Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

l4p4ci

06 December 2009, 17:44:44 #1020 Son düzenlenme: 06 December 2009, 17:47:46 l4p4ci
yine yenildik.
çok zor duruma düşmüş bulunmaktayız.
hayırlısı

Revenge

cem

kara pazar ne deyelim inşallah düşmeyiz....

Ollivanders

Revenge

SBK kötü günler yaşıyor,Ceyhan maçıyla birlikte üstüste yedinci mağlubiyetini aldı. Muhtemelen bu perşembe günki Rum maçıyla sekiz olacak. Bir türlü önlenemeyen bir çöküş yaşıyorlar.Artık bu aşamada takımı eleştirmek insafsızlık olur. Şimdi destek zamanı. İlk hedef düşmemek,bu lige tutunabilmek. Kolay mı bu? Hiç değil. Ama imkansız da değil. Oyuncuların yetenekleri son derece kısıtlı. Hocaların da bunu bilip ona göre taktik geliştirmeleri gerekir. Yani bizim hocaya posta koyan koç yamağının gereksiz işlerle uğraşmayı bırakıp bu yönde kafa yorması gerekir.
  Bu oyuncularla bu ligde kalacaksak eğer,diğer bir etmen motivasyon olmalı. Dengesi iyi ayarlanmış bir motivasyon başarıyı getirebilir. Burda da iş Cantuğ Hocaya düşüyor.
  Neyse...daha önümüzde çok maç var,çok şey değişir. Biz yinede enseyi karartmayalım.

Revenge

07 December 2009, 22:31:32 #1025 Son düzenlenme: 07 December 2009, 22:32:37 Revenge
  Cantuğ Hoca Ceyhan maçı sonrası ''Mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Ancak kendisini yıldız sanıp da, sahada hiçbir şey yapmayanların yüzünden bu maçı kaybettik" diye konuşmuş. Aslında bu cümleyi şöyle de tercüme edebiliriz:Kendisini yıldız sanan ''artistler''yüzünden bu maçı kaybettik. Kim bu artist. Bizim bildiğimiz bu takımda bir tane artist var. Biz bu artisti daha ilk günden yazdığımızda bize magazin yapıyorsun diye kazanlar şimdi maçın kaybedilme sebebi diye yine aynı adresi gösteriyorlar.
Hem takımın adına hiçbirşey yapmayacaksın hemde burnun havalarda dolaşakcaksın. Yok öyle şey.

jean

nedendir bilmiyorum ama dusmesini istiyorum

Fecr_55

07 December 2009, 23:43:26 #1027 Son düzenlenme: 07 December 2009, 23:46:43 Fecr_55
jean kardesim,

bildigin birseyi istesen daha mantikli olmaz mi? Sebepsiz birsey istemek yanlis olur diye düsünüyorum..

Basarimiz sezonluk olabilir, belki terlemeden ciktik zirveye gecen sene, simdi su gibi terleye terleye düsmekteyiz..
Ne kadar yenilsek de, kötü de oynasak, kendi sehrinin takimini böyle asagilarcasina desteksiz birakmak yakismadi..

Samsun Basket bizim takimimizdir, kalan saglar da bizimdir..Bizim olan herseye imzamizi atmaliyiz..

berkay55

gecen sene içerde dısarda gelene gıdene vuran takım bu sene ne hallere geldı

Ölümüne_Samsunspor

Samsunsporumuz Gibi basketbol takımımızda kötü günler geçiriyor..

KARAGÜNLERDE GEÇER SAMSUNSPORUM

jean

cem

Alıntı yapılan: jean - 07 December 2009, 23:16:27
nedendir bilmiyorum ama dusmesini istiyorum
DÜŞERSE KINA YAKACAKMISIN?

jean

celebi

Alıntı yapılan: cem - 08 December 2009, 20:29:51
DÜŞERSE KINA YAKACAKMISIN?

ne oldu da kızdın birader düşerse düşsün ne olacak

berlinli55

bir yabanci amerikali almislar. yabanci uzunlarimizdan birisinin sözlesmesini feshedmisler herhalde