Yönetim İstifa Etti ( Mi?) !!!!

Başlatan kuzey55, 10 November 2009, 18:43:31

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Klübdeydim az önce bu güzel haberi bir de klübe giderek sorayım dedim.
Arkadaşlar Hakkı ve ekibi hala daha istifa etmemiş,öyle bir şey kesinlikle yokmuş ve istifa etmeyide düşünmüyorlarmış.

İstifa şeref işidir ama bunlarda yok o şeref

AntZ

11 November 2009, 13:39:20 #76 Son düzenlenme: 11 November 2009, 13:48:51 Ant55
Alıntı yapılan: Nuri Asan - 11 November 2009, 13:37:11
Arkadaşlar Hakkı ve ekibi hala daha istifa etmemiş,öyle bir şey kesinlikle yokmuş ve istifa etmeyide düşünmüyorlarmış.

Neden şaşırmadım acaba?  ???

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 11 November 2009, 13:30:23
******* tomaç yine üstümüze yıktın,hem suçlular hem güçlüler

Değil üstümüze yıkmak bunlar bowling pini bile yıkamazlar. Ya seve seve gidecekler ya da seve seve  ;D
Dönüşü yok artık  ;)

harbisamsunsporlu5517

11 November 2009, 13:49:44 #77 Son düzenlenme: 11 November 2009, 13:54:54 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: Nuri Asan - 11 November 2009, 13:37:11

klubu arayıp ana avrat gitmezsem namert olayım nedir lan oyuncagınızmı sanıyorsunuz bizi üzüntüden kaslarım hızla erıyor kimsenin bana bunu çektirmeyehakkı yok srfsızler namussuzlar defolun gidin

Nuri Asan

İnan Bana Klüpte çalışan hiç bir personel istemiyor topaç ve ekibini.Eğer bağlayabilirlerse yönetim kurulundan birilerini iste tabiki şu anda her zaman olduğu gibi yönetim kurulundan kimse yok.
Bende klüpteyken adamın birisi aradı yönetime sövdü saydı,çalışan personel haklısınız dedi,bizde hergün isyan ediyoruz.
Sövsende saysanda ifade etmiyor.İstifa şeref işidir,olacakki istifa edeceksin.
Samsunspor'un  bu hale düşmesinin diğer sebebide yzy.O gitmeden bize rahat yok.Takımı ve taraftarı engel olarak görüyor.Bu taraftar olmasın trenleri bile sarı lacivert yapar üzerinede gay fenerin amblemlerini yapar.Sonrada Samsun halkından yüzde 75 oy alır.Kimse kusura bakmasın ama samsun halkının çoğundan bi bok olmaz.Yaşadığı kentin takımına sahip çıkmayan halktan hiç bi şey beklemeyeceksin.Türlü işkencelerle maça geliyorum adam yürüme 10 dakka stada gitmiyor.

**KaR6**

bunların kesin istifası için, birinin çıkıp ben adayım demesi lazım.. birileri durtuklemeden gitmeyecekleri bariz ortada.. varsa eğer hazırlanan bir an evvel çıksın ortaya.. kim gelecekse de gelsin, şimdikinden kötu olmaz ya..

Ertuğrul Sağlam

Yönetim tam manası ile istifa etmedi.

Devre arasına kadar gene takımın başındalar.

Devre arasından önce alınacak iki galibiyet ve devre arasında alınacak iki futbolcu ile göz boyayıp devam edecekler gibi geliyor bana.

Yönetim küfür yüzünden istifa edeceklerini beyan etti küfüre bende karşıyım ama işin bu duruma gelmemesi için bu adımı çok daha önceden atmaları yönetimden istifa etmeleri gerekiyordu.

Yani illaki stat'ta birilerine ana avrat küfür ediptemi cevap vermeleri gerekiyor anlamıyorum, Samsunspor taraftarı aylardır bağırıp çağırıyor çıkıp bir basın açıklaması gereği bile duymuyorlardı.

Eğer bu taraftar ağıza alınmayacak küfür etti ise bunun sorumlularıda kendileridir.

İnsanları demogoji ile duygu sömürüsü ile kandırmaya kalkmasınlar Samsunspor taraftarı kimin ne olduğunu'da çok iyi biliyor  doruyu yanlışı ayırt edebilecek kapasiteye sahiptir bu taraftar.

berusa55

11 November 2009, 17:26:55 #81 Son düzenlenme: 11 November 2009, 17:27:50 berusa55
Devre arası transfer sezonu başlamadan eğer ki bunlar gidecekse yeni yönetim oluşmalı; bunun için de şimdiden bir kongre takvimi belirlenmeli. Eğer devre arasını yeni yönetim belirlenmeden ve ara transfer sezonunu da boş geçersek şimdiden geçmiş olsun diyelim.

Yaman55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 11 November 2009, 14:44:03
Yönetim tam manası ile istifa etmedi.

Devre arasına kadar gene takımın başındalar.

Devre arasından önce alınacak iki galibiyet ve devre arasında alınacak iki futbolcu ile göz boyayıp devam edecekler gibi geliyor bana.

Yönetim küfür yüzünden istifa edeceklerini beyan etti küfüre bende karşıyım ama işin bu duruma gelmemesi için bu adımı çok daha önceden atmaları yönetimden istifa etmeleri gerekiyordu.

Yani illaki stat'ta birilerine ana avrat küfür ediptemi cevap vermeleri gerekiyor anlamıyorum, Samsunspor taraftarı aylardır bağırıp çağırıyor çıkıp bir basın açıklaması gereği bile duymuyorlardı.

Eğer bu taraftar ağıza alınmayacak küfür etti ise bunun sorumlularıda kendileridir.

