Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Fecr_55

bu SBK tartismasi ne diye devam ediyor anlamiyorum..

SBK'nin destege ihtiyaci var, Samsun'umuz adina basketbol takimimiz da bir reklam aracidir..
ve iyi yerlerde olmaya gayret gösteriyor, destegimizi neden esirgeyelim ki!

SAMSUNSPOR'umuzun yerini asla ama asla tutamaz tabii ki, o bizim babamizdir..SBK ise kardesimiz..
iki takimimizi da kiyaslayamayiz, ne Samsunspor'umuz SBK'nin parasiyla ayakta durabilir, ne de SBK Samsunspor'umuza ödeyecegi parayla düsebilir..
ikisine de harcanan para yüzlerce milyon dolar degil, kücük hesaplar icindeyiz..kimin parasi kime destek verebilir..?

aradaki fark büyük, bunu göz önünde bulundurarak yargilamak gerekir diye düsünüyorum..

cem

samsunspor en yüksek noktadır sbkda onun kardeşi,,çiftliğe ve salona laf olsun diye asılmadı o pankart TEK RENK TEK YÜREK-SAMSUNSPOR-SAMSUN BASKETBOL KULÜBÜ...
cts günü samsunspor-g.antep
pzargünü ise samsun basketbol kulübü-galatasaray maçında buluşalım....

Revenge

Bu sene işler oldukça zor gözüküyor.SBK,bu kadar dandik yabancıyı nasıl buldu da getirdi hayret valla. Quianna CHANEY dışındakiler,maşallah boylar deve gibi ama al birini vur ötekine. Ama boşuna dememişler ''Ucuz etin yahnisi olmaz diye''.
  Bu gün yerel gazetelerde Cantuğ Hocanın Botaş maçıyla ilgili bir demecini okudum. Galatasaray'a 26 sayı atan Burcu UZUN'u bir sayı da tuttuk diyordu. Burcu Uzun kim? geçen sezon SBK'nın kaptanı. Hani şu SBK'da kalmak isteyip de bizimkilerin istemedikleri kaptan. Şimdi Cantuğ Hoca onu bir sayıda tutmuş olmayı başarı olarak görüyor....Allahım ne günlere kaldık.
'

SSBiz Gençlik

03 November 2009, 13:00:42 #558 Son düzenlenme: 03 November 2009, 13:01:22 SSBiz Gençlik
Pota altında çok hücum ribauntu veriyoruz... Ben Namık Kemal lisesi olduğu vakitlerde de veriyordum desteğimi, şimdi de veriyorum. Samsun'un desteği tam SBK'ya... Sadece şu kombine tarafı dolmuyor...

berusa55

berusa55

İkili konuşmalarınızı, atışmalarınızı defalarca söyledik özel mesaj kanalıyla halledin başlığı katletmeyin diye beyler. Lütfen bu hususa dikkat edin. Konu dışı mesajlar silinecektir.

Revenge

Bu maçı alırsak iyi bir ivme yakalayabiliriz.

cem

evet inşallah kazanırız.....inşallah bu topiçi açtın diye tepki gelmez birilerinden ...ve yönetici topiçi silmez....
yarın-staddayız
pazar günü-salonda  saldır samsun....

Revenge

Anlamadım kardeş. Ne varki bu başlıkta silecek?

Akyol

Ön yargılı arkadaşlar siz çok yaşayın emii 8)  >:(

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 06 November 2009, 23:33:02
;D ;D hatta en çok siz yaşayın ;)

jean

cem

Alıntı yapılan: Akyol55 - 06 November 2009, 23:33:02
görünen köy kılavuz istemez ;)

cem

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 November 2009, 17:57:04
Yarın 100 kadar GS taraftarı salonda olacak diye yazıyordu gazetede ..
hadi ya hangi gazete ...ama zannetmiyorum

YaSeF55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 November 2009, 17:57:04
Yarın 100 kadar GS taraftarı salonda olacak diye yazıyordu gazetede ..

Gs taraftarı gelirse büyük olay olur diye düşünüyorum...ayrıca salonun neresinde oturacaklar her taraf dolu olur