Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Samsunspor'umuz- rizespor maçının Gözlemcisi YUSUF YAYLI.

Kişisel Bilgiler

Ad Soyad         : YUSUF YAYLI
Doğum Yeri       :  TRABZON
Bağlı Olduğu İl   : TRABZON

babasamsunlu

ulan nedir sizden çektiğimiz..çekin gidin lan hayatımızdan...bırakın lan yakamızı..istemiyoruz sizi..ne kötü koymuşuz size ki yıllardır intikam almak için hiç bir fırsatı kaçırmıyorusunuz..
alayınıza inat bize sadece Samsun Samsundur...Samsunsporsa hepiizden büyüktür...

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

YaşarDoğu

Hep buralardan derken?Yani bizim maçlara hep trabzon bölgesinden mi gözlemci geliyor ???

YaşarDoğu

Şimdi , geçen haftaki deplasmandaki maçımızın gözlemcisi Ankara dan kalkıp gidiyor Mersine( turgut sığıç)

17.haftadaki deplasmandaki Ordu maçımızın gözlemcisi İzmirden kalkıp geliyor.(Sebahattin Bitirim)

Karşıyaka Maçının gözlemcisi de Ankaradan geldi.

Bunları niçin söyledim , bence yakın olsun , bütçeyi sıkı tutualım diye bi kaideleri yok.Ben ne Trabzonlu hakem isterim nede Gözlemci.Bu benim şahsi fikrim.Çünki Trabzondaki herkes Samsundki gibi değil.Çok nadir trabzonsporu tutmayan cıkar.Önyargılı olmamı da istemiyorsa TFF göndermesin kardeşim Samsuna.

babasamsunlu

bende istemiyorum kardeşim yeter ...aaaaaaaaaaaaaaa.... adamlara zaten kılız sizde iyice ayar ediyonuz bizi..

şaka bir yana federasyon işi çok iyi biliyor..maçta çok dikkatli olmalıyız..bir yaparız 3 söyler bu i...ler...

erkutdem55

Çaykur Rizespor bu hafta deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maçta Teknik Direktör Ümit Kayıhan'ın forvette kimlere görev vereceği merakla bekleniyor.Yeşil Mavililerin forvet oyuncularından Özgürcan ve Kenan'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle Kayıhan'ın Samsunspor maçında yeni transferlerde Celil yada Mustafa Özkan'dan birine ilk 11 de görev vermesi bekleniyor.Tecrübeli çalıştırıcı dün yapılan idmanda Celil ve Mustafa ile yakından ilgilenmesi dikkatleri çekti.

Rizespor'un sitesinden haber

KareAs55

Özgürcan oynamaması bizim açımızdan kötü oldu :)

mehmet yılmaz

Mersin İY maçından önce 2-1 ya da 3-1 kazanacağımız yönünde çok net bir tahminim vardı ama nedense bu maç için kazanacakmışız gibi gelmiyor bana; yine bol pozisyon buluruz ama inşallah bu kez gole çevirebiliriz bunları.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 06 February 2010, 01:37:45
Mersin İY maçından önce 2-1 ya da 3-1 kazanacağımız yönünde çok net bir tahminim vardı ama nedense bu maç için kazanacakmışız gibi gelmiyor bana; yine bol pozisyon buluruz ama inşallah bu kez gole çevirebiliriz bunları.

HOCAM YAZ ŞURAYA 3-0 DİYE YOKSA MAÇ GİDECEK BAK .. :)

mehmet yılmaz

Valla kardeşim KSK maçına giderken de böyle umutsuzdum, aslında çok da tutmaz hislerim ama son dönemlerde oluyordu. Yenilirsek benden bilmeyin, ahanda yazıyorum, 2-0 bizim bu maç ;)

kaptan 55

bize 2.30 oran çıkmış rize'yede 2.30 geçen hafta ki kocaeli-bolu oranlarıyla aynı biliyosunuz bolu geçen hafta deplasmanda yendi.2.30 oranlık maçlarda genelde deplasman takımı galip geliyo

inşallah bu kez farklı olur.

ankarta 55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 06 February 2010, 10:25:00
bize 2.30 oran çıkmış rize'yede 2.30 geçen hafta ki kocaeli-bolu oranlarıyla aynı biliyosunuz bolu geçen hafta deplasmanda yendi.2.30 oranlık maçlarda genelde deplasman takımı galip geliyo

inşallah bu kez farklı olur.
talih bize  döncek

ramcQ_55

erkutdem55

kazanacağız başka yolu yok,bu hafta çok keyifli geçti,1 hafta daha bu keyfi uzatak samsunspor

Kadir ÇELEBİ

Nedense bende rahat kazanırız gibi bir his var bunda son aldığımız galibiyetin etkisi olabilir yinede içimden geçen böyle iddaacılar için iy-1 ms 1  :)