Bank Asya 1.Lig 17.Hafta l Orduspor 1 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan Ölümüne_Samsunspor, 13 December 2009, 16:44:56

« önceki - sonraki »

eakgül55

20 December 2009, 17:39:32 #390 Son düzenlenme: 20 December 2009, 18:09:43 emre_s_55
MaaşAllah Allah diğer maçlarda da böyle galip gelmeler nasip etsin çok teşekkürler SamsunSpor 2010 hediyesi için  ;)

harbisamsunsporlu5517

20 December 2009, 17:45:51 #391 Son düzenlenme: 20 December 2009, 17:46:48 harbisamsunsporlu5517
karabuk ve karsıyakayıda yenersek işte o zaman ligde hersey değişir

ugrass

20 December 2009, 18:04:39 #392 Son düzenlenme: 20 December 2009, 18:05:01 farUqras
samsunsporun hiç beklemeden saglam bir başkan seçip sonra 4,5 transfer yapması lazım..
sonra ver elini birinci lig..

KotuCocuk55

samsunum

KotuCocuk55

FaTiH_HaN

artık şeytanın bacağını kırdık deplasmanlarda da iyi oynuyoruz.
karabükü de deplasmanda yenersek ki kendi sahamızda hakemler kurtardı elimizden.  neden olmasın!?
haydi Samsunspor'um güldür yüzümüzü.

cem

Alıntı yapılan: 35ama55 - 20 December 2009, 18:09:42
Ordulular hazmedemedi

Ordusporlu bir grup taraftar Samsunspor taraftarlarının deplasman otobüsüne taşlı saldırıda bulundu. Fatsa Otogarı kavşağındaki ışıklarda pusuya yatan Ordusporlular, Samsunsporlu taraftarların araçlardan inmesiyle sahil yolundaki polis kontrol noktasına doğru kaçtılar.

samsunspor.biz / özel haber
ne deyelim hazmedememişler soda içsinlerde hazım yapsın.....

çok mutluyum devre arasında 4 transferle daha iyi olacağız inşallah

havzalı55

SağLama transferLer yanı nokta transferlerle işi bitirmeliyiz devre arasında ;)

çapaþ 06

mor menekşe soldu samsunun koyduğu adam  6 aya toparlanamaz orduı kümeye giresun rize hiç de umrumda değiller tek kral samsuınspor

Oflu

Suan Rock Grubu Marsisin Hopa Hemsin sarkisini dinliyorum kopuyorum usta ucuyorummmm  ;D ;D ;D
Yeahh Rock n Roll Baby ;D ;D
Saol Samsunsporum iyi günlerin serefine cosalim, ucalim, kopalim yeaaaaahhhhhhhhhhhh 8) 8) 8) 8) ;D ;D

gkhn

Allah'a şükürler olsun...Güzel bir hafta sonu oldu...

GençKozluklu

Son haftalarda özellikle Hüseyin Kalpar ile takımda gözle görülür bir düzelme vardı. Talihsiz Dardanel ve Konya mağlbiletleri olmasa şu anda çok daha iyi yerlerde olacağımız gün gibi ortada. Ben 2. yarı için iyi bir hazırlık ve alınabilirse nokta 23 transferler birlitke disiplinli yönetim ve teknik heyetle bu tkaım bu ligin tozunu atabilir.

Bugün hem basketbol hem de futbol da galip gelmemiz ayrı bir keyif. Çok şükür.

bezgınbekır

valla hasret kaldigimiz bi galibiyet oldu içim içime sığmadi mutluluktan  ;D  ;D  ;D

kavak_55

içimden geçen bir skor oldu öncelikle yenmemize çok sevindim ama bundan sonrası atılacak adımları emin atmalıyız öncelikle tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum bu galibiyetten dolayı. 5 nokta transfer bize yeter ama  kaliteli olacak fazlası kabak tadı veriyor birde yönetim değişmeli koskaca şehirde takımı sahiplenecek adam çıkmayınca 3- 5 kişi yönetimi alıyor birşeyler yapmaya çalışıyolar eğer bu mücadeleyi samsunsporu sevdiklerinden yapıyorlarsa teşekkür etmek lazım. zaman zaman eleştirsekte teşekkür de etmemiz gerekiyor bence çünkü takımı bir öcü gibi görenler var alması gerekenlerde sahiplenmiyor ben buradan onlara yazıklar olsun diyorum.samsunun sayesinde bir yerlere gelenler bu takımı sahiplenmeyenler bir gün mutlaka gereken  cevabı mutlaka alcaklardır allahtan dileğim bu sevgi ve saygılarımla herşey samsunspor için  büyük taraftarlara selamlar