Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Yaman55

kuzey55

bu sezon lig heyecanlı değil maç sonuçlarını tahmin etmek çok kolay.karabük,altay,konya,evinde kartal,rize,buca,mersin favori çıkıyo her maça.diğer vasat takımlar da altlarda bişeyler yapmaya çalışıyo.ligin zirversiyle aşağısı arasında cok fark var.

Recep

Erciyesspor 1-0 Boluspor
Bucaspor 1-0 Giresunspor
Karabükspor 3-0 Karşıyaka
Konyaspor 3-0 Kocaelispor
Orduspor 0-2 Mersin İdmanyurdu
Kartalspor 2-0 Çaykur Rizespor

bu haftanın skorları

Nuri Asan

futboldan zevk alan varmı artık,ben sanki nefret ediyorum artık.tv de maç görünce miğdem bulanıyor bende mi var bi gariplik

Dartagnan

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 01 November 2009, 16:50:25
futboldan zevk alan varmı artık,ben sanki nefret ediyorum artık.tv de maç görünce miğdem bulanıyor bende mi var bi gariplik

tek sende degil bendede var.Samsunspor disinda hic bir mac zevk vermiyordu giresun macindan sonra artik Samsunspor maclari da bi olcu etkisini yitirdi.

Ollivanders

su kartal kadar olamadık yazık cok yazık

Nuri Asan

gelip birde soruyorlar şu maçlar ne oldu diye.adamı öldüresim geliyor.

babasamsunlu

bide yenildik diyince "yinemi yenildi ya bu takımdan bi cacık olmaz şerefszler" derler  ben asıl o zaman dalacak gibi oluyorum :)

Nuri Asan

bide bizans takımını tutanlar yinemi yenildik der?
s.kimin oğlu neden yenildik diyorsun diyorum,hayatında kaç kere Maçımıza geldin.süper ligde geliyordum sorma lan o zaman hadi bas git işine.

emre

lig tv nın şifreleme sisteminde sorun olduğu için dünden beri lig tv şifresiz yayın yapıyor ilgilenenlere....

Ollivanders

Ollivanders

komediye bak :):) verin sunları trt ye ya :)

Recep

Alıntı yapılan: emre55 - 01 November 2009, 20:30:14
lig tv nın şifreleme sisteminde sorun olduğu için dünden beri lig tv şifresiz yayın yapıyor ilgilenenlere....
sabahan beri seyrediyordum ama şu anda görüntü yok sende var mı

emre

Alıntı yapılan: recep55 - 01 November 2009, 20:33:16
sabahan beri seyrediyordum ama şu anda görüntü yok sende var mı

su an evde değilim abi ama gs ve bjk macını izledik...

emre

fm 2010 u yukledik bugün bizim 3 şerefsizide iyi yapmışlar kim ne buluyor bunlarda anlayamadım!!..