Bank Asya 1.Lig 17.Hafta l Orduspor 1 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan Ölümüne_Samsunspor, 13 December 2009, 16:44:56

« önceki - sonraki »

AntZ

Arkadaşlar maçta olmama rağmen bir dizi aksaklık nedeniyle maçı radyodan canlı anlatamadık. Hepinizden özür diliyorum.

80lerden

isyankar

samsunsporun samsunspoka dostu yoktr hersene aynı terane yeter lan giresunada orduyada rizeyede gerekencevap ikinci yarıda mutlaka verilmeli

kavak_55

olsun kardeşim maçı sana  anlattırmadılar ama kendileride ordu tv den doğru düzgün anlatamadılar 0 -3 dan sonra bol bol müzik dinlettiler taraftarlarımızın orda olması yeterdi herkesi tebrik ederim keşke  imkanım olsaydıda bende orda olsaydım mutluluğu uzakta da olsa yaşadık taraftara oyunculara teknik ekibe çook teşekkürler  . şimdi acilen başkan seçilip 5 nokta transfer yaparsak belki ployf oyanrız inşallah ployf olmasa önümüz sene en azından kafadan iddalı olacak takımın temellerini atmalıyız. hep aklıma kaleci sorunu gelince fatih uraz aklıma geliyor ondan sonra alt yapıdan iyi bir kaleci çıkartamadık bunun cevabını çok arıyorum ama bulamıyorum. hep başkalarına kaleci yetiştiriyoruz bizde tercübe kazanıyolar sonra gidiyolar tercübe kazanakadar saçımızı başımızı yoldurmaları işin cabası inşallah iyi bir kaleci ve 4 futbolcuyla 2 .yarıya iyi bir başlangıç yapmak dileğiyle tüm samsunspor sevdalılarına selamlar.

yunusefa

SAmsunsporumuza tebrikler. Bu galibiyet iyi oldu ama 2 tane seri galibiyetin ardından devre arasına girmemiz sanşsızlık.Ayrıca yönetim son iki haftada  gelen 2 galibiyete aldanmaz ve gereken tedbirberi alır.2. yarının ilk maçı karabükle ordan gelebilecek puan yada puanların ardından evimizde alacağımız bir gali biyet bizi havaya sokar. artık geleceğe umutlu bakmak istiyoruz. Çünkü bunu çok özdedik. . .
   ' KONYADAN SEVGİLERLE '

poo_55

alanyadan samsunsporumuza kucak dolusu sevgiler.senin sayende moralimiz binebze olsun iyileşiyo.süleyman kardeşim sözümün arkasındayım beraber deplasman yapacaz :D

celebi

cuma günü veisle ikimiz süleymana diyoruz ki ya biz bu orduyu yeneriz. süleyman bize ya abi yapmayın Allah aşkın nasıl olacak o iş diyor. ben de kendisine pazar günü 15:15 te görüşelim dedim. süleymancığım bir ara yine görüşelim. :D

bu arada arkadaşlar daha bol resim ve video bekliyoruz gurbet ellerde bekletmeyin bizi

alperen

supernatural_55

Allah'ına köle Samsunsporum nihayet yüzümüz gülmeye başladı inşallah devamı gelir ama yönetim konusunu acilen arada halletmek lazım...

Akyol

Öyle bir maçtı ki bu anlatılmaz yaşanır derler ya aynen ondan... Fatsa'da ki kemerli saldırıyı saymazsak :P tertemiz bir şekilde gittik stada. Bize ayrılan bölümüde gayet güzel doldurduk, değinmeden geçemeyeceğim bir konu var ki 2 grubada sonsuz teşekkürü borç biliyorum ŞİRİNLER VE SÖĞÜTLÜBAHÇE bu maçta birlik olununca nasıl işler ortaya çıkardıklarını gördüler, beklenenin aksine yaptıkları davranış alkışa değerdi helal olsun onlara coşturdular coşturdular... Özellikle 3-0 dan sonra yaptığımız makara muhteşemdi çok eğlenceli başladı muhteşem bitti bu deplasman... Emeği geçenlere başta hocamız Kalpar'a ve futbolcularımıza ve tribünde ki taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler Allah herkesten razı olsun böylesi güzel günü bizlere yaşattıkları için...

Bu arada Ordu polisine kocaman alkış çok samimi ve içten davrandılar, çevik kuvvet beyaz dedi... Hepsine görevlerinde başarılar onları hiç unutmayacağız Allah'ım hayırlı görevler nasip etsin onlara....

jean

oley be sahana oldu cok sevindim harikasin samsunsporum gecen seneden beri ust uste ilk defa mac aldik deplasman galibiyeti guzel oldu ins ikinci yari daha iyi olacaz

YaşarDoğu

cembaba

Ollivanders

supernatural_55