Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

30 January 2010, 12:40:39 #3900 Son düzenlenme: 30 January 2010, 12:43:51 fatih_han55
AlıntıŞu O.... Ç.....lar'ının yaptığına bakın.  

bunların a,q,...'mak farz oldu. kimle uğraştıklarını hala bilmiyorlar şerefsizler daha düne kadar yan sahalarda maç yapıyolardı.

supernatural_55

vay ..............................................................................rim.şirin baba bi yerlerine vercek görcekler.şu maçı kazanalım şirin babanın bi karikatürünü yapalım ...................................................e >:( >:( >:(

Ertuğrul Sağlam

Ben halen aynı ve tek şeyi savunuyorum ''5 Tribün Tek Çatı'' Samsunspor'un kurtuluş reçetesi bu biz bunu başaramadığımız sürece çok daha kötü şeyler yaşayacağız......

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 January 2010, 12:49:22
Ben halen aynı ve tek şeyi savunuyorum ''5 Tribün Tek Çatı'' Samsunspor'un kurtuluş reçetesi bu biz bunu başaramadığımız sürece çok daha kötü şeyler yaşayacağız......

+1965

babasamsunlu

Alıntı yapılan: edmontdante - 30 January 2010, 12:32:17
Çıkarttım bir tartışma adam sildirdi kendini.Perşembe günü oynadığımız halısaha maçlarında kadrodakiler birinin gelmesini istemediklerinde bana havale ediyorlar saf dışı bırakayım diye.Artık kendimi bir tuhaf hissetmeye başladım.İnfaz görevlisi gibiyim.

Estalpi,aslında genel anlamda doğru şeyler yazıyordu yada bana göre öyleydi.Ama sürekli futbolun gerçeklerinden ve bunları hep kendi bildiğinden bahsedince dayanamadım.Bizim bildiğimiz gerçekler de vardı mesela onlar ne olacaktı o zaman.

Genel anlamda doğru şeyler yazıyordu dedim.Yazdıklarının doğruluğunu onaylarken bazılarına katılmamak hususunda da özgürüz tabiki.Her dediğimizi karşımızdaki kabul etmek zorunda değil.Herkes fikrini söyler konu kapanıp  gider.

Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim.Biz çok katıyız galiba konu SAMSUNSPOR olunca.Estalpi'nin de dediği gibi bir de bizim gibi olmayanlar var dışarıda.Aynı zamanda gs,fb,bjk yı da sevenler.Evet bunu kabul etmeyip,böyle bir şeyi bir gönülde iki sevda olmasını anlamakta zorlanıyoruz ama böyle bir şey de var.Estalpi de seviyor ki SAMSUNSPOR'u burada bunca vakit geçiriyordu.

Ama yine aynı fikirdeyim.Kar,yağmur,tv yayını,imkanı olupta bilet fiyatını  bahane edenler SAMSUNSPOR'u gerçekten sevenler değildir.Gerçekten sevmeyenler de sırf maç izlemek için gelmesinler gerek yok.Ama zamanla gerçekten sevecek kişileri ortaya çıkaracağız bir şekilde.

evet abi haklsın..gerçekten katıyız bu konuda..ama katı olmazsak diğerlerinden ne farkımız kalacak ki ...diğer dediklerininde altına imzamı atarım elbet...

Dartagnan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 January 2010, 12:49:22

edmontdante

Güvenceğin bir tane futbolcun yok ki.

Takımın,taraftarın,şehrin gururunu düşüneceğine inandığımız bir tane futbolcu var mı.Bir Murat YILDIRIM.O çocuğunda kişiliğinde var.Temiz,insan gibi insan.O nereye gitse aynı olur zaten.

Deplasmana gidersin, kaleye şu atmadan maç bitirirler.Garip garip bakarlar yedek kulübesinden.Otele gidersin bir gülümsemeyi bir selamı çok görürler.Kendilerini yıldız gibi görürler.(Bunda hata onlarda değil onları bu havaya sokanlarda).Biz boşuna kendimizi kandırmayalım beyler.Artık günümüzde böyle şeyler yok.Forma aşkı vs yalan artık.Ama en azından kendi gururunuz için,aldığınız parayı hak etmek için oynayın be.Yok şöyle yok böyle diyoruz.Takımda o yıldız,bu yıldız,Bank Asya'nın en iyi golcüsü vs vs ama takım hala 16.sırada.Var bu işte bir terslik.

Millet rahmetli Muzaffer'i anlatır.Pazardan gelenleri arabasına alır getirirmiş.Ne deyim daha..

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 30 January 2010, 12:36:47
Şu O.... Ç.....lar'ının yaptığına bakın. >:( >:(

http://www.mersinidmanyurdu.org/

Şirinler'e akıl vermek gibi olmasın da şöyle bir karikatür fena olmaz;

şeytanı şirin baba düdükler, "1.500 yıldır taşlıyoruz anlamadı artık bipelim dedik." der. :)  ;D ???

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 30 January 2010, 13:30:38
Şirinler'e akıl vermek gibi olmasın da şöyle bir karikatür fena olmaz;

şeytanı şirin baba düdükler, "1.500 yıldır taşlıyoruz anlamadı artık bipelim dedik." der. :)  ;D ???

;D ;D ;D

YaşarDoğu

TRT 3 te Ege Kupası maçı var U-16 ların.Bizim takımın sağ bekine dikkatinizi çekerim.

berusa55

babasamsunlu

selam asker :)   nber nasılsın...nasıl gidiyor...

berusa55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 January 2010, 16:28:02
selam asker :)   nber nasılsın...nasıl gidiyor...

Teşekkürler dostum her şey yolunda çok şükür... Samsunspor'umuzun son iki mağlubiyeti canımı oldukça sıktı asker ocağında; insallah düzeliriz... :-\

cgr

Bu diyarbakirspor hocasiyla , futbolcusuyla kucuk trabzanspor olmus. Ne kotu bi mac.

Sioux

metin55 diye bir üye var, sürekli online, birşey yazmıyor ama sürekli birilerini profline bakıyor. öel mesaj attım, tık yok. ne iş bu? bilen varmı?