İnsanları demogoji ile duygu sömürüsü ile kandırmaya kalkmasınlar Samsunspor taraftarı kimin ne olduğunu'da çok iyi biliyor  doruyu yanlışı ayırt edebilecek kapasiteye sahiptir bu taraftar.

Bencede bu bir BLÖF

gozgoz yýlmaz

11 November 2009, 20:45:42 #83 Son düzenlenme: 11 November 2009, 20:47:27 gozgoz yýlmaz
Hakkı Tomaç ( Bundan sonra H.T. olarak geçecektir. ) : Değerli basın mensupları, bizim onca başarımıza rağmen bir grup bize küfür ettiği için istifa ettik.
Tahsin Kosif ( Bundan sonra T.K. olarak geçecektir.) : Başkan az önce vaz geçtik.
H.T.: Yani, başarılı olduğumuzdan mı vaz geçtik?
T.K.: Yok, başarılıyız da istifadan vaz geçtik...
H.T.: Hangi ara vaz geçtiniz ya?
T.K.: Az önce siz mikrofonu ayarlarken...
H.T.: Erkutcuğum öyle mi oldu?
Erkut Tutu ( Bundan sonra E.T. olarak geçecektir; Spielberg'ün E.T. filmiyle sadece isim benzerliği vardır ) : Önce ben vazgeçmiştim, sonra vaz geçmekten vaz geçtim, o sırada da Tahsin'in vaz geçesi gelmiş.
H.T. : Yani, şimdi istifadan vaz mı geçtiniz?
E.T.: Evet, biz az önce vaz geçmiştik...
H.T.: Öhööö.. Sayın basın mensupları... Bir yanlış anlaşılma olmuş. Biz istifa etmedik. Benim migrenim tutmuştu, mideme vurdu ve basın toplantısından önce istiğfar etmiştim. Onu anlatıyordum. Nasıl Tahsinciğim iyi kıvırttım mı?
T.K.: Süper...
E.T.: Bravo...
Nikah Memuru: Durun, bu nikahı kıyamam...
H.T.: Sen nerden çıktın oğlum? Nikah yok burada...
Nikah Memuru: Belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak doktor ne yersen ye dedi...
T.K: Hayda... Sen kimsin birader? Ne işin var burada?
Nikah Memuru: Sana ne lan!
T.K.: Aha... Duydunuz işte. Lan dedi. Bizim gibi çalışkan ve başarılı bir yönetime lan dedi. Yeniden istifa ediyoruz...
H.T.: Evet istifa ediyoruz...
E.T.: Yok, etmiyoruz...
H.T. Tamam etmiyoruz...
T.K.: Ediyor muyuz?
H.T.: Toplantımız burada sona ermiştir. Biz bir büyük başkana çaya gideceğiz. Bakalım ne diyecekler kendileri...

Dün aynen bunlar yaşanmış; aynı anda hem istifa etmişler, hem de etmemişler...

Bunlar kolay kolay bırakmazlar... Çünkü ağabeyleri var bir tane, yüksek makam sahibi. O devam edin der. Oyalar onları. Bırakmaları için tek bir çare var. Nitelikli ve güçlü bir aday çıkacak, ben geliyorum diyecek.

Nuri Asan

Yönetim başaısızlığın sonucunu taraftara yıkacak.Yerel basın ve belediyede onlara destek olacak taraftar yüzünden bu hallere düştü denilecek.taraftar bize küfür etmeseydi her şey yoluna gireilecekti denilencek.arkadaşlar şu anki plan bu.

80lerden

bu şeref yoksunları istifa etmey bile beceremezler.hıyarların biri yalanlar diyecektim ama demeden yalanladılar bile.
dönem arası sağlam yönetim kurulacak diye duydum. bakalım inşaallah sözde kalmaz.

sBc-1984

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 11 November 2009, 21:07:19
Yönetim başaısızlığın sonucunu taraftara yıkacak.Yerel basın ve belediyede onlara destek olacak taraftar yüzünden bu hallere düştü denilecek.taraftar bize küfür etmeseydi her şey yoluna gireilecekti denilencek.arkadaşlar şu anki plan bu.

Öyle oldu zaten haberexende yorumları okudumda hep taraftara olumsuz laflar söylemişler..Yorumları yapanlarda belli yönetimin yalakaları!!

Nuri Asan

Alıntı yapılan: sBc-1984 - 11 November 2009, 21:09:56
Öyle oldu zaten haberexende yorumları okudumda hep taraftara olumsuz laflar söylemişler..Yorumları yapanlarda belli yönetimin yalakaları!!

Yerel medyayı pek takip etmiyorum ama dediklerin aynen doğrudur.İlk önce yerel medyada yönetimin yalakaları suçu taraftara atacak,sonra yönetim,ardındanda belediye taraftara yüklenecek,ve belediye bu kadar kaosda biz size yardmcı olamayız diyecek,Yardımcı olmak istedik ama siz bize/mevcut yönetime küfür ettiniz diyecek.Bu çok daha öncede planlanmıştı aslında.

Son zamanlarda dikkat ederseniz taraftarın üzerinede oyunlar oynanıyor-taraftarıda bilinçli olarak bölüyor.Hedefleri içten içe bizleri karıştırmak.

Bu oyuna elmeyelim diyecem ama sanki git gidede başarılıda oluyorlar.

Akyol

Demek ki yeterli sövmemişiz! İç sahada ki ilk maçı iple çekiyorum >:(

çýlgýnlar1987

baskan acıklama yaparda SÖĞÜTLÜBAHCE baskana acıklama yapmazmı hazırlıyoruz allahın ıznıyle bızımde baskanızmza sozumuz var..!