SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

kavak_55

ceyhun bu takıma zarardan masraftan başka birşey vermez. bizi küme düşüren adam oydu tunuslu oyuncumuz vardı onu verip ceyhunu almışlardı ne oldu 1 kırmızı yedi gereksiz yere 3 maç ceza aldı sonra oynadı oynamasa daha iyiydi keşke o zamanda hiç gelmeseydi belkide düşmeyecektik sakın gelmesin ceyhunu istemiyoruz  selamlar

YaşarDoğu

Ceyhun mu  ??? mazAllah , Allah korusun...

Tribün_ali

Yeni alınan forvet boş adam gibi transferler yapın transfer yaptık diye amatör futbolcu almayın ama ahmet şahin okandan daha iyidir

salihcakir

Alıntı yapılan: kavak_55 - 29 December 2009, 16:19:45
ceyhun bu takıma zarardan masraftan başka birşey vermez. bizi küme düşüren adam oydu tunuslu oyuncumuz vardı onu verip ceyhunu almışlardı ne oldu 1 kırmızı yedi gereksiz yere 3 maç ceza aldı sonra oynadı oynamasa daha iyiydi keşke o zamanda hiç gelmeseydi belkide düşmeyecektik sakın gelmesin ceyhunu istemiyoruz  selamlar

ben de ceyhuna ayrı bir sempatisi olan birisi olarak konuya bir şeyler ilave etme gereği duydum. kais ile takas edilmişti o dönem Konyadan. Konyaspor Kais'den bizim Ceyhun'dan istifade ettiğimiz kadar istifade edememişti bence.

İlk maçlarında çokça egoist davranmıştı, ben dahil tüm samsunsporluların tepkisini çekmişti ama bence sonrasında çok faydalı olmuştu. Türkiye kupasında gördüğü ucuz kırmızı kartta kendisinin hatasından çok hakemin art niyeti vardı. O sene o hata gibi nice hakem hataları ile karşılaşmamışmıydık zaten? malatyada küme düştüğümüzde döktüğü göz yaşları ve küme düşmemize rağmen diğer takımlardan önce takımımızdan gelecek teklifi beklemiş olması samsunspor ile çok güzel bağlar kurduğunun kanıtları idi bence.

Kişisel yetenek olarak yorumlamak gerekirse; kendisinin türkiye liglerinde kaleye doğrudan gidebilen ve seri çalımlar atabilen ender adamlardan birisi olduğunu düşünüyorum. ankaragücünün özellikle ilk haftalardaki güzel ve skora yönelik oyununda hep ön plana çıkmıştı. bank asyada çok iş yapar kanısındayım.

inşallah gelir, çok sevinirim.

Ollivanders

29 December 2009, 16:37:41 #154 Son düzenlenme: 29 December 2009, 16:41:27 Serpico55
Ceyhun un gelmesine çok sevinirim.Ben onun gibi oyunu dikine oynayan , topla birlikte çok hizli olan bir futbolcu gormedim.Eğer bu takim bir 10 numara arıyorsa oda ceyhundur. Huseyin kalpar gibi disiplinli bir hocanin altında ceyhun gercekten cok is yapar.Bizi super lige cikarir.Bundan adım gibi eminim.Tabiki disipline edilmesi kosuluyla...

kavak_55

hayırlısı olsun hocaya ilk başta kızmıştım ama doğru işler yapmaya başladı takıma kendini hissettirdi bu önemli sefa sercan ikiside sürekli sorun çıkaran oyuncular.aslında akıllı başlı olsalar fena futbolcu değiller ama rahat durmuyolar biraz şimarıklık var ikisindede kendileri bilirler giderlerse üzülmem kalsalarda olur ama huzur bozacaksalar gitmeleri hayırlıdır en iyi kararı hoca verir. hüseyin hocayı tebrik etmek lazım uzun yıllar kalması lazım selamlar. bu arada borçlar biraz azalmış akşaam 2.başkan erkut tutu spor 55 de borcun 26 trilyon civarında olduğunu söyledi olumlu gelişme

