SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

55JNR55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 23 January 2010, 01:37:55
@55JNR55

karıştırmaaaaaaaaaa KFC yi şimdi , ne yemiştik ama  ;D ;D ;D

walla abi maraton başkanla biz ucundan tırtıkladık da o gün en sağlam yiyen sendin ;) :D

YaşarDoğu

Yalana bak , Matador 2.yi yiyelim dedi bende farketmez dedim , kalktık  masadan gittik KFC nin önüne bi baktık yanımızdasın, bu kadar olur , boğazınıza düşkünsünüz kardeşim siz. 8)

Ertuğrul Sağlam

O KFC neydi öyle bee Ankarada'ki en mutlu anımdı Kfc. Ye ye bitmiyor ensona Ekmek diye ayırdığım Hamburger ekmeğinin içindende tavuk çıkmasınmı onuda yedim anasını satayım birde peşine Böğürtlenli dondurma Hacettepe yenilgisini unutturmuştu bana KFC, Yeniden Ankara deplasmanını iple çekiyorum.... ;) :D

55_OrHaN_55

transfer konusu olduğu için merakla giriyorum, başka muhabbetler çıkıyor. sanırım hepimiz transferden ümidi kestik :P :P

supernatural_55

Süleyman abi Ankara`ya gelince vaktin olursa bana haber ver KFC.den kova alırız.bi kova tavuk zzaabaahaaa kadar tavuk:)))sonra doğru b.d.ne:))))

samsunmania

Şu sol bek İlkem henüz başka bir takımla anlaşmadı galiba. Orhan gidecekse düşünülebilir. Hoca çok istiyordu zaman kolluyor herhalde.

YaşarDoğu

24 January 2010, 16:58:13 #501 Son düzenlenme: 24 January 2010, 17:01:46 YaþarDoðu

Petr Pavlik Banik Ostrava takımından 2009 yılında 5 yıllığına imza atmıştı Kasımpaşaya....

55_OrHaN_55

artık imzalar atılmadan hiçbir habere inanmıyorum. böyle haberlerle heyecanlanıyoruz, millet çatır çatır transfer yaparken biz söylentilerle transfer sezonunu bitireceğiz. sadece adı sanı duyulmamış adamlar alıyoruz. adam gibi transferimiz ahmet şahin. diğerlerini bekleyip göreceğiz. İnşallah iyi çıkarlar.

samsunmania

Karşıyaka maçının ardından işi bitirecekler galiba. İnşallah tabi ki.

jean

samsunmania

YaşarDoğu

Saat 17.00 ye kadar jean.

saat 17.00 i 1 dk geçsin, transfer  olmuyor.

estalpi

bu hafta yeni katılacaklar olacak takıma öyle okuyor ve duyuyoruz.... bu maçın sonucu çok önemli.çünkü galibiyette daha ii takım için uğraşacaklar mağlubiyette ise oradan kurtulmak için uğraşacaklar her haltta tarnsfer olacak.burhanda kaçtı zaten orda bir ihtiyaç var...

Ertuğrul Sağlam

Haber Gazetesinin transfer söylentisi haberlerini İsa Turhan yalan'ladı...

Bu İsa Hoca'da ''Gamlı Baykuş'' gibi her hoşumuza giden haberi yalanlıyor... ;D

YaşarDoğu

Yalanlasın dursun zaten piyonculuk oynuyo kulüpte, dün Haluk TAn kendisi söyledi  Kasımpaşadan 2 , Belçikadan 1 tane oyuncu bakıyruz ve transfer yapıcağız diye.Ama hiç belli olmaz , yarınçıkıp biz öyle bişi demedikte diyebilirler, burası Samsun ;)