Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cezayir55

samsunsporun borcunu tam bilen yok herkezde bir senet dolasiyorlar samsunsporu canimdan cok seviyorum diyenlerin temlikleri var kulup uzerinde siz yusuf ziya yilmaza kiziyorsunuz biraz haksizsiniz bence yardim edr ama adam paranin nereye gittigini bilmiyor ki

Akyol

Alıntı yapılan: cezayir55 - 30 October 2009, 13:00:53
samsunsporun borcunu tam bilen yok herkezde bir senet dolasiyorlar samsunsporu canimdan cok seviyorum diyenlerin temlikleri var kulup uzerinde siz yusuf ziya yilmaza kiziyorsunuz biraz haksizsiniz bence yardim edr ama adam paranin nereye gittigini bilmiyor ki
peki sen SAMSUNSPOR'un paraları nereye gitti biliyor musun? Modern pazar'da yapılan üst geçit ve hemen ilerisinde ki alt geçit inşaatları, bu alanlardan çıkan dolgu malzemeleriyle yapılan sahil yolları... Yusuf Ziya Yılmaz İlhan ve Tümer'i peşkeş çekip gelen paralarla yaptırmış olmasın sakın bu büyüüüükkk hizmetleri ne dersin? Kimse bizi saf zannetmesin diğer şehirlerde belediye başkanları spor kompleksleri yapıp metroları kapılarına kadar getirirken benim belediyemin otobüslerinde daha 1 tane STADYUM'a gider yazılı otobüs yok! Bu ülkede yasalar ağızdan çıkan laf mıdır yoksa kitapta yazanmıdır ben anlayamadım? Gazi belediyesi gitti stat yaptırdı ne oldu kim gidiyor o stada bomboş duruyor maliyeti hiç yoksa 100 bin lira! Bu kaynakları neden SAMSUNSPOR'a aktarmadıkları yada SAMSUNSPOR'un adını kullanarak paraları nerelere aktardıkları da belgeleriyle elimde merak ediyorsan sana hepsini tek tek yazarım. Bir bak bakalım SAMSUNSPOR'umuzun çöküşü ne zaman hız kazanmış sonra yzy ile igili yazılar yaz...

diocid

İlhan ve tümer Samsun'dan kaçtığında başkan kimdi acaba??

Nuri Asan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 30 October 2009, 01:19:45

Bu arada Samsun'umuzda acayip güzelleşyiro ha! Giresun, Altay bize koymuş ama sorun değil,bizim mis gibi raylı sistemimiz olacak. Fincanı taştan oyarlar, Giresun'a raylıyla koyarlar. Maşlalah, maşallah...

Yaşa büyük başkan.  >:(

P.tesi günü maça gelirken bir arkadaşımla bu konuyu konuştuk,Samsun güzelleşiyor dedi ama biliyorduk ki ikimizde huzursuzduk.Özlediğimiz bir şey vardı ikimizinde ama bu güzellik,rahatlık değildi;ray may değildi.Biz Atakentte çamur içinde yüzerken,ayaklarımıza poşet geçirip bir gün önceden stada gelmeyi,parasız kaldığımızda ta Atakentten stada kadar yürümeyi göze almayı,bazen 1 kişilik paramız olurdu bir kişide arazi olurdu minibüs içinde,sonra minibüsçüden laf yemeyi,sonra kızmayın çocuklar maça gidiyorsanız hela olsun demesini,orada bilet kuyruğunda beklemeyi,beton tribünlerde Ercanın bize el sallamasını,gazete-karton satanları,yine paramız olmadığında abi bizide önüne al bizde maça girelim demeyi,dikenli teller kıçınıza batsada orada maç izlemeyi kısacası rahatlığı değil Çamurlu şehirdeki ama Efsane bir SAMSUNSPORU özlemiştik.Kimin umrundaydı raylar,Yeşilyurtlar,açılan saçılan kızlar,kimin umrundaydı araba ile rahat rahat maça gelmek.Kimsenin tabiki,bizim tek isteğimiz şehrin güzelliği değil,şehrin çamur olmasına rağmen SAMSUNSPORUN iyi olması.İçimiz kan ağladıktan sonra stad güzel olmuş,şehir güzel olmuş,yağmur yağınca kafana yağmur gelmemiş,koltuklar yapılmış kimin umrunda.

