Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

çarşambalı-55

cenabetmisin oğlum sen maça çıkmadan gusül abdesti alıyon mu >:(

Dartagnan

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 07 November 2009, 20:19:03
cenabetmisin oğlum sen maça çıkmadan gusül abdesti alıyon mu >:(

ahahaha usta bu haldeyken beni guldurdun ya ALLAH ta seni guldursun vvalla

edmontdante

Alıntı yapılan: iak5529 - 06 November 2009, 02:25:22
Turgut turgut döndü vurursa gool olur vurduuuuuuuuuu.... taç atışını altay takımı kullanacak

aaaa yine vurdu yine taç

mehmet yılmaz

Tipi faul bir kere... Meslek itibarıyla br bakıma insan sarrafı olduk, yani insanın tipine bakıp teşekkür mü , takdir mi alır? Dersleri nasıldır, kafası basar mı? Sınıfta hangi sıraya oturtulması lazım? gibi soruları rahatlıkla cevaplayabiliyorum. Turgut'ta düşük zekalı, sadece beden eğitimi dersini seven öğrenci tipi var.

bezgınbekır

Alıntı yapılan: samsuni - 07 November 2009, 22:01:37

Tipi faul bir kere... Meslek itibarıyla br bakıma insan sarrafı olduk, yani insanın tipine bakıp teşekkür mü , takdir mi alır? Dersleri nasıldır, kafası basar mı? Sınıfta hangi sıraya oturtulması lazım? gibi soruları rahatlıkla cevaplayabiliyorum. Turgut'ta düşük zekalı, sadece beden eğitimi dersini seven öğrenci tipi var.

Aman hocam ne yaptın maç yaptırsan milletin bahçesine, evinin balkonuna atar bu adam topu  :D

KareAs55

Bu adam  sokakda topcu olduysa ya çıkma yokdu maçda yada duvardan gol vardı  ::)

selahattin55

öğle demeyin ya adam real madridin transfer listesindeki ilk oyuncu.ALLAH ancak cezalandırdığı bir takıma nasip eder böyle bir topcuyu.

edmontdante

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 08 November 2009, 00:47:44
Bu adam  sokakda topcu olduysa ya çıkma yokdu maçda yada duvardan gol vardı  ::)

SamsunUlaN

Messii Turgut:D Yeni Lakabıylaa  Patlama Yapıcak...En Yakın Zamanda.:) Her An Patlamaya Hazır Bi Futbolcuu :D:D

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 08 November 2009, 00:47:44

sadece55

sanırım bu gidişle 70 yaşında futbol oynamayı öğrenecek müthiş sağ açığımız yada çakma forvetimiz

Dartagnan

su turgutun durusa bakar mısınız ya ?

Ayyyyy Ayollll der gıbı durusu bakısı :P

Ollivanders

ankarada tespiti iyi yapmısız :)

SametYılmaz55

Şortunuda kıvırmış yukarı kadar var bu oğlanda bir ayak pardon ya ne oğlanı erkek diyecektim  ;D

babasamsunlu

:):)  Yanında da  erkeki var :):)  ay erkek arkadaşı .. ay siz şimdi yalnış anlarsınız :):)

kankası demek istemiştim lütfen başka yere  çekmeyiniz :):):):)