylığa bu takımın başına rahatlıkla getirirdin...
ertuğrul sağlamın gelmesi bence çok erken.bu dönemde gelirse kendisine yazık olurdu.zamanla geçecektir milli takımın başına.zaten kendisi de şimdi düşünmüyo.bir gün mutlaka milli takımın başında olacağım diyor.inşaallah

SAMSUNLU ORUMA 55

bence yılmaz vural takımı iyi yere getirir unutmasınlar terim ve şenol güneşin başarılarını

beşnumara

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 18 February 2010, 15:06:24
bence yılmaz vural takımı iyi yere getirir unutmasınlar terim ve şenol güneşin başarılarını
isa yılmaz vurala ben bafrasporu teslim etmem.milli takımı hiç teslim etmem. yılmaz vural avrupa maçlarında milli takımın başına çıkıp piyasasını artırmanın peşinde.yaptığı şovlarla dikkat çekmeye çalışan biri tıpkı fatih terim gibi.fatih terimin tek farkı vardı yılmaz vuraldan o da kendisini daha önceden ispatlamış biri olması.al birini vur ötekine.milli takımın yılmaz vuralla anılması çok gereksiz anlamsız.

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 18 February 2010, 15:14:15
isa yılmaz vurala ben bafrasporu teslim etmem.milli takımı hiç teslim etmem. yılmaz vural avrupa maçlarında milli takımın başına çıkıp piyasasını artırmanın peşinde.yaptığı şovlarla dikkat çekmeye çalışan biri tıpkı fatih terim gibi.fatih terimin tek farkı vardı yılmaz vuraldan o da kendisini daha önceden ispatlamış biri olması.al birini vur ötekine.milli takımın yılmaz vuralla anılması çok gereksiz anlamsız.

Bencede Hiddink doğru seçim.Yılmaz Vural hangi takımı bir yere getirmişte Milli Takım'ı getirecek.

kumköylü ahmet

gelebilecek en iyi teknik direktor geldi bence

Turuncu

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 18 February 2010, 15:27:05
Bencede Hiddink doğru seçim.Yılmaz Vural hangi takımı bir yere getirmişte Milli Takım'ı getirecek.

Tribün_ali

Hayırlısı olsun fatih terimin gitmesine en cok ben sevindim uyuz oluyorum o adama

mehmet yılmaz

Vay be, tam 20 yıl olmuş Hiddink'in ilk geşinden sonra... 1990-91 sezonunda gelmişti, bıyıklı, gençten bir hoca idi. 43 yaşındaymış o zaman. 3-5-2 diye birşey vardı ve onun PSV'si bunu mükemmel uygulyorrdu. Aynısını Fener'de de denedi. Tabii ne Kova Yaşar Van Brukelen'dı ne Arap İsmail Van Aerle... :) İlk lig maçında Aydınspor'a 6-1 yenildiler. Bizi ilgilendiren kısmı ise o maçta Ercan Kaptan'ın da FB'de oynuyor olması idi. 21 yaşında gencecik bir topçu idi. İlk 11 çıkmıştı :) Maç sonunda Fener taraftarı takım otobüsüne saldıracağı için Ercan abi, yeni transfer olduğundan, kimsenin kendini tanımayacağı fikri ile stadı Aydınspor otobüsünde terk etmiş. :) Hiddink'i iyi tanır yani...