Türkiye Kupası - Altay - Samsunspor'umuz : 4-0

Başlatan Nuri Asan, 19 October 2009, 14:23:28

« önceki - sonraki »

CriminaL

Gecen seneki  Samsunsporla bu seneki  Samsunspor arasında  13 tane ilave futbolcu farkı var. Gecen sene  bu takım karsı kaleye  gıtmıyor dıyenler nerede. Sımdı anladılarmı acaba neden gıtmedıgını gıdemedıgı !!   Devre arasında  en az yeni hocada  aldırır 5 oyuncu daha.   Takım daha 10 ncu haftada  iddaa dan  gelen paralar takır takır dagıtılmıs. Kamplara gıdılmıs yenılmıs ıcılmıs. Acı gercek bundan sonra  prom veremeyecek bır yonetım, parasını alamayacak bır futbolcu toplulugu  var. En son parayıda gelen  hocaya  veren  yonetım  bundan sonra  deplasmana  takımı goturmezse  hıc degılse  15 bın tl lık  deplasman  gıderınden  tasarruf  yapılmıs olunur.  

Kürsat Berrak

Yönetici geçinen İ...LER s.tir olun gidin...
Ne İ...MİŞİNİZ siz ya....
Onursuz,gurursuz İ...LER...

mimar55

babasamsunlu

gkhn

mimar55

kaleci kötü de iyide bazen süper kurtarıyo bazende kimsenin yapmayacağı hataları yapıyor

kuzey55

ne centilmenliği yha ruhsuz köpeklerde hırs yok mücadele yok.

germencisse

Alıntı yapılan: mimar55 - 29 October 2009, 15:58:19
kaleci kötü de iyide bazen süper kurtarıyo bazende kimsenin yapmayacağı hataları yapıyor

kalecemiz kötü beyler yok şunu bunu kurtarmış diye birşey yok..ap açık ortada durum kendimizi kandırmayalım..böyle şerefsizler olduğu sürece bir cacık olmaz bizden..ayıptır yaa kalecimiz pas dahi atamıyor..bunun açıklaması varmı..

mimar55

böyle ağır yanilgi alan takımlar bu kadar centilmen olmazlar samsunsporuda tebrik ediyorum sporu spor olarak gördügü için diyor kodumun yorumcusu

cezayir55

Mehmetcan

gkhn

Alıntı yapılan: mimar55 - 29 October 2009, 16:00:21
böyle ağır yanilgi alan takımlar bu kadar centilmen olmazlar samsunsporuda tebrik ediyorum sporu spor olarak gördügü için diyor kodumun yorumcusu

Sporu spor olarak görmek buysa birşey demiyorum.Samsun spor adına ne yaptıysa anlamadım...

kuzey55