İsmail Uyanık ( Büyük Başkan )

Başlatan bengülü, 07 May 2006, 13:32:20

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

cuneytavar55

ali ihsan

Bu şehiri ayağa kaldıracak,taraftarı bütünleştirebilecek,kaybolan marka değerini yeniden tesis edebilecek,Samsunspor'lu olmanın gururunu bu taraftara yaşatabilecek tek isim İsmail UYANIK.Başkana muhalif duranlar bile artık gerçeğin farkında.Başkanın da bu duruma artık kayıtsız kalamayacağını düşünüyorum.Biz adım adım erirken İsmail Başkanın da bizimle aynı hisleri paylaştığını düşünüyorum.

DÖN ARTIK BÜYÜK BAŞKAN ,TAKIM DÖNÜŞÜ OLMAYAN YOLA GİRMEDEN DÖN,ÇOK GEÇ OLMADAN DÖN LÜTFEN ...

berusa55

12 November 2009, 11:22:23 #214 Son düzenlenme: 12 November 2009, 11:22:54 berusa55
Sensiz bu işin yürümeyeceğini senden daha becerikli senden daha iş bitirici adam çıkmayacağını artık seni çekemeyenler de anladı büyük başkan. Çok geç olmadan dön lütfen. Çıkacaksak senle batacaksak da senle batalım.

atakan

zamanında bilinçsizdik diye,yeterince destek olamadığımızı düşünüyorum büyük başkana.bir araya gelmemize ortam sağlayan internnette ozman yaygın değildi bukadar.şimdi olsa eminim daha farklı olurdu.maddi manevi elmizden geleni arkamıza koymazdık.

Ollivanders

herkes son bir şansı hakeder. Biz de bir sans daha istiyoruz baskan gel artk ...

usare

Alıntı yapılan: atakan - 12 November 2009, 11:30:33
zamanında bilinçsizdik diye,yeterince destek olamadığımızı düşünüyorum büyük başkana.bir araya gelmemize ortam sağlayan internnette ozman yaygın değildi bukadar.şimdi olsa eminim daha farklı olurdu.maddi manevi elmizden geleni arkamıza koymazdık.

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Şimdi gelse ben adayım dese sanırım herkes onun şemsiyesi altında birleşir.

Baskent_Samsunspor

adam bjk maçında hiç unutmam 500 bin tlyi mi ne reddetti ben maçımı samsunda oyanayacam diye ne oldu 1500 kişi maça geldi

uyanık gibi bi başkanın arkasında duramadık daha doğrusu bizim gücümüz yetmedi

yusuf ziya efendi fenere sadece stadı değil resmen samsunu sattı ayıp bee gelen parayı nerelere harcadınız onurumuz kırıldı vicdansızlar halen aklıımdan çıkmıyor ..

ismail başkan gelsende gelmesende seni çok seviyoruz

cembaba

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 12 November 2009, 00:38:42
Ne hasta bekler sabahı....   :-\ :-[

Ah be başkanım, biz hergün boğuluyoruz, siz nasıl dayanıyorsunuz 12 sene çocuğunuz gibi büyüttüğünüz, gözünüz gibi baktığınız bu takımın şu haline? Biliyoruz hepimizden çok seviyor ve üzülüyosunuz. Bize acımıyorsanız kendinize acıyın. Yeter bu işkence...

Akyol

Düşler ve gerçekler ayrı yaşar maalesef... Bugün ki şartlar maalesef İsmail Başkanımızın geçmişte gördüğü ve "Bu şehir birlik ve beraberlik içinde takıma sahip çıkmadıkça başarı gelmez" sözünün yaşandığı günler. Takımımızın kurtuluş reçetesi, kayyuma kalmasıdır! Böylece geçmişte neler olmuş, kimin ne kadar borcu-alacağı varmış, kimler bu takım için bişeyler almış kimler kendi menfaatleri uğruna çalmış hepsi gün yüzüne çıkacaktır. Kayyum sürecinden sonra sıfır borçlu bir kulüp olarak sil baştan başladığımızda Efsane Başkan geri dönmelidir...

