İsmail Uyanık ( Büyük Başkan )

Başlatan bengülü, 07 May 2006, 13:32:20

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

12 December 2009, 14:11:02 #240 Son düzenlenme: 12 December 2009, 17:07:04 samsuni
Bugüne kadar, "İsmail Başkan'ın geri gelmesi için elimden ne gelirse yapmaya hazırım" diyorduk çoğumuz. İşte şimdi gün o gündür.

Sitemiz üyesi olan herkesi yanında başka Samsunsporlularla birlikte yarın maraton tribüne bekliyoruz.

Yarın hep birlikte birşeyin ucundan tutacağız! Hazır olun...

Pankart çok büyük, o yüzden kalabalık olmamız lazım. Tasarım için Mel55'e, pankart için Grup İstanbul55'e, ulaştırma için Yurt İçi Kargo Atakum şubesinin Samsunsporlu kadrosuna teşekkür ederim.

emre

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2009, 14:11:02

abi bu sözlerin bile kalbimizin hızlı çarpmasına yetıyor..her zaman hazırız yeter ki dönsün geriye EFSANE..

Dartagnan

Alıntı yapılan: emre55 - 12 December 2009, 14:16:40
abi bu sözlerin bile kalbimizin hızlı çarpmasına yetıyor..her zaman hazırız yeter ki dönsün geriye EFSANE..

harbiden abi yaaa ne yapmak gerekiyosa  her zaman variz yeterki geri donsun baskan :(

Jnr.Serkan

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2009, 14:11:02

ucundan  tutmak enteresan  ;D :o o herneyse ben tutmaya razıyımmm :) ;)

mehmet yılmaz

Mecazi manada demiyorum zaten, yarın Maraton tribünde olalım ve İsmail Başkanın geri dönüşü adına birşeyin ucundan tutalım hep birlikte...

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2009, 14:34:56
Mecazi manada demiyorum zaten, yarın Maraton tribünde olalım ve İsmail Başkanın geri dönüşü adına birşeyin ucundan tutalım hep birlikte...

Biliyorum abi mecazi anlamı ben yukledim espirisine orada olamazsamda gonlum herzamanki gibi sizlerle umarım ses getirir daha onemlisi baskan geri gelir..

Dartagnan

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2009, 14:34:56

her zaman abi ;) icim bi tuhaf olyuor bu konu acilinca ya kalbim bi hizli atmaya baslio anlatamam :(

mehmet yılmaz

Başkan gelir ya da gelmez ama biz tarafımızı belli edelim, üstümüze düşeni yapalım yeter ki! İnşallah geri gelişine katkımız olur kardeşim.

emre

Alıntı yapılan: Dartagnan - 12 December 2009, 14:38:33
icim bi tuhaf olyuor bu konu acilinca ya kalbim bi hizli atmaya baslio anlatamam :(

kalbimiz sizinle olacak yeter!dön artık BAŞKANIM..

usare

Abi biz ordayız inşallah. Ne yapacaksak yapalım artık. Dönsün başkanım. İnşallah sesimizi duyacak.

Nuri Asan

Görev gereği kale arkasındayım,ama kalbim orada.

Tribün_ali

mehmet abi benim b.evleri kale arkası kombinem var olmasa zıplarım yanınıza ama sanmıyorum büyük ismail başkanımızın takımın başına geri geleceğini ama biz yine samsunsporluluk duruşumuzu gösterelim birileri anlar belki

mehmet yılmaz

Ali ve Onur, biriniz SBÇ'de, öbürünüz Şirinler'desiniz. İlla yanımızda olmanız gerekmiyor zaten, bizi biliyorsunuz, Samsunsporlu her tribün grubu bizim kardeşimizdir, İsmail Uyanık çağrımıza destek verilsin yeter, verileceğine de inanıyorum. Yoksa pankartı o açmış, bu açmış fark etmez, duygularımız bir.

Nuri Asan

Sonuna kadar haklısınız.Hepimizin ortak davası SAMSUNSPOR.
Bu konuda bir fikir olmalı,Sayın Başkana şehirde bir şeylerin değiştiğini kanıtlamak ZORUNDAYIZ.
Keşke ben ölseydimde Uyanık bırakmasaydı.Samsunspor bu haldeyken yaşamışız yaşamamışız ne fark eder.