Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

estalpi forumdan neden atıldı, bir bilgisi olan var mı? merak ettim :)

YaşarDoğu

hangi ara atıldı?bende merak ettim şimdi

**KaR6**

yazdıgı mesajlarda nicki ziyaretçi olarak görunuyo da şaşırdım abi ben de..

Dartagnan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 January 2010, 01:19:23
yazdıgı mesajlarda nicki ziyaretçi olarak görunuyo da şaşırdım abi ben de..

Bizi yenılıklere karsı bı topluluk oılarak algılayıp belkı de sılınmeyı tercıh ettı :D

**KaR6**

Alıntı yapılan: Dartagnan - 29 January 2010, 02:02:02
Bizi yenılıklere karsı bı topluluk oılarak algılayıp belkı de sılınmeyı tercıh ettı :D

aslında haklıydı, ben de thy nin bize sponsor olmasını, Samsunsporlulardan bilet parası almaması gerektiğini düşünüyorum.. bu projeme destek verinnnn!! ;D

vanlioglu

adam belki kesat düşüodu ama o kadar da sivri konuşmuodu aslında... tartışmaları da saygı çerçevesindeydi biraz abartı olmuş atılması

Kaya

Kendisi üyeliğini sonlandırmış olabilir atılıp atılmadığını yöneticiden öğreneceğiz....

celebi

ben ce atılmamıştır kendi istemiştir

emre

canerrisse doğum günün kutlu olsun kardeşim niiiiiceee senlere!!!!.. ;)

mehmet yılmaz

estalpi atılmadı, kendi isteğiyle ayrıldı forumdan. zannederim aynı zamanda Galatasaray'ı da tutuyormuş. istihbarat kaynaklarımız öyle söylediler bize ama dediğim gibi kendisi silinmek istedi.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 29 January 2010, 18:24:52
estalpi atılmadı, kendi isteğiyle ayrıldı forumdan. zannederim aynı zamanda Galatasaray'ı da tutuyormuş. istihbarat kaynaklarımız öyle söylediler bize ama dediğim gibi kendisi silinmek istedi.

:):) Diyecek söz bulamıyorum...

samsunmania

Ben aynı zamanda Samsunpor A2 takımını da tutuyorum. Caiz midir Mehmet hocam? Ben de siteden (Atılmak)ayrılmak istiyorum caiz değilse. ;D ;D Çift takımlı olur muyum?

Abicim bırakın böyle adamları. Adam gs demiş olay bitmiştir. Önümüzdeki maçlara bakalım.

edmontdante

Çıkarttım bir tartışma adam sildirdi kendini.Perşembe günü oynadığımız halısaha maçlarında kadrodakiler birinin gelmesini istemediklerinde bana havale ediyorlar saf dışı bırakayım diye.Artık kendimi bir tuhaf hissetmeye başladım.İnfaz görevlisi gibiyim.

Estalpi,aslında genel anlamda doğru şeyler yazıyordu yada bana göre öyleydi.Ama sürekli futbolun gerçeklerinden ve bunları hep kendi bildiğinden bahsedince dayanamadım.Bizim bildiğimiz gerçekler de vardı mesela onlar ne olacaktı o zaman.

Genel anlamda doğru şeyler yazıyordu dedim.Yazdıklarının doğruluğunu onaylarken bazılarına katılmamak hususunda da özgürüz tabiki.Her dediğimizi karşımızdaki kabul etmek zorunda değil.Herkes fikrini söyler konu kapanıp  gider.

Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim.Biz çok katıyız galiba konu SAMSUNSPOR olunca.Estalpi'nin de dediği gibi bir de bizim gibi olmayanlar var dışarıda.Aynı zamanda gs,fb,bjk yı da sevenler.Evet bunu kabul etmeyip,böyle bir şeyi bir gönülde iki sevda olmasını anlamakta zorlanıyoruz ama böyle bir şey de var.Estalpi de seviyor ki SAMSUNSPOR'u burada bunca vakit geçiriyordu.

Ama yine aynı fikirdeyim.Kar,yağmur,tv yayını,imkanı olupta bilet fiyatını  bahane edenler SAMSUNSPOR'u gerçekten sevenler değildir.Gerçekten sevmeyenler de sırf maç izlemek için gelmesinler gerek yok.Ama zamanla gerçekten sevecek kişileri ortaya çıkaracağız bir şekilde.

Sercan

Jnr.Serkan

kim kimin kucağına hangi pozisyonda nasıl oturur pazar günü göreceğiz.bu adamların şirinlerle derdi ne anlamadım.ne kadar yaraları varmış böyle forumlarda atıp tutmalar vs. Şirinler birşey yaptımmı iz bırakıyor galiba :)