Kaptan

İsmail Başkan dön artık, bak eserin kan ağlıyor :( :(

europe_55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 12 November 2009, 11:05:50
DÖN ARTIK BÜYÜK BAŞKAN ,TAKIM DÖNÜŞÜ OLMAYAN YOLA GİRMEDEN DÖN,ÇOK GEÇ OLMADAN DÖN LÜTFEN ...

babasamsunlu

Dönmeyecek ne kadar dönmek istesede... ne kadar çok sevsede dönmeyecek.. onun içi bizden daha çok acıyordur eminim..O şuan samsun halkının bir bütün olup onun yanında olacağına bıraktıktan sonra değişen hiç bir şey olmadığı için inanmıyor...

Bende inanmıyorum..Sizlerde inanmıyorsunuz...hiç birimiz inanmıyoruz bu şehrin takımın yanında  duracağına...
Şurda bir avuç kaldık..Şehir Samsunludan başka her yöreden insanla doldu...Tamam bizde Erzurum dan gelmişiz ama Samsunda  doğmuşuz.. Samsun da büyümüşüz ...Samsunun ekmeğiyle havasıyla suyuyla yoğrulmuşuz..İlk aşkımız bu şehirde tatmışız ilk acıyı ilk sevinci...Sigorta numarımızda ki ilk rakamlar  55 ile başlamış..Askerde künye okurken Akan Yüksel SAMSUN  derken Samsun sözü hep daha gür çıkkmış..Gubetten dönüşlerde Havzanın virajlarını görnce hep Fatiha okumuş Kavaktan  çakallıya doğru sallanırken hep içimiz kıpır kıpır olmuş...Sadece bu takımı sevmişiz...Kitaplarımızın arkasında hep o senenin ilk 11 i ve takımın fotoğrafı olmuş..Hiç birimizin SaMSUNSPOR sevgisi bir diğerimizden aşşağı olmamış..

Ama bu sonradan gelenler -istisnalar vardır elbette ama kaideyi bozmazlar-  şehrimize çöreklenmiş burda palazlanmış elleri ekmek tutmuş para kazanmış bir çoğu ferah bir yaşamın sahibi olmuş milletvekillikleri bakanlıkları bu şehir sayesinde kazanmış iş adamı olmuş şehrin önde geleni olmuş ama buranın yani güzel şehrimin güzelliklerine sadce çirkinlik katabilmişlerdir..Samsuna düşman geldiklerine pişman ama burayı bırakamayan bi tuhaf insanlar
Onlar hala geldikleri memleketin özlemini duyup arada bir "-şimdi yaylaya çıkacasun samsunda  şehir mi " demiş -derken babasamsunludan azının payınıda  almış-  nankör insanlar..

Şimdi bunları olup bitenleri ben bu cahil kafamla görebilirken,takımın arkasından hiç bir iş adamının gelmeyeecğini bilen İsmail başkanımız sizce bu durumları göremiyormudur ??
Hele ki böyle bir zihniyette bi siyasi iktidar varken..

Fazla hayal kurmayalım bugüne kadar bize  büyük başarılar tattıran İsmail başkanımızı bence fazla üzmeyelim..Çok daha zor günler önümüzde...Allah sonumuzu hayretsin..Üzgünüm günlerdir..Herkes nasıl Samsunspor lu olduğumu bildiği için maçla ilgili bir konuda hemen ne oluyor ya gibisinden sorular soruyor..Artık iyice pustum iyice çöktüm karamsarlaştım kimseye cevap veremez oldum..Önceden size ne lan siz kendi takımınıza bakım çift takımlılar derken  şimdi sadece susuyorum kötüyüz demekle yetiniyorum...

Şu zalim sezon bi an önce bitsin Samsunspor umuz için e hayırlısı ne  ise o  olsun..bu küme düşmek bile olsa...