Bank Asya 1.Lig 11.Hafta l Altay - Samsunspor'umuz

Başlatan Yaman55, 27 October 2009, 01:35:51

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

evet söylediklerine katımamak elde değil...özellikle son cümle.. o stad da herhafta 35 bin kişi tıklım tıkış olsa bu şeyler biraz daha farklı olur..ama çok zor ...

holigan5565

yav samsunspora buldukları otele bak böyle yönetim olurmu ya takımın idman yapacağı saha yok samsunsporu yerle bir ettiniz Allah topunuzun belasını versin

raufss

Tek tesellim giresununda bugün yenilmiş olması, yoksa burada maytap geçiyorşlar benimle.

maçtan bir umudum yok malesef, antrenman bile yapamamışlar. beceriksiz yönetim.

celebi

pitbul055

Fecr_55

gol atacagimiz hissi var, 2-2 beraberlik diyorum..
1 puana raziyiz artik.. :-\

sBc-1984

Alıntı yapılan: celebi - 02 November 2009, 10:12:13
samsundan maça gidecek olan var mı

Yok abi kimse gitmiyor samsundan sanırım,Bu ruhsuzların peşinemi gidilir.

Ertuğrul Sağlam

Ne seni buldum nede senle geçen bir bahar
Unutulmaz Gönlüm hala kıştadır her gün yağmurlar yağar
Hasar yapmıyor artık en deli fırtınalar
Bir sır oldu gönlüme sen ve senden kalanlar

Unutulmaz unutulmaz hatıralar hatıralar
Unutulmaz unutulmaz o anılar yaşananlar
Ben hala ilk gün gibi anılarla yaşıyorum
Kapanmayan yaraların izlerini taşıyorum

Her doğan gün bir ümit her ümitten gün batar
Gönlüm yangın yeridir düştüğü yerleri yakar
Her nefeste bir acı dertlerime dert katar
Ne bir ömre sığmıyor sen ve senden kalanlar

babasamsunlu

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 02 November 2009, 11:55:57

Unutulmaz unutulmaz hatıralar hatıralar
Unutulmaz unutulmaz o anılar yaşananlar
Ben hala ilk gün gibi anılarla yaşıyorum

cembaba

Ruhsuzlar! Bu akşam yine yenilecekler. Yönetim daha neyi bekliyor? Takım küme düşsün ondan sonra mı bırakalım peşinde mi? SİZLERİ ADAM SANIPDA SİZLERE GÜVENEN DE SUÇ ! Kamp muhabbetini okuyunca bir kez daha sövdüm. Sizler getirdiniz bizi bu hale ! Yazıklar olsun bir kez daha.!

lucarelli

Halimiz içler acısı. Bu gidişle Sakarya'dan beter olacağız galiba.

Fecr_55

Ne hallere düştük

Altay maçı hazırlıkları için İzmir-Çeşme´de bulunan Samsunspor, dün idman yapmak için gittiği Alaçatı Belediye´nin sahasına izin verilmediği için giremedi ve antrenman yapamadan otele geri dönmek zorunda kaldı. Geçtiğimiz sezonda zaman zaman aynı sıkıntıları yaşayan Kırmızı-Beyazlıların bu durumu "Neydik ne olduk" dedirtti.

Geçmiş yıllarda her gittiği şehirde ilgiyle karşılanan Samsunspor, itibar kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon deplasmanlarda zaman zaman saha sorunu yaşayan Kırmızı-Beyazlılara, dün de Alaçatı Belediyesi'nin sahasının kapıları açılmadı. İdman yapmak için sahaya giden Samsunspor kafilesi, belediyenin izin vermemesi nedeniyle sahaya giremedi. Bir süre sahanın kapısında bekleyen Kırmızı-Beyazlı futbolcular ve teknik heyet, yapılan görüşmelere rağmen izin alınamamasının ardından tekrar otele döndüler. Kırmızı-Beyazlılar, bugün Çeşme'deki Pırıl Otel'den ayrılarak İzmir Alsancak'daki Ege Palas Otel'e yerleşecek.

maca hazirlanmadan cikacagiz.."Sonumuz Yakin Mesafe"..

lucarelli

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 November 2009, 14:38:20
Altay takımı tesislerini açmış sağolsun dün idman yapıldı ..

Tomaç yeter artık ya düşdüğümüz şu duruma bak...

SSBiz Gençlik

6 harfliler beklenen kadrodaymış... Bu maçta seyredilmez ki şimdi... Küfüre karşıyız ama bunlara caiz olacak her zamanki gibi...

çarşambalı-55

içimden hiç bişey yazmak gelmiyor

Bu takım daha öncede çok zor dönemler geçirdi ama o zamanlarda bile söylecek bir sözüm yazacak bir yorumum vardı Ama şimdi...

Bu takım benim içimden umudu çaldı...