SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

Turuncu

28 December 2009, 21:15:25 #135 Son düzenlenme: 28 December 2009, 21:22:11 Turuncu
 :D :D :D altayspor da okan koç göndermiş, ceyhun eriş d ayrılıyormuş , ceyhun gelse bizi çok iyi olur takıma katkı sağlar ama ceyhunu süperligden takımlar kapar, ankara haberlerini vatan55 öğrenmek lazım o bilir . :D ...

alperen_55

sefa ve sercan,her ne kadar da  son 4  hafta  performanslarını yükseltilersede, veya yıldız adayı olsalarda artık birşey beklemiyoruz.kalpar doğrusunu yapmış.taşlar yerine oturuyor.kalpar hoca doğru hareket ediyor kanısındayım.

Gaziosmanpaşalı3455

29 December 2009, 00:26:40 #137 Son düzenlenme: 29 December 2009, 00:28:30 Gaziosmanpaþalý3455
sana katılmamak içten değil çarşamba ve bafrada  gol makınaları ipe dizilmişken hacettepede 3 maç forma giymiş adamları kadroya katmak neci anlam veremiyorum

Kaya

Vay be kalpar en büyük icraatında bu işte helal olsun sana bu takımda sefa ve sercan olmasın en azından huzur ortamı 15 puan kazandırır,hayırlı uğurlu olsun...

jean

hocayi iyi denk getirdik uzun yillar kalmasi lazim

cgr

Bugun bende 2 kisiden Sefa ve Sercanin kadro disi birakildigini,gonderildigini duydum... Ne kadar dogrudur bilemem...

celebi

kalpar resmen 3 senedir olmaz denilen şeye imza atacak milat bu ya

Ertuğrul Sağlam

Dün yapılan antremanlarda Sefa ve Sercan yoktu Sercan malum sakatlığından dolayı yoktu ama Sefa neden yoktu bilmiyorum  sorduğum kişiler sakatmış dediler son oynanan ordu maçında gayet iyiydi ondan sonra nerde sakatlandı merak konusu.

Burak

sercan a hiç üzülmüyorum zaten topçu falan değil sefa durabilir ama bence idare eden bir oyuncu

babasamsunlu

ugrass

Samsunspor'umuz için hayırlısı neyse o olsun..

lucarelli

Hüseyin Hoca için günü kurtarmaya geldi diye düşünüyordum ama sanırım yanılmışım. Sefa Sercan gibi adamları kadro dışı bırakıyorsa bu iyiye işaret. Uzun vadede planları var galiba.

doðan

ceyhun eriş sesleri duyuyorum ; inşallah yanlıştır  :P
ahı gitmiş vahı kalmış adamların bi faydası olmaz kimseye zamanında samsunda oynadığında kıçını kaldırmadığı günleri unutamıyorum ,
murat hacıoğlu nun 4 sene önceki futboluna kefilim ama şimdisi muamma ,
hacettepe de 99 giyen se savaş o çocuk iş yapar  , ankarada izlediğimizde çok beğenmiştim şahsen ...
rüştünü ispat eden her topçuyaaçığız
deneme tahtası olabilecek kredimiz yok artık,

birdeeee; Hüseyin KALPAR yaş tahtaya basmaz arkadaşlar bunuda ispatladı gibi ne dersiniz,

haaa  sefa , sercan hayırlısı olsun  ne diyelim rama  bar gecelerinde başarılar gençlere 

FaTiH_HaN

Alıntıceyhun eriş sesleri duyuyorum ; inşallah yanlıştır

inşallah doğrudur!!
tam da ihtiyacımız olan adam oktay ve murat haricinde 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncumuz varmı?
ayrıca ceyhun düştüğümüz sene baya da iyi oynamıştı sen farklı bi ceyhunu izlemişsin galiba.

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 December 2009, 13:29:49
En büyük transferimiz disiplinsizlik yaratan oyuncuların kadro dışı kalması.