Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

tunç güvenoðlu

31 October 2009, 20:56:28 #540 Son düzenlenme: 31 October 2009, 20:58:44 tunç güvenoðlu
bugünkü maçta bence 2 eksik gözlemledim ...bunlardan birincisine beşnumara degınmıs bu sene bir julıe yok oyun kurucularımız insiyatif kullanmıyorlar ...
ve en önemlisi bence power forvet yok takımda ...içeri fizik gücü ile zorlayacak biri yok..
uzunlarımız cok cılız pota altını kapatamıyorlar ve hareketleri kısıtlı atletik te değiller..
bugün karşımızda adam bir rakip olsaydı kesin 30 sayı fark yerdik iki takımda epey kötü idi sayamadıgım kadar çembere bile değmeyen atış vardı sayamadıgım kadar boş turnikeler kaçtı
bu dediklerim iki takım içinde geçerli...yani bugun saha da ıkı takım içinde başka rakip olsa bu iki takım rahat 30 sayı fark yerdi artık maçın nasıl bir şey oldugu sız anlayın...
bu arada eski basketbolcularımız tribunde idi.
özlem ilkay maşa ve pelin ince...

Jnr.Serkan

55samsun55

şimdi bana SBK'nın avukatı diyeceksiniz ama yerel gazetelerden takip ediyoruz az çok.
Julie yok diyorsun besnumara.
Julie'yi alacak parada yok kulüpte. Herkes istediği gibi yorum yapmakta özgürdür tabiki ama biraz da mantıklı konuşmak lazım. Bu takımda para olsaydı ilk olarak kalacak oyuncular Julie ve Erlana'ydı. Ancak ikisi de öyle paralar istemişlerki bu oluncular alınamamış. Cantuğ hocanın açıklamalarını siz de benim gibi okumuşsunuzdur.

Tunç abi de eksikliklerden bahsetmiş. Haklı olduğu yerler var ancak yinede onun dedikleri de parayla pulla alakalı şeyler. Yönetimden tanıdığımız abilerimiz var onlar bu seneki takımın geçen seneye harcanan paranın yarısına oluşturulduğunu söylüyorlar.
Ancak yinede herşeye rağmen yenilsede yensede heyecan veren bir takım SBK.

Recep

Samsunspor sabun gibi erirken elden giderken küme düşmemeye oynarken ne yapayım SBK yı
eğerki bu şehirde para harcanacak bir yer varsa bu Samsunspordur şu an için SBK ya harcanan her kuruş boşadır

55samsun55

çok haklısın Samsun'un önceliği her zaman Samsunspor'dur. SBK şampiyonda olsa Euro Cup'da şampiyonda olsa, öncelik hep Samsunspor'da olmalıdır ve olacaktır da. Buna diyecek bir şey yok. Ama şehrimizde böyle bir başarılı takım varkende onu görmemezlikten gelmekte iyi bir şey değil yani.

55samsun55

Alıntı yapılan: 55samsun55 - 01 November 2009, 16:00:38
çok haklısın Samsun'un önceliği her zaman Samsunspor'dur. SBK şampiyonda olsa Euro Cup'da şampiyonda olsa, öncelik hep Samsunspor'da olmalıdır ve olacaktır da. Buna diyecek bir şey yok. Ama şehrimizde böyle bir başarılı takım varkende onu görmemezlikten gelmekte iyi bir şey değil yani.

ali ihsan

Alıntı yapılan: recep55 - 01 November 2009, 15:57:39
Samsunspor sabun gibi erirken elden giderken küme düşmemeye oynarken ne yapayım SBK yı
eğerki bu şehirde para harcanacak bir yer varsa bu Samsunspordur şu an için SBK ya harcanan her kuruş boşadır

gozgoz yýlmaz

Samsunspor bu haldeyken babam padişah olsa umurumda olmaz!!!

jean

benimde pek heyecanim yok gecen seneki gibi sadece avrupa maclarina bakmayi istiyorum tv den

tunç güvenoðlu

55 Samsun 55 kardeşim sbk da aynı samsunsporun yaptıgı hatayı yaptı 4 tane işe yaramaz yabancı alacagına bır erlana bır julıe kalabılırdı...bence julıe halk kahramanlıgına soyundugu için gonderildi ..4 yabancı parası ıle ıyı 2 tane yabancı alınabılırdı...
hepımızın önceliği tabıkı samsunspor ama samsun basket te bu sehrın takımıdır

jean

erlana cok pahalliya gelirdi uc katini istemis gecen senenin onun hesabini yapmislardir 4 unun parasi ikisinden asagidadir

salon55

SBK'nın yabancı oyuncuları kaç paradır bilemem. kulüpten bu konu için bi açıklama görmedim. ancak Erlana'nın samsun'u sevmediği için gittiğini biliyorum. onun için kalmamış. julie ise geçen sezonki düzensiz ödemelerden dolayı kalmak istememiş. benim bildiklerim bu.

salon55

benim bildiklerim bunlar belki 55samsun55 de başka bilgilerde vardır

misafir

01 November 2009, 23:59:48 #553 Son düzenlenme: 02 November 2009, 00:38:34 samsuni
salon 55 erlana ve julıe konusunda haklı olabılır ama illa julıe ve erlana alınmaz onların yerıne 2 tane kalıtelı alınabılırdı...bence cok ıyı degıl bu senekı yabancılar...

since1965

Bu sene avrupada mücadele eden takım en fazla 2 tane abd li alabiliyor onu da düşünmek lazım.