Bank Asya 1.Lig 17.Hafta l Orduspor 1 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan Ölümüne_Samsunspor, 13 December 2009, 16:44:56

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Bir mahsun menekşe ağlıyormu nee :):):)

takımın düzelme yolunda olmasının meyvelerini ordu da aldık arkadaşlar..çok sağlam bir deplasman yaptı takım...taraftar grupları aralarında  olan tatsızlığı bir kenara bırakıp tek bir vücud tkımı desteklemesi görülmeye ve yaşanmaya değerdi...

takımda hoca değişikliğinin faydaları gün geçtikçe daha çok farkediliyor..şimdi kaçan bir kaç tane şanssız maça yanmamak elde değil..

İşin özü kazandık y kazandıııııııkkkk :):):):)

YaşarDoğu

celebi

YaşarDoğu

İlerleyen saatleerde video paylaşıcam.Tebrikler SAMSUNSPOR UM.

celebi

edmontdante

Anlatılmaz,yaşanır.Muhteşem bir gündü.Hem takım,hem tribün,hem de sonuç mükemmeldi.Uzun zamandır böyle mutlu olduğumu,bu kadar güzel bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum.Sağlam tribünümüz oldu,çok iyi destek verdik takıma,katılmayan yoktu.Ordu tribünlerinde deliren,krize giren tipler görmekse çok ayrı bir zevkti.Bir diğer zevk de tüm tribünün aynı anda hep birlikte hareket etmesiydi.Tribünü harekete geçirmek için "Şu tribünün güzelliğine bakın" cümlesinin kullanılması  beni çok etkiledi.Herkesi etkilemiş olmalı ki herkes destek verdi.Bu tribün gerçekten anlatılmaz yaşanırdı.

Tribünün böyle olmasında  takımın oyununun  da etkisi vardı tabiki.Teknik taktik anlamında çok bir yorum yapmaya gerek yok.Takımın fizik gücü,mücadelesi ve özgüveni yükselmiş.Sakatlığın etkisiyle Oktay biraz zayıftı sadece .Bence maçın en iyi ismi Turgay'dı.Maçın sonunda bile dinamizmini koruduğunu her beraber gördük.Attığı gol hem kendisi hem de takım için çok iyi oldu.3.golün erken gelmesiyle Ordu'nun gardı tamamen düştü.5-6  olabilirdi ama takım çok üzerine gitmedi rakibin.Skordan ve maçın gelişiminde de belli olduğu üzere herkes  gerekeni yaptı bugün.Ama öne çıkan isimler Turgay,Sefa,Adem'di bence.Orhan,Hakan KOÇASLAN geçen haftalara göre daha iyiydiler.Burhan zaten bir kaç haftadır yükseliş içinde.Turgut'un attığı gol çok kaliteydi.Duyduğu özgüven ilerisi için çok önemli.Artık kendine bir B planı yaratmak zorunda.Yakaladığı bu formla oyun anlayışına bazı değişiklikler eklerse her şey daha farklı olabilir.Umarım bunu becerir.

Kalemizde çok tehlikeli pozisyon görmedik.Hakemin maçın başında yarattığı 2 korner sebebiyle hakemden ötürü yine tedirgin oldum ama daha sonra  maça olumsuz yönde etkisi olmadı.

Takımın yakaladığı bu hava   ve gelen devre arası ümitlendiriyor.Hüseyin KALPAR'ın takıma kattığı hırs ve getirdiği disiplin bu ümidimi daha da artırıyor.Süleyman ABAY rezaleti olmasa,içeride GBB yada Dardanel maçlarından bir tanesini kazanmış olsak çok daha farklı olacaktı ama olan oldu,artık bundan sonrası önemli.Eminm ki Hüseyin Hocanın bazı tespitleri vardır ve yönetim ona göre bazı girişimlerde bulunacaktır.İlk 6 vs söylemlere girmeyeceğim  ama dişli bir takım olmayı,rakipler üzerinde  baskı kurabilmeyi hayal ediyorum ve 2. yarı bunun için ümit taşıyorum.Umarım beklediğimiz gibi olur.

celebi

ya şu tribün videoları sabırszlıkla bekliyorum engin abi öyle bir anlattın ki şimdi sabırsızlığım bir kat daha artt.

edmontdante

Alıntı yapılan: Akyol55 - 20 December 2009, 20:41:30
Öyle bir maçtı ki bu anlatılmaz yaşanır derler ya aynen ondan... Fatsa'da ki kemerli saldırıyı saymazsak :P tertemiz bir şekilde gittik stada. Bize ayrılan bölümüde gayet güzel doldurduk, değinmeden geçemeyeceğim bir konu var ki 2 grubada sonsuz teşekkürü borç biliyorum ŞİRİNLER VE SÖĞÜTLÜBAHÇE bu maçta birlik olununca nasıl işler ortaya çıkardıklarını gördüler, beklenenin aksine yaptıkları davranış alkışa değerdi helal olsun onlara coşturdular coşturdular... Özellikle 3-0 dan sonra yaptığımız makara muhteşemdi çok eğlenceli başladı muhteşem bitti bu deplasman...
Bu arada Ordu polisine kocaman alkış çok samimi ve içten davrandılar, çevik kuvvet beyaz dedi... Hepsine görevlerinde başarılar onları hiç unutmayacağız Allah'ım hayırlı görevler nasip etsin onlara....

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 20 December 2009, 21:09:22
ya şu tribün videoları sabırszlıkla bekliyorum engin abi öyle bir anlattın ki şimdi sabırsızlığım bir kat daha artt.

engin abi az bile anlattı ..son zamanlarda gördüğüm en sağlam deplasmandı..ayrıca süleyaman biraz hastaydı..resimleri atmasını bile beklemiordum ama dayanammaışşş..

helal olsun süleyman..

Dartagnan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 20 December 2009, 21:05:31
İlerleyen saatleerde video paylaşıcam.Tebrikler SAMSUNSPOR UM.

abi diger resimleride alalim musait oldugun bi zaman ;)

poo_55

celebi

GençKozluklu

2. yarıyı sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah 17 Ocak ta karabük'te olup takımımız galibiyetlerine devam eder. Bu takım inşallah iş  yapacak. Hem de çok güzel işler

Jnr.Serkan

mükemmeldi.1000 kadar taraftarımız vardı.ordu sustu bizi dinledi...ordulular tribün neymiş gördüler bugün.otobüsümüze yapılan saldırıyı ise hiç hoş değildi.kedine madem o kadar güveniyorsun o taşı attıktan sonra kaçmıcaksın.ordunun derelerii aksa yukarıı aksaa ;D

abuz89