Milli takımda Hiddınk dönemi

Başlatan Pergani 55, 17 February 2010, 13:17:12

« önceki - sonraki »

Pergani 55

Milli takımımızın başına Hollandalı teknik adam G.Hiddınk getirildi. milli takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. benim tercihim de yabancı bir hocadan yanaydı federasyonun dogru bir tercih yaptıgını düşünüyorum. Hiddınk zaten başarılı bir hoca ,dogru bir isimle anlaşıldıgı kanaatindeyim

beşnumara

fatih terim gibi egolarını tatmin edecek türk kalmadığı için yabancıya döndükleri iyi oldu.arkandayız hiddink :)

ali ihsan

Kesinlikle bu işin adamı.Akıllı iş çıkardı federasyon.

kuzey55

mehmet yılmaz

Milli takım oyuncuları çok formsuz, berbat durumdalar. Ligin kalitesi de son derece düşük. Hiddink'in işi zor ama o kadar parayla da zor iş yapsın zaten...

deli 55

bende sevindim hiddikin getirilmesine.hayırlısı artık.bekleyip göreceğiz.

celebi

ben şahsen güvenmiyor ve inanmıyorum başarılı oacağına ama inşaallah başarılı olur yanılan ben olurum

55Melek55

hic bi yabanci basarali olmadi bugüne dek..hiddink niye olsun..hele ki yanci oguz gibi dandik hic bi beceresi olmayan...isimle buralara gelmis....terimin bile arkasindan kulis yapan bi yanci...2. adam oluyorsa...ben sahsen oguzun oldu hic bi ekipde basari olabilceni sanmiyorum...ekipi oguz sececek hiddink degil...neye kime göre..ne basari var oguzun`?? gitti her takimda basarisiz...

europe_55

Insallah milli takimimizda basarili olur.
Ben basarlili olacagina inaniyorum

Yaman55

Hiddink Tatile geldi bence turkiyeye bi cacık olmaz bu jenerasyondan

Pergani 55

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 17 February 2010, 14:45:56
hic bi yabanci basarali olmadi bugüne dek..hiddink niye olsun..hele ki yanci oguz gibi dandik hic bi beceresi olmayan...isimle buralara gelmis....terimin bile arkasindan kulis yapan bi yanci...2. adam oluyorsa...ben sahsen oguzun oldu hic bi ekipde basari olabilceni sanmiyorum...ekipi oguz sececek hiddink degil...neye kime göre..ne basari var oguzun`?? gitti her takimda basarisiz...
dediklerin belki dogru olabilir ama yabancı hocaların çalıştıgı dönemde Türk futbolu ilkel dönemdeydi şimdide çok iyi degil ama şartlar çok farklı yinede. hem bu işi omuzlayabilecek Türk hoca yok maalesef. ben de Türk olmasını isterim ama elden birşey gelmiyor. Yılmaz Vural mı Terim mi Denizli mi kimi getirecegiz al birini vur ötekine bu işler Kasımpaşayı yönetmeye benzemez.
Samsuni'nin dedigi gibi futbol kalitesi düşük ve sedece üç takımın at koşturdugu bir ligimiz var hocanın işi zor yalnız kaliteli oyuncular da yok degil o kadarda umutsuz olmamak lazım. ayrıca Oguz ve Enginin bir halta yaramadıgını zaten herkes biliyor bu konuda hemfikirim seninle. yardımcı hocaların da pek bir fonksiyonu yok aslında

55Melek55

tamam tskler sevgili pergani amam bosuna o kadar para veriyorsun ...bi yabanciya...para burda kalmaliydi...ciksin yilmaz vural yapsin nyei yapamaz avrupayi bilyior turkyie futbolunu biliyor..her turlu ortami biliyor...

bize hadi oglum diyecek..albayrak icin oyna gurbetcile ricin oyna..türk dilini bilen türk milliytini iyi bilen nyla gaza geleceni..

sayin hiddink..paraicin burada..rusyayi...dandik slovenya karsi elendi...

adam ss.. mi türkiye...bunlar gavur..ekmekle tualete giren insnlar...su tr de yabanci kabuklu insana duyulan  ilgi ve alaka anlamis degilim....

ulan sanki dunya 3. yada avurpa 3.cisi bi turk hoca degildi...

70 milloyn adam yok ..sen getirien elin jonnysini..yh be

baska bisey demiyorum....

mehmet yılmaz

Mert, bana katılmadığını söylemişsin ama yazdıklarınla adeta katılmışsın. Milli takımda oynaması muhtemel hiç bir oyuncumuz fopmda değil, hiç biri. Arda'sından Nihat'ına, Gökhan Gönülünden Tuncayına, Hamitine, Servetine kadar... Olabilrle, monte edilebilirle olacak işler değil bunlar. Biz ne milli takım kadroları gördük, Celil, Serkan Aykut aday kadroya çağırılmıyordu, şimdi Bursalı Sercandan falan bahsedilir oldu. Bireysel formlar tutulmadıkça işimiz çok zor. Ancak daha vakit var ağustosa.

Hey gidi Hiddink... 1990'da Türkiye'deydi :)

Ayrıca arkadaslara kesinlikle katılıyorum, şu Oğuz Çetin'in halen ne işi var orada, anlayamadım, artık nasıl bir kerameti varsa üstadın?

babasamsunlu

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 17 February 2010, 17:42:33
Kız Oğuz du dimi lakabı :):)

lakabını bilmem de isim-soisim başharfleri tam bir fecaat :) O.Ç.