vural korkmaz

Başlatan yaman55, 07 May 2008, 14:20:27

« önceki - sonraki »

kaptan 55

Alıntı yapılan: edmontdante - 29 January 2010, 19:45:01
Zamanında dışarı attığı ortalar için Tribünde kendisine tepki gösterenlerden biri olarak ondan özür dilediğimi söyle Mustafa.Hakkını helal etsin.

kadir55ist

öncelikle mustafa kardeş senin aracılığınla vural abiye sevgilerimizi ve özlemimizi iletirsen sevinirim.
samsunlu ve samsunsporlumu .
samsunspor maçlarını takip ediyormu özellikle stada gidiyormu.
neden çok sessiz sedasız futboldan çekildi ilerleyen zamanlarda onu futbolun içerisinde yada samsunsporda bir görevde görebilirmiyiz.
teşekkürler.

ugrass

jubile yapılmadıgı için kulube bakıs acısı?

kavak_55

mustafa kardeş öncelikle böyle bir oyuncuyla röpartaj yapacağın için sana teşekkür etmek lazım vuralın çok olmasada 5 veya 6 maçını canlı canlı izledim öncelikle yürekli bir oyuncu belki teknik açıdan becerisi olmasa da hırsı bunu kapatıyordu şimdi yürekli takımı için oynayan oyuncu kalmadı profosyenel ayaklarına yatıyolar. yani işin basit tarafına kaçıyolar bence bazı şeyler profosenelliğini gösterir sadece bazıları şimdi futbolu çirkinleştiriyolar bu profosyenellik değil.vural fenerbahçeli bir oyuncunun futbol hayatını bitirdi kasıt yoktu gerçi ama zannedersem kırılmıştı hatta o adam  oftaşı süper lige çıkarmıştı adını hatırlayamadım.Herşeyden önce vurala sevgi ve saygılarımızı iletiyorum bizim yüreksiz oynyan oyuncuların vuralın maç kasetlerini tekrar tekrar izlemeliler diye düşünüyorum vural bu konuda ne düşünüyor acaba .selamlar

KocumVolkan

Günümüzde özellikle bizim takımdaki para yüzünden sıkıntı çıkaran futbolcular hakkında neler düşünüyor ?

**KaR6**

arkadaşlar, sorulan soruların bir çoğu hali hazırda vardı, tekrar sorulmus olmalarını görmek güzel, doğru sorularla gideceğim demektir.. sanırım 1-2 gün içinde yapmış oluruz röportajı, haber bekliyorum kendisinden..

KotuCocuk55

Valla hakkaten süper sorular sorulmuş,
okudukça acaba buna ne cevap verecek diye merak ettim bir an önce okumak istiyorum röpörtajı sanki vizyona girecek haftalardır beklediğim filmi bekler gibi.

Şansımız varsa bir soruda ben sormak istiyorum.
Onun oynadığı dönem takımda altyapıdan çok fazla oyuncunun olduğu çok fazla samsunlu oyuncunun olduğu bir dönemdi.
Takımda bu bilinçle oynuyorlarmıydı.hiç kendi aralarında biz samsun çocuğuyuz,biz samsunluyuz lan muhabbeti yada yeri gelince adam tutma gibi şeyler varmıydı motivasyon ve takım içi muhabbetlerinde?

**KaR6**

aldım sorunu kardeşim, eklendi listeye ;)

doðan

Mustafa teşekkürler ; Vural a karşı bir vefa borcu olduğunu düşünenlerden biri olarak bende helallik isteyeyim öncelikle ;

Şu an için futbol camiasının nerelerinde ,
Oynadığı dönem lerde n bu güne kadar gelişen futbolun ( SAMSUN Futbol ahalisinin ) kaotik ortamı hakkındaki düşünceleri nelerdir .
Birde Şu Meşhur FENER maçının atmosferini sormak isterim kendisine .. biz dışarıdan biliyoruz iç atmosferi merak edenlerdenim....
şimdiden ellerine sağlık....

Tribün_ali

Kardeşim bu soruyu sorsana vurala hangi takımı tutuyor ?  ama doğru cvp versin ben kendisini samsunsor delisi biliyorum ?

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: iak5529 - 29 January 2010, 01:55:52
Bindirmelerine gurban olduğum en güzel 7 numara.... orta atamasanda çok özlüyoruz seni be yürekli adam..

55Melek55

saha da ki durusn yeter be vural abi o bakislarin o tarzin o sahda ari gibi kosman dalman  ;D

Burak

bir fenerbahçe maçında kemalettin in ayağını kırmıştı kemalettin sedye de kaldırılırken futbol hayatım bitti diye sızlanıyordu dediği gibi de oldu fenerbahçeden sonra tamamen baş aşağı bir grafik izledi oynadığı takımlar gitgide düştü

Burak

birde erman toroğlu nun sabıkalı saydığı futbolculardandı ama çok hırslı ve Samsun ' dayken milli olmuş bir futbolcumuzdu izleme fırsatı bulduğum için şanslıyım

**KaR6**

bugun bi haberleştik, bu gece roportajı yapma şansımız var, olursa yarın akşam paylaşırız.. o yuzden soru alımı tamamlanmıştır arkadaşlar..