**KaR6**

**KaR6**, berusa55, celebi, Ant55 

napionuz bu saatte sitede

berusa55

31 October 2009, 04:47:24 #3410 Son düzenlenme: 31 October 2009, 04:48:09 berusa55
Sen napıyorsun  ;D ;D Bizimkisi alışkanlık  :-*

celebi

ben iş olsu torba dolsun istedim doldurdum gidiyorum ;)

AntZ

**KaR6**

uyku tutmadı beni de yaa, yalnızlık zor zanaat piirim..

lucarelli

İLK İSTEĞİ TRANSFER OLDU
31 Ekim 2009 / 12:06
Samsunspor'un çiçeği burnunda Teknik Dİrektörü Hüseyin Kalpar'ın Altay maçı sonrasında yönetimden ilk isteği transfer oldu.
Tecrübeli çalıştırıcının, yönetime devre arasında iki üç mevkiiye transfer yapılmasını yönünde rapor sunacağı öğrenildi
HAYAL KIRIKLIĞI
Altay karşılaşması sonrasında ekibiyle olağanüstü bir toplantı yapan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, karşılaşmanın geniş bir analizini çıkardı. Daha sonra oyuncuların son durumları hakkında Sportif Direktör İsa Turan'dan rapor alan Teknik Direktör Kalpar, pazartesi akşamı oynanacak Altay karşılaşmasına çok farklı bir kadro ile çıkacağı sinyallerini verdi. Yakın çevrisine kupa maçında sahada gördüğü tablonun kendisini hayal kırıklığı uğrattığını söyleyen Kalpar'ın devre arasında yönetime takviye yapması konusunda bir rapor sunacağı da öğrenildi.
TRANSFER TAHTASI AÇIK
Şu an için transferi açık gözüken, herangi bir pürüz görünmeyen Samsunspor'un, futbolcu alacaklarının Ocak ayına kadar federasyona düşmemesi durumunda yönetim hocasının bu özel istiğini yerine getirebilecek durumda olacak. Aksi taktirde Kırmızı-Beyazlı ekibin sezon başında yaşadığı sıkıntıları yeniden yaşaması durumunda yani transfer yasağının yeniden hortlaması durumunda ise otomatik olarak transfer yapamayacak ve elindeki mevcut kadro ile sezonu tamamlamak zorunda kalacak. Bu ihtimalde yönetim tarafından Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a iletildi.

Denge Gazetesi

**KaR6**

bunu görmek için alim olmak gerkmiyodu ki.. iyice boşaltın kulubun içini ,aferin..

ali ihsan

31 October 2009, 18:13:12 #3416 Son düzenlenme: 31 October 2009, 18:16:54 aliihsan55

Doğru diyorsun birader.Biz haksızız.Bu Yusuf Ziya evliya gibi adam zaten.Bizler olmasak uçuracak Samsunspor'u ama biz taş koyuyoruz işte .Zaten A takımı olayında filan iftira attılar adama ve ekibine ,parayı cukka eden kimse yok ,ha pardon onuda biz yedik,taraftar indirdi parayı .Yusuf Ziya kadar taş düşecek zaten kafamıza ...

Ya sabır ....

erdem

burdaki maçta stadı fenere satan adamdan yalandan yardım bekleme bence.soyan o adamdır zaten.

Turuncu

01 November 2009, 15:50:37 #3418 Son düzenlenme: 01 November 2009, 15:51:03 Turuncu
 Gaziantepspor   0 - 1   Diyarbakırspor
golü adnan güngör attı ....

Nuri Asan

giresun bile buca deplasmanında bişeyler yapmaya çalışıyor,mücadele ediyor.
buca:1 giresun:0

dk:68