Bank Asya 1.Lig 17.Hafta l Orduspor 1 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan Ölümüne_Samsunspor, 13 December 2009, 16:44:56

« önceki - sonraki »

lucarelli

Bu galibiyet tam süper oldu.  Huzura erdim valla. Şimdi sıra kamp dönemini iyi geçirmek ve doğru transferler var..

cembaba

Alıntı yapılan: lucarelli - 20 December 2009, 16:33:40
Bu galibiyet tam süper oldu.  Huzura erdim valla. Şimdi sıra kamp dönemini iyi geçirmek ve doğru transferler var..

Transfer tahtamız kapalı. Ayrıca Celil tahtayı açtırmaz bence. Adamın alacaklarını vermemişiz. Ayrıca bunlardan başka 3 milyon TL borcumuz var fedarasyona. Bunca umutsuzluğun üzerine, inşallah adam gibi bir yönetim bekliyoruz.

celebi

sezgin

Ölümüne_Samsunspor

İlk konum hayırlı oldu valla :) Ordu yu yenmenin sevinci bi başka hele şu haldeyken

Ölümüne_Samsunspor

Bu arada play-off inancım gittikçe artıyo hadi çocuklar..

Karabük'ü de yenelim o zaman play-off diyelim

lucarelli

Sezon başında da kapalıydı tahta. Celille bir şekilde uzlaşırlar. Federasyonu da bağlarlar bence. Ama kesinlikle sağlam bir başkan lazım.

çapaþ 06

Ölümüne_Samsunspor

SAMSUNSPOR 5 HAFTA ÖNCEKİ PLAY-OFF DİYİŞİMİ İNANCIMI İNŞALLAH YOK ETMEZ ŞİMDİ DAHA DA COK PLAY-OFF DİYORUM DEDİM DİYECEĞİM...

SAMSUNSPOR SEVGİSİ BİR BAŞKADIR...

KARABÜK'Ü YENERSEK BU İŞ OLUR

ZATEN TAKIMIMIZ İÇİN İÇERİ DEPLASMAN FARKETMİYO...

YENECEĞİMİZE İNANIYORUM..

55.hakan

Alıntı yapılan: lucarelli - 20 December 2009, 16:50:20
Sezon başında da kapalıydı tahta. Celille bir şekilde uzlaşırlar. Federasyonu da bağlarlar bence. Ama kesinlikle sağlam bir başkan lazım.

55.hakan

dönüş yolu hakkında bilgisi olan var mı olay filan yoktur herhalde

55(tuncay)55

devre arası 2-3 tane oyuncu takviye edersek play-off

55cem55

sabah işten geldim ve yatış o yatış ve şimdi kalktım allah herkese böyle uyanmalar nasip etsin direk pc yi açtım ve skora baktığımda şookkk halen onun etkisinde yazıyorum müthiş oldu..aşırı mutluluk var:))

Ölümüne_Samsunspor

Alıntı yapılan: 35ama55 - 20 December 2009, 17:14:55
şimdilik bi problem yokmuş staddan yeni çıkıyorlar.

aMan bi problem olmasın abi bu güzel galibiyetin ardından

Ölümüne_Samsunspor

Samsunspor Eskisi Gibi Değil!

Bank Asya 1. Lig'de bir sene boyunca deplasmanda galibiyet alamayan Samsunspor, son 3 deplasman maçındaki 2.galibiyetini Ordu'da aldı. Konuk takım rakibini 3-1 ile geçti.

Burhan ve Turgut'un araka arkaya gelen golleriyle skor avantajını yakalayan Samsunspor, Turgay ile farkı açtı. Yunus'un son dakikalarda attığı gol ev sahibi için sadece teselli olabildi.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

9. dakikada Günay'ın ortasında kale önünde bulunan Mehmet topu ıskalayınca takımını golden etti.

10. dakikada Müslüm kale önünde düşürüldü. Ordusporluların penaltı beklediği pozisyona hakem 'devam' dedi.

26. dakikada Turgut kaleci ile karşı karşıya kaldı. Jerry yetişerek topu kornere attı. Samsunspor, bu pozisyonda art arda kazandığı 3 kornerden yararlanamadı.

36. dakikada Samsunspor kontraatağında ceza yayı üzerinde topla buluşan Turgut, ileri çıkan Fevzi'nin üzerinden aşırtma bir vuruşla topu ağlara yolladı. 0-1

37. dakikada santradan topu kapan Adem'in sağ kanattan ortasında Burhan dokundu, topu filelerle buluşturdu. 0-2

50. dakikada Orduspor defansı topa bakmakla yetinince yetişen Turgay, plase bir vuruşla topu filelere yolladı. 0-3

88. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Yunus'un sert vuruşunda top kalecinin altından ağlarla buluştu. 1-3

ORDUSPOR: 1 - SAMSUNSPOR: 3

Stat: 19 Eylül

Hakemler: Çağatay Şahan xxx, Ayhan Akgöz xxx, Cumhur Altay xxx

Orduspor: Fevzi xx, Jeryy xx, Erol ?, Rıdvan xx (Dk. 46 Yunus xx), Emre xx, Fatih Şen xx, Alaattin xx, Mehmet Ayaz xx (Dk. 46 Rıza Şen ?), Müslüm xx, İrfan xx, Günay xx (Dk. 76 Muhammet ?)

Samsunspor: Okan xxx, Turgay xxx, Can xx, Adem Alkaşı xx, Kenan xxx, Turgut xxx (Dk. 76 Hakan Akman xx), Sefa xx (Dk. 85 Oğuzhan ?), Hakan Koçarslan xxx (Dk. 78 Ömür xx), Oktay xx, Burhan xxx, Orhan xx

Goller: Dk. 36 Turgut, Dk. 38 Burhan, Dk. 50 Turgay (Samsunspor), Dk. 88 Yunus (Orduspor)

Sarı Kartlar: Dk. 21 Günay, Dk. 76 Alaattin (Orduspor), Dk. 16 Can, Dk. 73 Hakan Koçarslan (Samsunspor)