SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

holigan_itü

Bugün imzalayacaklar
01 Şubat 2010 / 12:43
Çek Stoper Petr Pavlik ve Güngören Belediyespor'un forveti Adem Gezici bugün Samsun'a gelerek, resmi mukaveleye imza atacaklar
Kırmızı-Beyazlılar, transferin son gününde bugün iki oyuncuya imza attıracak. Daha önceden prensip anlaşmasına varılan Çek stoper Pavlik ve Güngören Belediyespor'un santraforu Adem Gezici bugün Samsun'a gelerek kendilerini Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan imzayı atacak.

Ertuğrul Sağlam

01 February 2010, 15:35:57 #676 Son düzenlenme: 01 February 2010, 17:14:41 6 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan:
İşte en yeni Samsunsporlular
color=red]28 Ağustos 2009[/color]
Samsunspor, kaleci Ahmet Şahin ve Serkan Boydak, G.Antep Büyükşehir'den Orhan Taşdelen, Güngören'den Hakan Arslan ve Çanakkale'den sağbek Adem ile anlaştı
Uzun bir mücadelenin sonunda transferde tahtayı açmayı başaran Samsunspor'da bombalarda patlamaya başladı. Kırmızı-Beyazlı ekip Adanaspor'dan kaleci Ahmet Şahin, yine Adıyamanspor'dan kaleci Serkan Boydak, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Orhan Taşdelen, Çanakkale Dardanelspor'dan Adem ve Güngören Belediyespor'dan Hakan Arslan ile anlaşmaya vardı. Bunlardan kaleci Ahmet Şahin bugün Samsun'da olurken, diğerlerinin ise cumartesi burada olacağı açıklandı.

Hakan Arslan ile sezon başındada anlaşmıtı ama ne olduysa alamadık...
Son 45 dk halen bir transfer haberi yok ???

Dartagnan

aynen dedigim gibi yalan olacak herhalde :(

55_OrHaN_55

bu gün de bitti ama transferle ilgili bir haber göremedik?

maviay55

kuzey55

adem,hüseyin ve pavlik tamammış...

Ollivanders

01 February 2010, 17:33:50 #681 Son düzenlenme: 01 February 2010, 17:36:08 Serpico55
Bizim takim takim olursa ve 2 maç 3 maç kazanirsa hersey yoluna girer . Yeterki inansinlar.

kuzey55

ayrıca evren turhan peşin istemiş maç başı kabul etmemiş.

maviay55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 01 February 2010, 17:33:33
adem,hüseyin ve pavlik tamammış...
Alıntı yapılan: kuzey55 - 01 February 2010, 17:34:57
ayrıca evren turhan peşin istemiş maç başı kabul etmemiş.
evren olmamış yani öle mi mustafa?hüseyin adem  ::)?

kuzey55

bizim eski futbolcularımız böyle paragöz olmasaydı azcık yardımları olurdu.

Ertuğrul Sağlam

Burhan Coşkun nasıl biri diye bir Göztepe taraftarı soru sormuştu facebook'ta bende bal yapmayan arı dedim adamın benim cevabıma karşılık cevabı şu olmuştu (Desene Şadi Çolak ve Hüseyin Kartal gibi bizi deli edecek)....

Dartagnan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 01 February 2010, 17:53:24
Burhan Coşkun nasıl biri diye bir Göztepe taraftarı soru sormuştu facebook'ta bende bal yapmayan arı dedim adamın benim cevabıma karşılık cevabı şu olmuştu (Desene Şadi Çolak ve Hüseyin Kartal gibi bizi deli edecek)....

Hadi be abi bunu demesen ıyıdı :( ama burhandan ıyıdır yaaa

Ollivanders

Olsun iki kafatopu indirsin  yeter
:)

maviay55

evren turhan çok iyi olurdu alınamamış galiba  ???

SerhaT55

bu akşam spor55 var orada solerler yoksa en geç yarın bellı olur ???