Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

celebi

hanım çaykurdan şimdi çay demledi onu yudumlayacağım

supernatural_55

SCAPULA

durrrrr yudumlama bu rizeliler bize kötü çay yollarlar kesinnnnn  ???

Tufan

Ollivanders

Ben hayatımda  bu kadar eglenceli bir mac gormedim. Geciyoruzzzzz t.... geciyoruzzzzzz :) takla atsana takla atsana umit kayıhan takla atsana :) sesimizinde baya iyi cıktıgını anladık:D Bu futbolla birde taraftarlar tek ses olsa onumuzde bir allahın kulu duramaz. Savas cok gol kacırdı ama bence bu mac iyiydi. Turgutta kendisini toplamıs gercekten etkiliydi. Murat yıldırımı saymıyoruz zaten :) her mac iyi.

Celil sana yakıstı mı o forma ? baska birsey demiyorum sana. petr pavlik harkaydi. bank asya da oldugumuz seneler icindeki en iyi stoper ikilisi bu seneki. Defans ve kaleci 5 lisi cok iyi . sol kanata sezeri monte etmek gucumuze guc katabilir.
Huzur dolu bir hafta var onumuzde. Kocaeli seferi var mı ey ahaliiii:)

cem

intikam böyle alınır...
5-0lık maç 2-0 bitti c..celili çok ısladık yahu adam en sonunda önümde kapalının önünde korner atmaktan vazgeçti..çok rahat kazandık.......

amisos55

Bugün yine kendim haricimde Trabzonlu ve Ankaralı arkadaşlarımı Samsunspor atkısı ve berelerini giydirip maça gittik. Çok güzel bir sonuç oldu bizler için. Takımda bazı şeyler oturmuş. Karşıyaka maçı da çok iyiydik fakat tek pozisyondan yediğimiz gol ve kaçırdıklarımızla maçı vermiştik. Açıkçası umutluydum sonraki haftalar için ve umudum devam ediyor. Kocaeli maçını her ne olursa olsun ciddiye almalıyız.Ardından gelen hacettepe ye ilk yarı beleşten kaybetsekte bu ara sanki toparlanmışlar gibi. Sonrası zaten bolu maçı bence dönüm noktası olacak bir maç.
Maça gelince Pavlik , Ersin ve Adem defansta iyiydi, Orhan da iyi ama o kanatta daha iyi bir oyuncu bizde çok iş yapar.
Turgut 3 haftadır çok güzel Maşaallah, önceki yıllarda daha tutuk ürkek Turgutun yerine akıl dolu paslar veren ve önüne geldiğinde artık az heyecanlı turgut gördüm. Murat ve Oktay her ne kadar iyi olsa da eski maçlardaki tatları yok, bence bu oyunlarından daha iyi oynuyorlar.
Sonra ki  haftalar için umutlarımı söylemiyorum sansımız devam etsin:)

amisos55

Ayrıca Maç boyunca sürekli görüştüğüm şu anda askerde olan Berusa 55 den tüm foruma selmlar maç sonucunu büyk bir sevinçle telefonda anlattım son on dakika sürekli gol sesi duymak istedi ama şansına denk gelmedi.
Maç ortamını çok özlemiş galip gelmemiz için illa askere mi gitmem gerekiyor dedi :)

SmSnLee

Tribünler güzeş,futbol güzel,galibiyet güzel,Rize'ye koymak paha biçilemez ;)

SCAPULA

o güzel saçlarına
ak düşmüş uçlarına
samsun taraftarlarına
el salla Hüseyin hocaaaaa......

erkutdem55

Maç değil adeta karnavaldı,uzun zamandır bu kadar zevkli maç seyrettiğimi hatırlamıyorum.Takım oyunu olarak müthiş oynadık,oyunun kontrolü tamamen bizdeydi,taraftar takıma müthiş destek verdi.İkinci yarıda sinmeyip ısırarak oynatan taraftar oldu.Kale ve savunma mükemmeldi,böyle devam ederlerse gol yemeyiz kolay kolay

jean

harika galibiyet oldu helal size iki haftada onemli mac aldik celilin karsi oynamasi tuhaf oldu futbolu keske bize biraksaydi kismet degilmis iki yildir yenemiyorduk macida almis olduk ciledende cikardik ins boyle devam eder

sBc-1984

Salla Salla yer Yerinden oynasın....
Çıldır Çıldır Rizeliler Çatlasın Maç anında Bu besteyi yaptık güzelde oldu  ;D