Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

valla ben hala şoktayım  :P bugün tlf.susmadı galibiyeti dışarıdayken aldım inanamadım kardeşimi aradım  abla 10 kişiyle 5-1 aldık maçı dedi valla o anki sevincimi görmeniz lazımdı ;D haftaya samsundayım tribünde bende yerimi alıcam ;)

serce055

bu kadar rezil bir takım olamaz
bir samsunsporlu olarak bu galibiyete hiç sevinmedim
her hafta moral bozuyorlar
1 hafta yenipte 4 hafta  yenemeyen klüp değildir
resmen bu  amatör  takım olduk
ilk düşecek takım biziz
burdan düşen kör bir kuyuya düşüyor
bu takımı kimse sahip çıkmaz

KareAs55

serce ilk düşecek takım bizsek şuan niye altımızda takım war  ;)

harbisamsunsporlu5517

uykusuzluktan macı takip edemedim mucızevi bir skor ruyadamıyım yoksa  ;D

serce055

haftaya görürsün kaçıncı sıraya indiriyorlar
ya ligte kalsa bile burada olacak takım mı ya
karadenizin başkenti olmuş bir il samsun nerelerde sürünüyoruz

rizelisi tarbzonlusu ordulusu sinoplusu ordulusu  gürcüsü çerkezi hep samsuna sonradan gelmeler
neden memleketlerini bırakıpta samsuna geliyorlar samsun en güzewlide ondan

Tiryakiler55

aman tanrim $oke oldum... bu bizim samsunspor'mu acaba diye dü$ündüm skoru görünce... üstelik bir adam eksik oynayarak.. tekrar tekrar bakmak zorunda kaldim

serce055

bende her hafta üzüle üzüle  samsunspora sevinmeyi unuttum samsunspor ve sevinmek bir arada düşünmek bile şaşırtıucı

birdost

Samsunsporu almış olduğu anlamlı deplasman galibiyetinden dolayı kutlarım.Adanadan Adanasporludan
Süper ligin gediklisi şansızlıklardan ve beceriksiz yönetimlerden şuanda zor durumda olan Samsunsporlulara selam olsun.Umarım en kısa sürede düzelirsiniz.

Sioux

vanlioglu

Aylar sonra "taraftar forum" butonuna zevkle ve heyecanla basmanın mutluluğu içersindeyim. :D:D uykusuz olduğum için maçı takip edemedim demin maçkoliği açarken bile acaba kaç tane yedik die açıodum ki o 5'i görünce şoke oldum. Bu işin enteresan tarafı ise gerçekten sevinmeyi unuttuğumuz ve sevinmeye bu kadar hasret olduğumuzdur.

cem

skor inanılmaz turgutun hattrick olayı dahada inanılmaz turgut erciyesin kalecisiyle anlaşmamı yaptı ne inanamıyorum:)
ama çok iyi oldu inşallah devamı gelir

sersa

10 kişi+deplasman+5 gol ve bunun 3ünü turgut atmış inanamadım ama çok mutluyum ;D

Yaman55

bluegreen55

Sakal falan bırakmışlar heralde daha olgun gözükmüşler daha önce çocuk gibi duruyorlardı kendilerine güvenleri felanda gelmiştir belki bu yüzden =)