Bank Asya 1.Lig 19. Hafta / Samsunspor'umuz - Karşıyaka

Başlatan mahkumsun, 17 January 2010, 23:38:09

« önceki - sonraki »

radikal-fma

amisos55

gol olmadan olmuyor
ilk golü biz bulsak her şey farklı olurdu
kahroldum kahroldum

_samsunspor_

forvet yok bu takımda..burhanda gıdınce bu ıyıce anlasıldı.

KareAs55

Adamlar Ceza sahası içinde 7 kişi bekliyorlar Yaaa  >:(

eakgül55

yaa şu lig sonunda nerede bitireceğimiz az az belli oluyorr bu gidişata göree

sadece55

kötü takım değiliz bunu anladık ama bu takım sağlam bir santrafor ve tecrübeli bir oyun kurucu alınmalı

cem 55

bu takımda bu savasa artık miyadını doldurmuş kenana bi orta yapmaktan aciz orhana yer yok bu mallar bavullarını toplayıp defolup gitsinler bu yönetimde şu takıma acil bi forvet takviyesi yapmazsa paraşütsüz lig b ye düşeriz

europe_55

Bugün gercekten de yenilmeyi hakeden bir futbol oynamadik.
Bence 1-0 geriye düstükten mac sonuna kadar  Karsiyaka´dan daha iyi oynadik, fakat gol vuruslarini yapamadik.

Insallah bu güzel futbolu önümüzdeki haftalarda skor´a da yansitiriz...

serce055

adaletin bu futbol be %57 ye %43 genel tıopla oynama sonuç gene bu hafta moralimiz sıfır

KareAs55

Adamlar Bize karşı iki şeye  üstün kurdular Faul Ve Skorboard  >:(

ramcQ_55

holigan_itü

allah kahretsın ya yazık su taraftara g..muz dondu soguktan elllerım tutmuyo sızlıyo mac boyunca bı tane adam gıbı sut cekemedıler yaa butun umutlarım tukendı samsun polisine de yazıklar olsun valla yemın edıyorum gecen hafta karabuk polisi bıze ne kadar nezaket gosterdılerse samsun polısı de tam tersı sekılde bıze kotu davrandı ve davranıyo yazıklar olsun bır tane yonetıcı cıkıpta hakkımızı savunmuyo..

samsunmania

Bir Samsunspor pazartesi klasiği.
Golü yiyene kadar öküz gibi seyret.
Golü yiyince kendine gel ama atama.
Bir de üstüne şanssızlık.
Kimin kanına girdiysek, hakkını yediysek yeter Allahım.Cezamızı çektik zaten.
Hüsyin hoca da bir alem.
Top yapacak iki adamı kenara alıyor. Oktay ve abdülaziz top yapacak adamlarımız ne diye ikisini de kenara alıyorsun be kardeşim.
Savaş tam bir bomba. Bi yol olmaz böyle giderse.
Kafayı yedim. Sesim kısıldı bağırmaktan. Acaba stadtakiler ne hale geldi.
Yazık. Transfer şaaaaaaarrrrrrrrrt.Bir de düşme psikolojisine girersek transferler de kurtaramaz bizi.
KSK,Altay, Konya bu takımlarla, bu oyunlarla kafayı zorluyorsa ben bu şansın taaaaa..........................

cem 55

kaç tane korner kullandık cezasahasına yakın yerden frikik attık topun basına geçmeyen oyuncumuz kalmadı ama yok bitane frikiktede tehlike yaratalım yok hiçmi antremanda calışılmaz bunlar anlamadım gitti hakan akmanda bugun  son anlarda 2 metreye pas atamadı çok önemli pozisyondu yazık valla hüseyin hocada turgaydan iniesta yaratacak sanırım yok işte adamda orda oynayacak kabiliyet yok neyi kanıtlamaya calısıyon

celebi

bugün fen oynamadık fakat biizşm acil forvete ihtiacımız var