Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Turuncu

burhan 8 milyar için samsundan ayrılcak adam değilim dedi , yöneticiler bıraksın bu işleri  >:( >:(

supernatural_55

abi delirmemk elde değil ya valla çıldırcam...ofsayt pozisyonlarını değerlendrcez diyolar acaba ofsaytmıydı yaa

cem 55

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 26 January 2010, 00:11:41
abi delirmemk elde değil ya valla çıldırcam...ofsayt pozisyonlarını değerlendrcez diyolar acaba ofsaytmıydı yaa
kardeşim televizyondan izledigim kadarıyla 2 pozisyonumuzda ofsaytı malesef

supernatural_55

sağol kardeşim özellikle ilk gol ofsayt gibi gelmemişti bulunduğm yerden ama diyecek bişey yok :-\

Sercan

Ofsayt ya da değil ama bir gudubetlik var üzerimizde...

supernatural_55

harbi var kardeşim girmedi lanet olası top kaleye yaa hele o Turgay.ın pozisyon 99unda kaçmaz yani...

Turuncu

supernatural_55

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 25 January 2010, 23:53:44
kanal s.de burhan konuşuyo tel.de. yok böyle yöneticilik ya vallahi düştük yani oofff offfffffff

Burhan ın ne söylediğini yazsana kardeşim,  8 milyar değilde neymiş sorun? Haluk Tan ın ne söylediğini yazın ben izleyemedim.

supernatural_55

süleyman abi Burhan diyo ki ben 8 milyar için hadi takımı bıraktğmı düşünün yerimi yurdumu taşımam.yönetime bikaç defa haber yolladm böyle böyle sözleşmem bitiyo vs.diye hiç ilgilenen olmadı ayrıca da iş ciddi boyuta binerse bana yapılan çok büyük bi ayıp da var ama söylemiyorum onu da açıklarım gerekrse dedi.bunu yapan kişi şu an da yönetmdeymiş galiba yani kongre sonrası gitmemiş.
Haluk Tan da Burhan.a sorun kamp zamanında 8 milyar alacağını tasdik için bi müddetliğine ayrılmamış mı kamptan gibi bişey dedi gerisi bildiğin politika konuşmalarydı hep abi

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 26 January 2010, 02:56:52
süleyman abi Burhan diyo ki ben 8 milyar için hadi takımı bıraktğmı düşünün yerimi yurdumu taşımam.yönetime bikaç defa haber yolladm böyle böyle sözleşmem bitiyo vs.diye hiç ilgilenen olmadı ayrıca da iş ciddi boyuta binerse bana yapılan çok büyük bi ayıp da var ama söylemiyorum onu da açıklarım gerekrse dedi.bunu yapan kişi şu an da yönetmdeymiş galiba yani kongre sonrası gitmemiş.
Haluk Tan da Burhan.a sorun kamp zamanında 8 milyar alacağını tasdik için bi müddetliğine ayrılmamış mı kamptan gibi bişey dedi gerisi bildiğin politika konuşmalarydı hep abi

Yerinede yurdunada seninde..........,  mayası bozuk herif, azcık adam olun. >:( >:( >:(

supernatural_55

valla abi herkes ayrı ilginç ya yönetimden bu adamları temizlemek lazımdı sonuçta kaleci Hasan Cenk öncesinde Celil vs. hep bu tarz verilen sözlern tutulmayışı gibi şeylerden şikayetçiyseler demekki sürekli yapılan bi yanlış bu.adamı al adam gibi niyetini söyle.futbolcular zaten profesyonellik adı altında yapmadık şey bırakmıyolar vs.ulan hep de bizi mi bulur ya bunlar >:( >:(

sersa

Onu bunu bilmemde dün forvette burhanı bile aradık yani kim ne derse desin.

cgr

erkutdem55

futbolcuya niye kızıyosunuz,adam evli barklı çoluklu çocuklu adam parasını vermessen gider,samsunsporda bu işin tadı kaçtı artık,sürekli alacak sürekli ihtar.ben özel şirkette çalışıyorum maaşımı vermesse gider başka yerde çalışırım tabii ki.ben de seyrettim dün akşam,kimse 8 milyar için bırakıp gitmez,belli ki burhan'a da takmış yönetim.