Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

jean

yazik oldu ya cok istiyordum ikinci tura cikmammizi daha galibiyetimiz yok ilk sene tecrubesizlige kurban gittik insallah bir kac sene daha katiliriz pespese o zaman daha buyuk isler yapariz

Revenge

Sevgili Cem,ben zaten sen bize Fırat hocayla ilgili yanlış bilgi aktardın demedim.Sen aldığın bir duyumu paylaştın bizle. Benim kızdığım bu adamı hala takımda tutmaları.
  Cansu ile ilgili burada en çok ben yazdım.şans verilmeli,daha çok oynamalı diye. Hatta bu konuda Cantuğ Hocayıda çok eleştirdim.Ama şimdi görüyorum ki kendisine tanınan bu fırsatı değerlendiremiyor. O zaman şımarık şımarık sürünsün dursun bençlerde. Hakediyor bu onu.
   Bir iki kelamda yorgun savaşçımız Gülşah AKKAYA'ya. Yaşlı olması sebebiyle çok eleştirdim ben onu. Ama son iki maçtır utandırıyor beni. İnşallah üstüne katarak devam eder böyle.

TÜM FORUM ÜYESİ ARKADAŞLARIN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.

Revenge

Pazertesi günü SBK,Mersin Büyükşehir'le oynuyor. Yine çok zor bir maç. Maç öncesi moral bozucu şeyler yazmak istemiyorum. Aslında bu maç iyi değerlendirilirse SBK'nın çıkış maçı olabilir.Öyle ya Mersin gibi güçlü bir rakip karşısıda alınacak bir galibiyet,arka arkaya yaşadığımız başarısızlıkları unutturabileceği gibi ligin ilerleyen haftalarınıda umutla bakmamıza sebep olabilir.
  Ben bu maçta son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Gülşah'dan çok şeyler bekliyorum. Eğer bizim dengesiz,ne zaman ne yapacağı belli olmayan oyuncumuz Chaney'de ona ayak uydurursa niye bir galibiyet gelmesinki.

Ölümüne_Samsunspor

cem

uzunlarımızdan verayla yollar ayrıldı operasyon devre arasındaydı bildiğim kadarıyla ama tahammül edemediler veraya galiba  isabet olmuş....

Revenge

Alıntı yapılan: cem - 29 November 2009, 16:45:04
uzunlarımızdan verayla yollar ayrıldı operasyon devre arasındaydı bildiğim kadarıyla ama tahammül edemediler veraya galiba  isabet olmuş....

Hele şükür ya. Sonunda doğru bi iş yaptılar.Diğer dandik uzunda bundan bi ders alsında,adam gibi oynasın.

cem

Alıntı yapılan: Revenge - 29 November 2009, 20:27:21
Hele şükür ya. Sonunda doğru bi iş yaptılar.Diğer dandik uzunda bundan bi ders alsında,adam gibi oynasın.
verayla maç akşamı yollar ayrılmış zaten yerine zenci gelecek dedi paşam ama bakalım artık ne olacak ,zenci gelmesede transfer var ,kesin...

Yaman55

çok önemli bir maç eğer bunuda kaybedersek ilk 8 için bile karamsar olcaz

Revenge

berusa55

Mersin'in maçı kazanacağı çok bariz değil mi arkadaşlar?  :-\

Revenge

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 November 2009, 18:09:54
Mersin'in maçı kazanacağı çok bariz değil mi arkadaşlar?  :-\

Yooo değil. biz kazanacağız bu maçı.

berusa55

Alıntı yapılan: Revenge - 30 November 2009, 18:12:39
  Yooo değil. biz kazanacağız bu maçı.

Çok zor be reevenge... Maç daha ilk periyotta bitti  :-\

GençKozluklu

30 November 2009, 18:22:51 #928 Son düzenlenme: 30 November 2009, 18:23:44 GençKozluklu
İlk periyotu 24-9geride kapatmışız ancak ben bayan basketbolcualrımıza inanıyorum. En azından oyunu ne olursa olsun bırakmıyorlar. Sonuna kadar mücadele edeceklerdir. haydi kızlar kalbimizle sizlerle

Revenge

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 November 2009, 18:21:25
Çok zor be reevenge... Maç daha ilk periyotta bitti  :-\

Cıkmadık candan umut kesilmez derler ya kardeş.. bizimkide o hesap