SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

samsunmania

Biz de Turgut'u satarmışız bombaya bak o zaman. ;D ;D

bengülü

Samsunspor'dan son gün trensferleri..

Samsunspor, transferin son gününde 3 ismi renklerine bağlarken, teknik direktör Hüseyin Kalpar, Mersin İdmanyurdu deplasmanında aldıkları 2-1'lik galibiyetin sevincini yaşadıklarını söyledi..

Samsunspor
Maçın ardından Samsun'a dönen Karadeniz ekibi, bugünü izinli geçirirken, hafta sonu iç sahada oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları için yarın Nuri Asan Tesisleri'nde toplanacak.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar, zorlu bir deplasmandan galibiyetle ayrılmanın sevinci içinde olduklarını söyledi.

Bu galibiyetin devamının ilerleyen haftalara taşınması için çalışacaklarını ifade eden Kalpar, ''Önemli bir galibiyet aldık. Böylesine önemli bir karşılaşmadan galibiyetle ayrılmamızı sağlayan futbolcularımı yürekten kutluyorum. 3 puan camiamıza hayırlı olsun. Umarım bundan sonraki maçlarımızda da yine bu şekilde galibiyetler alırız'' dedi.

Bu arada Karadeniz ekibinin, ara transferin son gününde Güngören Belediyespor'dan Adem Gezici, Kasımpaşa'dan Petr Pavlik ile boşta olan Yavuz Onuk'u da renklerine bağladığı öğrenildi.

kaynak ajansspor

cem

ajanssporun 17:42 haberine göre samsnspordan son gün transferi diye baber düşülmüş....
güngörenden adem gezici,kasımpaşadan pavlik ve şu an boşta olan yavuz onuku renklerine bağladı haberi düştü....

Dartagnan

Alıntı yapılan: cem - 01 February 2010, 18:55:56
ajanssporun 17:42 haberine göre samsnspordan son gün transferi diye baber düşülmüş....
güngörenden adem gezici,kasımpaşadan pavlik ve şu an boşta olan yavuz onuku renklerine bağladı haberi düştü....

ne yalan soyleyeyım su adem ıle yavuza bı turlu ısınamadım :(

Sioux

o kadar yabancıyı begenmeyen kalpar bu yavuzda ne bulmuş acaba? hayırlı olsun.

beşnumara

ben yanlış duymadıysam 4 şubata kadar uzatılmış transfer sezonu.yanlışım olabilir ama

55_OrHaN_55

yavuzun kariyeri pek de iç açıcı görünmüyor ama hadi hayırlısı.

samsunmania

Ben Mustafa Özkan pazarlığından da şüpheleniyorum. D.BAkır serbest bıraktı.

SerhaT55

Mustafa özkanladamı pazarlık yapıyorlar ???

celebi

samsunmania

Alıntı yapılan: Serhat - 01 February 2010, 19:22:39
Mustafa özkanladamı pazarlık yapıyorlar ???

Yok aslanım. Sadece tahmin. HAni o da pivot santrafor ya o yüzden. Adam 35 yaşında bizimkiler 36 yaşında Evren'e sarıyorarsa bu da normal demek istedim.

KareAs55

KocumVolkan

samsunmania

samsunmania