Dualarımız seninle Büyük Samsunsporlu.

Başlatan sBc-1984, 06 February 2010, 22:28:11

« önceki - sonraki »

sBc-1984

Bugün gelen haberle Çok üzüldük ve içimiz cıt etti Hakan abimize geçmiş olsun ve acil şifalar diliyoruz bu kadar iyi insanı bu duruma getirenler utansın.umarım en yakın zamanda aramızda olur.

Ollivanders

celebi

çýlgýnlar1984

hakan abımız gercekten harbi samsunsporludur onun gıbı delı dolu bır ınsan tanımadım hayatım boyunca ne kadar grupların arası bozukda olsa hakan abımızı unutmadık sevıyoruz senı gönlümüzde sevgın bır baska be abı..!

arena55

evet cocouklar hakan hastanede hastaneye gıttım goremedım demın tvde ızledım agladım HAKANIM SAMSUNSPORLUYUM DIYENDEN HEP BIR ADIM ONDE SAMSUNSPORLUDUR ONUN GIBISI GELMEZ GELMEYECEKTE DELIYDI DOLUYDU GECEN SENE BIZM TAŞTAYDI COCUKLARA COK SEYLER OGRETTI TUM SAMSUNUN DUALRI HAKANIMLA

alperen

ali ihsan

Sercan

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 06 February 2010, 23:34:31
hakan abımız gercekten harbi samsunsporludur onun gıbı delı dolu bır ınsan tanımadım hayatım boyunca ne kadar grupların arası bozukda olsa hakan abımızı unutmadık sevıyoruz senı gönlümüzde sevgın bır baska be abı..!

Helal...

mehmet yılmaz

Hakan'a geçmiş olsun dilieklerimi iletiyorum. Haberi görünce inanamadım ilk anda; görüntülerde atlatmış gibiydi ama duyduk ki yanıklar ciddiymiş, durumu kritikmiş. İnşallah iyileşir.

http://video.mynet.com/habervideo/Borcu-yuzunden-kendini-yakti/459227/

edmontdante

Biraz önce öğrendim.Allah acil şifa versin.Karabük deplasmanı aklıma geliyor gözümün önüden gitmiyor.

edmontdante

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 06 February 2010, 23:34:31

Gel de şimdi buna alıntı yapma

Turuncu

geçmişler olsun Allah yardımcısı olsun

supernatural_55

Geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşir ve sorunları neyse hallolur..

YaşarDoğu

Çok çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Allah yardımcısı olsun.Tebrikler SBÇ