Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Yahu Gençlerbirliği, Gençlerbirliği deniliyor da bu akşam spiker söyledi, Beşiktaş'ı lig tarihi boyunca sadece 5 kere yenebilmişler. Biz var ya harbiden Anadolu'nun direnen kalesiymişiz, çok büyük takım Samsunspor'umuz.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 06 February 2010, 00:01:50
Yahu Gençlerbirliği, Gençlerbirliği deniliyor da bu akşam spiker söyledi, Beşiktaş'ı lig tarihi boyunca sadece 5 kere yenebilmişler. Biz var ya harbiden Anadolu'nun direnen kalesiymişiz, çok büyük takım Samsunspor'umuz.

biz iye bu kadar çok seviyoruz ki ...işte bundan.. o kadar büyük ki hepimiz en sevdiklerimizden bile feedakarlık yapıp onun peşinden koşuyoruz..herkesin bize deli demesine rağmen..

bu hafta öyle bir demogojiyle karışık propaganda yaptım ki sırf bizim müşterilerden bi 30 kişi stad da olacak...

benim adım hıdır elimden gelen budur..elinden geleni ardına koyanlar utansın...

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 06 February 2010, 00:01:50

kesinlikle....

Jnr.Serkan

06 February 2010, 13:08:58 #3963 Son düzenlenme: 06 February 2010, 16:25:16 Tuareg55
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 05 February 2010, 23:31:57
İyide kardeşim, adam aynı zamanda Forza Şirinlerinde sempazitanı işin diğer bi garip tarafıda bu >:(

abi o arkadaşı uyardım...tamam dedi.böyle grupları siler...kalbinden silmez belki ama en azından facebook undan silsin bizde murat yıldırım sayfasına hayran olalım   :P

Sercan

Yenilsende yensende programında anadolu takımlarından bazılarının taraftarları var...

eLLis

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 06 February 2010, 15:40:04
Yenilsende yensende programında anadolu takımlarından bazılarının taraftarları var...
İstanbul dışında Ankaragücü Bursa Eskişehir genelde bunlar var bizden birileri gitse şu programa  :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: eLLis - 06 February 2010, 19:19:09
İstanbul dışında Ankaragücü Bursa Eskişehir genelde bunlar var bizden birileri gitse şu programa  :)

gidilecekti ama program formatında sadece süper lig takımı taraftarlarına yer veriliyormuş.

eLLis

Nedir bu alt ligde olmaktan çektiğimiz

55cem55

sadece ben mi yasıyorum bu sorunu bilmiyorum ama ben anasayfadaki haberlerin hiçbirine giremiyorum...

kayacan

Samsunspor amigosu olan Cemalettin alış Cumhuriyet meydanında 1milyon Lira dolandırıldığı için kendini yaktı haberi ne kadar doğru?Bu kişiyi tanıyan varmı?

maviay55

Alıntı yapılan: kayacan - 06 February 2010, 20:58:50
Samsunspor amigosu olan Cemalettin alış Cumhuriyet meydanında 1milyon Lira dolandırıldığı için kendini yaktı haberi ne kadar doğru?Bu kişiyi tanıyan varmı?
ana haber bültenlerine çıktı haber bende diyordum bunu nerden tanıyorum :-[ :-[ meğer bizim camiadanmış..kendini yaktı resmen,üstündekileri çıkararak kurtuldu yanmaktan sonra isyan etti polis sitedi polisler gelince sinir krizinden bayıldı yıgıldı yere..ambülansla götürürkenki görüntülerde baya bi yanık oldugu görülüyordu suratında ve vücudunun belli yerlerinde

eLLis

Ben çok üzüldüm o habere Allah yardımıcısı olsun.

ugrass

bu arada sitedeki futbolcularımız bolumu dikkatimi cekti. Hala hakkı volkan cekic felan var. Guncellenirse daha iyi olur. Gozden kactıysa belirtim dedim.

celebi

Alıntı yapılan: kayacan - 06 February 2010, 20:58:50

bende az önce ana haber bülteninde seyrettim doğru ama işin slı nedir ne değildir bilmiyorum

Yaman55

ben giriyorum mozilla kullanıyorum ondan olmasın