edmontdante

Alıntı yapılan: salihcakir - 29 December 2009, 16:33:39
ben de ceyhuna ayrı bir sempatisi olan birisi olarak konuya bir şeyler ilave etme gereği duydum.
İlk maçlarında çokça egoist davranmıştı, ben dahil tüm samsunsporluların tepkisini çekmişti ama bence sonrasında çok faydalı olmuştu. Türkiye kupasında gördüğü ucuz kırmızı kartta kendisinin hatasından çok hakemin art niyeti vardı. O sene o hata gibi nice hakem hataları ile karşılaşmamışmıydık zaten?
Kişisel yetenek olarak yorumlamak gerekirse; kendisinin türkiye liglerinde kaleye doğrudan gidebilen ve seri çalımlar atabilen ender adamlardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Tamamen aynı fikirdeyim.Topçunun kralıdır bence.Hatta hayran olduğun   bir kaç futbolcu say deseler birincisi zaten belli ikincisi Ceyhun'dur benim için.Ama hakkında farklı yorum yapan yada gelmesini istemeyen (Kaldı ki Manisa ile anlaşmış galiba) arkadaşlarım da tamamen haklılar.Nereye gitse pek barınamıyor,enteresan bir kişilik,kendi kendini bitiren isimlerden biri.

maviay55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 December 2009, 16:45:26
Ceyhun için nefes tüketmeye gerek yok Ceyhun Manisa'da.
adam napsın bankasyada tutunmaya çalısan takımı..süperligde onca takım varken

ali ihsan

Gidecek isimler Perşembe günü açıklanacakmış.Ayrıca Antalya'da denenip beğenilen ve Samsun'a getirilen iki Sırp oyuncu gönderilmiş.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: salihcakir - 29 December 2009, 16:33:39
. kais ile takas edilmişti o dönem Konyadan.

yorumlarının diğerlerine katılıyorumda hocam...o sene 1-0 öndeyken Kaisin hırsla gelip bize attığı golle maçı berabere bitrimiş olmamızıda unutamıyorum....

malataya maçı önemsiz kalacaktı konya ve  kayseri maçları alınmış olabilseydi :(:(:(

ali ihsan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 29 December 2009, 17:57:15
yorumlarının diğerlerine katılıyorumda hocam...o sene 1-0 öndeyken Kaisin hırsla gelip bize attığı golle maçı berabere bitrimiş olmamızıda unutamıyorum....

malataya maçı önemsiz kalacaktı konya ve  kayseri maçları alınmış olabilseydi :(:(:(

Kais Afrika Kupasında olacağı için bir süre takımdan ayrı kalacaktı.Ayrıca sene sonu sözleşmesi bitiyordu ve uzatmak taraftarı değildi.O zaman ki yönetimi pek beğenmesemde Kais-Ceyhun takası bence mantıklıydı.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 29 December 2009, 18:00:41
Kais Afrika Kupasında olacağı için bir süre takımdan ayrı kalacaktı.Ayrıca sene sonu sözleşmesi bitiyordu ve uzatmak taraftarı değildi.O zaman ki yönetimi pek beğenmesemde Kais-Ceyhun takası bence mantıklıydı.

evet abi haklıında gol tam önümde olmuştu işte  öyle bir hırsla vurmuştu ki sanki intikam alırcasına :(  demek istediğim oydu yoksa yapılan işin haklı bir tarafı vardır mutlaka...

samsunmania

KAis'in tek golü de bize idi Konya forması ile.

edmontdante

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 December 2009, 17:41:19
Engin abimm oyun stili olarak gençliğini görüyorsun dimi Ceyhunda  :D  :D o asi hareketleri de benziyor sana inceden, sinirlenince klas hareketle cevap vermeler, gol olmayan ama gol kadar karizma yapan direkten dönen şutlar falan heaa   ;D ;D

:) :) :)
Alıntı yapılan: aliihsan55 - 29 December 2009, 18:00:41

jean

ins ceyhun gelir ama sanmiyorum dustugumuz sene cok katkisi olmustu bize